TELE2
PRESENTS
  • Helaas is Black Friday bij Tele2 afgelopen
  • We zien je graag terug op 25 november 2022 voor de beste Black Friday deals!
Black Friday  & Cyber Monday deals Tele2
Black Friday deals

Profiteer van de vetste deals

Bij Tele2 ben je altijd aan het juiste adres voor hoge kortingen en vette deals op telefoons, Sim Only abonnementen en bundels. In de Black Friday periode doen we daar een schepje bovenop. Je kunt tijdens Black Friday bij ons profiteren van de vetste kortingen. Black Friday valt in 2022 op 25 november. Zien we je dan terug voor de beste Black Friday deals bij Tele2?

De Tele2 Black Friday & Cyber Monday deals

Ben je klaar om verrast te worden? We hebben elk jaar de beste Black Friday en Cyber Monday deals voor jou in petto. We hebben iPhone Black Friday deals, kortingen op Samsung telefoons en natuurlijk ook hoge kortingen op mobiele abonnementen en Sim Only.

iPhone Black Friday deals

Natuurlijk kon een iPhone deal afgelopen Black Friday niet ontbreken. Afgelopen keer is het de beurt aan de iPhone 12. Dit toestel was nog niet zo lang geleden hét vlaggenschip van Apple.

Ga jij liever voor het allernieuwste? Je kon de iPhone 13 combineren met één van onze andere Black Friday deals. Tijdens Black Friday heb je altijd de beste deal op het nieuwste Apple toestel!

Samsung telefoon met Black Friday korting

Ook de Samsung telefoons zijn we niet vergeten afgelopen Black Friday. Afgelopen jaar hadden we een geweldige actie op één van de nieuwste Samsung smartphones, namelijk de Samsung Galaxy S21.

Ga je liever voor een andere Samsung telefoon? Geen probleem. Met onze geweldige kortingen op een abonnement met telefoon kan ook jij profiteren wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een Samsung S21 FE of Samsung A32. Zo krijg je een lekkere korting op je abonnement!

Korting op Oppo

Tijdens Black Friday raken we niet klaar met kortingen uitdelen. We hebben elk jaar weer de beste deals en grootste kortingen. Afgelopen keer kwam ook een de OPPO telefoons met een flinke deal.

Kun jij niet wachten tot 25 november 2022? Bekijk dan de aanbiedingen van Tele2.

Meer deals en aanbiedingen

Naast de Black Friday smartphone deals hebben we jaarlijks ook geweldige deals voor onze abonnementen. Dikke kortingen op Sim Only abonnementen en op mobiele abonnementen kwamen afgelopen jaar voorbij. Ben je ook al benieuwd naar de nieuwe Black Friday acties van Tele2?

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, dé Amerikaanse feestdag. Winkels stunten op die dag met Black Friday deals en speciale aanbiedingen. Tegen hoge kortingen kan men dan de mooiste producten kopen die beperkt op voorraad zijn. Hierdoor zijn er met Black Friday altijd grote stormlopen in Amerikaanse winkels op de mooiste koopjes. Bij Tele2 houden we er van om grote kortingen te geven dus we doen hier graag aan mee. Denk hierbij aan vette Black Friday smartphone deals en kortingen op mobiele abonnementen.

Wanneer is Black Friday?

In 2022 valt Black Friday op 25 november. Black Friday is ieder jaar op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Thanksgiving valt op de 4e donderdag van november.

Wat is Cyber Monday?

In de slipstream van Black Friday wordt ook Cyber Monday steeds populairder. Cyber Monday is het startsein voor de kerstverkoop bij online winkels. Het is de eerste maandag na Thanksgiving en vooral een online feestje. Komt dát even goed uit, want bij ons bestel je makkelijk je telefoon en abonnement online via de Tele2 webshop. Cyber Monday 2022 is op 28 november.