black friday &
cyber monday

23 november 2018 is het weer Black Friday.
In de week rondom Black Friday kan je bij veel winkels en webshops profiteren van hoge kortingen.
In heel Nederland draaien er tijdelijke deals op allerlei producten en diensten. Er wordt vaak flink gestunt met prijzen en Black Friday aanbiedingen die maar een korte tijd beschikbaar zijn. Tele2 staat ook weer in de startblokken met Black Friday / Cyber Monday deals. Dat wil je niet missen! Want een lekkere aanbieding op een telefoon of sim only abonnement is altijd fijn natuurlijk. Check hier de Black Friday deals die we dit jaar aanbieden.
In de aanloop naar Black Friday en Cyber Monday zitten we niet stil.
Het hele jaar door hebben we deals? Wat? Jawel!
Check alle aanbiedingen
Wat is Black Friday?

Black Friday is een retailevenement dat uit Amerika is overgewaaid. Rondom Black Friday worden wereldwijd vele verkooprecords gebroken. Dat is niet alleen bijzonder, dat is ook nog eens hartstikke voordelig voor jou! Het voordeel voor de verkopers is duidelijk, en jij kan meeprofiteren van Black Friday deals op verschillende producten! Black Friday en Cyber Monday worden in Nederland steeds populairder. Deze zwarte vrijdag is vrolijker gekleurd dan de term doet vermoeden. Meer en meer winkels en webshops in Nederland lanceren spectaculaire aanbiedingen in de week van Black Friday. In korte tijd flitsen er gigantische kortingen in de rondte. Deals die je niet wilt missen. Omdat het kan.

Tele2 ♥ Black Friday

Vorig jaar hadden we bij Tele2 mooie acties op telefoons in het weekend van Black Friday en Cyber Monday en komend jaar gaan we je hier uiteraard weer mee blij maken. Maar welke telefoons of deals we met Black Friday aanbieden houden we nu eventjes geheim. Spannend he?! Wat we je wel kunnen vertellen: Black Friday bij Tele2 belooft weer een feestje te worden! Dus pak je slingers en ballonnen uit de gangkast, zet 23 november vast in je agenda, en mis het voordeel van Black Friday bij Tele2 niet. Grote kans dat je een telefoon met hoge korting kunt scoren, of een onmisbare Sim Only deal voorbij ziet komen.

Bij Tele2 ben je altijd aan het juiste adres voor hoge kortingen en vette deals op telefoons, sim only en bundels. Tijdens Black Friday doen we daar nog lekker een schepje bovenop. Dat gunnen we je. Houd je van koopjes en zit je vaak te speuren naar deals waar je niet omheen kunt? Dan moet je de Black Friday acties zeker niet uit het oog verliezen. Voor je het weet is het voorbij. In de tussentijd hebben we andere aanbiedingen voor je klaarstaan.
Check alle aanbiedingen