BOOST JE DAG
MET DATA

Wil je die ene belangrijke wedstrijd volgen in het park, onderweg die spannende serie afkijken, of heb je een lange autorit met de kinderen voor de boeg?

Ook jij hebt weleens meer data nodig dan je bundel in zich heeft. Slurp met 24 Uur Unlimited Data het hele internet leeg!

Blikje met unlimited data

Dit wil
je weten

24 Uur Unlimited Data is nu tijdelijk beschikbaar. SMS ‘24 UNL‘ naar 1280 en ontvang direct je bundel.
Je kunt hem ook bestellen via MijnTele2 of de MijnTele2 app.

 • Eenvoudig bestellen
  Je bundel gaat direct in en stopt na 24 uur automatisch. Hij is geldig in heel Nederland. En tot 2,8 GB in andere EU-landen.
 • Is-ie op?
  Dan ga je weer over op de bundel die je al hebt. Of je koopt ’m gewoon nog een keer, dat kan natuurlijk ook.
 • Achteraf betalen
  Hij kost maar € 3 per boost! Je hoeft niet direct af te rekenen, je ziet het bedrag op je volgende factuur.
Infinity teken paars en geel

Boost je dag
in 3 stappen

Rondje met cijfer 1 erin
Rondje met cijfer 2 erin
Rondje met cijfer 3 erin

Log in op MijnTele2 en klik in ‘t beginscherm op: ‘Bestel eenmalig extra data’.

Kies voor ‘Bundels in Nederland’ en selecteer daarna de optie ‘24 Uur Unlimited Data’.

Scrol naar beneden om de bundel definitief te kopen. En klaar! We bevestigen je aankoop nog even via de sms.

Veelgestelde vragen

 • Jep! Met 24 Uur Unlimited Data krijg je 24 uur lang onbeperkte data in Nederland. In de EU-landen krijg je tot 2,8 GB aan data per 24 uur. De bundel is buiten de EU niet geldig.

 • 24 Uur Unlimited Data is geldig in Nederland en de EU. In Nederland kun je onbeperkt internet gebruiken, in de EU is er een maximum tot 2,8 GB per 24 uur. Buiten de EU kun je deze bundel niet gebruiken.

 • Je bestelt 24 Uur Unlimited Data via SMS (‘24 UNL‘ naar 1280), MijnTele2 of de MijnTele2 app. De bundel is direct geactiveerd en is 24 uur geldig. Je ontvangt per sms een bevestiging van je bestelling. In MijnTele2 en de MijnTele2 app zie je het verbruik van 24 Uur Unlimited Data en de resterende gebruikstijd. Als je 24 Uur Unlimited Data gebruikt, staat je reguliere bundel op pauze.

  Een uur voordat 24 Uur Unlimited Data eindigt, krijg je een sms’je. En je krijgt er nog een als de bundel verlopen is. Na 24 uur stopt 24 Uur Unlimited Data automatisch. Dan schakel je dus automatisch terug naar je reguliere bundel.

 • Zodra je 24 Uur Unlimited Data hebt aangeschaft, kun je deze bundel 24 uur alleen aaneengesloten gebruiken.

 • De kosten voor 24 Uur Unlimited Data vind je terug op je eerstvolgende factuur onder ‘Verbruikskosten’. Deze kosten staan ook in MijnTele2 en in de MijnTele2 app.

 • Je kunt 24 Uur Unlimited Data met alle mobiele consumenten abonnementen van Tele2 gebruiken.

 • In MijnTele2 en de MijnTele2 app kun je je verbruik en de resterende gebruikstijd zien van 24 Uur Unlimited Data. Een uur voordat de bundel eindigt, krijg je een sms’je. En je krijgt er nog een als de bundel verlopen is. Na 24 uur stopt 24 Uur Unlimited Data automatisch. Dan schakel je dus automatisch terug naar je reguliere bundel.

  In andere EU-landen dan Nederland is 24 Uur Unlimited Data beperkt tot 2,8 GB. Je ontvangt een sms als je 80 en 100% hebt verbruikt.

 • Zodra je bundel verlopen is, kun je de volgende bestellen. Dit kun je zo vaak doen als je maar wil.