TELE2 DE BESTE
MOBIELE PROVIDER
  • Goedkoopste onbeperkte bundels
  • Snelste klantenservice
  • Razendsnel eigen 4G-netwerk
Beker van Award beste mobiele provider
Logo Tele2 Beste mobiele provider award

Beste mobiele provider 2017, 2018, 2019 én 2020!

Uit onafhankelijk onderzoek naar providers met eigen netwerken (KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2) is Tele2 ook in 2020 als beste mobiele provider uit de bus gekomen. Hoe dan?! Door de beste scores te behalen op de punten die jij het meest waardevol vindt.

Het onderzoek is uitgevoerd aan de hand van de drie belangrijkste aspecten voor een gebruiker: prijs, klantenservice, en het netwerk van mobiele providers.

Goedkoopste bundels bellen & internet

Het onderzoek vergeleek de kosten van providers voor onbeperkt bellen en minimaal 10GB datalimiet. De goedkoopste? Tele2. Bij ons trek je het internet zorgeloos he-le-maal leeg!

Daarnaast zijn we flexibel. Kies een 1 of 2-jarig contract, of een maandelijks opzegbaar abonnement. Vastzitten is zó 1998!

Logo Tele2 goedkoopste provider

Rapportcijfer
9,3

5 sterren geel ingekleurd
5 sterren waarvan 4 geel ingekleurd
5 sterren geel ingekleurd

Prijs

Klantenservice

Dekking

Overtuigd maar nog geen klant van Tele2? Check onze aanbiedingen.

Icoon van gesprekswolkjes

Klantenservice

Tele2 kreeg 5 sterren op vriendelijkheidheid en eerlijkheid. We laten je gemiddeld nooit meer dan 13 seconden wachten aan de telefoon. Zodat je weer verder kunt met wat jij belangrijk vindt.

Snelheid

Het eigen 4G-internet van Tele2 is sneller dan welke wifi-verbinding dan ook. Bij ons kom je tot maar liefst 225 Mb per seconde downloadsnelheid. Dat betekent zo’n beetje 3 seconden laadtijd voor een YouTube filmpje.

Snelheid icoontje
Volte 4G-bellen

4G-bellen

4G-bellen, ook wel VoLTE (Voice over LTE) genoemd, betekent dat je kunt bellen over het 4G-netwerk van Tele2, in plaats van de tragere 3G- en 2G-verbindingen waarover spraakgesprekken voorheen liepen. Wat heb jij eraan? Betere geluidskwaliteit, je wordt sneller verbonden én je hebt beter bereik.
Meer weten over 4G-bellen? Kijk hier eens.

Wifi bellen

Met wifi bellen kun je gebruik maken van een draadloze internetverbinding wanneer je ergens binnen bijvoorbeeld minder bereik hebt. Dit komt vaak door flinke isolatie of dikke muren. Dit kost wel ook belminuten van je bundel. Meer weten over wifi bellen.

Telefoon met wifi logo erin
Icoon landkaart met 97%

Landelijke dekking

Sinds 2016 biedt Tele2 landelijke 4G-dekking. Dit houdt in dat je in 97% van Nederland ongeremd kan bellen, sms’en en internetten. Zit je in een gebied dat onder de 3% valt waar ons eigen 4G-netwerk niet bereikbaar is? Geen nood. Je valt dan automatisch terug op een 3G-netwerk van een van onze partners. Meer over het netwerk en de dekking.

SIM ONLY
NU 14€ /MND

(24 maanden contract, excl. € 20,- aansluitkosten)

  • De beste deal vind je bij Tele2
  • 7GB Data & 200 Bel/SMS
  • Schandalig snel 4G