Black friday &
cyber monday

Zet 26 november maar in je agenda!

Bij Tele2 ben je altijd aan het juiste adres voor hoge kortingen en vette deals op telefoons, Sim Only abonnementen en bundels. Tijdens de Black Friday week doen we daar een schepje bovenop. Die start volgend jaar op 26 november en duurt minstens tot en met Cyber Monday 2021. Houd je van koopjes en speur je vaak naar deals waar je niet omheen kunt? Met onze Black Friday acties zit je dan zeker goed. Hou onze site dus in de gaten!

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, dé Amerikaanse feestdag. Volgend jaar valt Black Friday officieel op 26 november 2021 en de meeste Amerikanen zijn dan vrij. Winkels stunten op die dag met Black Friday deals en speciale aanbiedingen. Tegen hoge kortingen kan men dan de mooiste producten kopen die beperkt op voorraad zijn. Hierdoor zijn er met Black Friday altijd grote stormlopen in Amerikaanse winkels op de mooiste koopjes. Van vette smartphones tot grote tv’s en van coole games tot handige gadgets.

Black Friday in Nederland

Ook in Nederland is Black Friday inmiddels niet meer weg te denken. Want zeg nou zelf: niet alleen Amerikanen houden van koopjes, wij natuurlijk ook! Daarom is Black Friday voor veel winkels en providers – ook voor Tele2 – hét ideale moment om de beste producten voor een mooie aanbieding in de verkoop te doen. En we kunnen alvast verklappen: ook dit jaar hebben we weer spectaculaire aanbiedingen in de week van Black Friday en Cyber Monday. Deals die je niet wilt missen. Gewoon, omdat het kan!

Wat is Cyber Monday?

In de slipstream van Black Friday wordt ook Cyber Monday steeds populairder. Cyber Monday is het startsein voor de kerstverkoop bij online winkels. Het is de eerste maandag na Thanksgiving en vooral een online feestje. Komt dát even goed uit, want bij ons bestel je makkelijk je telefoon en abonnement online via de Tele2 webshop. Ook op Cyber Monday kun je dus de beste deals verwachten. Cyber Monday 2021 is op 29 november.

Tele2 ♥ de beste Black Friday en Cyber Monday deals

Ook voor dit jaar hebben we de beste Black Friday weekdeals en Cyber Monday kortingen. Om je alvast een beeld te geven van wat je kunt verwachten? Vorig jaar hadden we Black Friday deals op de Apple iPhone, Samsung telefoons, Huawei smartphones én op onze Sim Only abonnementen. Op Black Friday en Cyber Monday 2021 zullen we je opnieuw verbazen met mooie aanbiedingen. Maar die verklappen we nu natuurlijk nog niet. Hou deze pagina in de gaten, want in de week van 26 november gaan we live met de Black Friday 2021 telefoon deals. Eén ding beloven we je alvast: ook dit jaar wordt Black Friday bij Tele2 weer een feestje!