Klantenservice Thuis

Nieuw tv-menu


Ons tv-menu wordt vernieuwd. Het is overzichtelijker, mooier, gemakkelijker in gebruik, maar met behoud van alle vertrouwde functionaliteiten. Dus niet schrikken als je binnenkort de tv aanzet en een welkomstscherm ziet. Dit betekent namelijk: gefeliciteerd, je hebt vanaf nu toegang tot ons gloednieuwe tv-menu. Volg dan simpelweg de stappen en genieten maar. Op deze pagina lees je hier meer over of download direct hier de handleiding.
Handleiding
Wat verandert er?

Achter de schermen werken we continu om onze systemen te verbeteren. Met de wijziging van het tv-menu, maken we het gebruik van tv overzichtelijker en de beeldkwaliteit van het menu scherper.

Bekijk op deze pagina de mogelijkheden of gebruik onze handleiding. Heb je andere vragen over je tv dienst, kijk dan op onze pagina over televisie.

Hoe werkt het nieuwe menu?

 

Live TV: Direct verder met tv-kijken.

TV-gids: Alle programma’s in een handig overzicht.

Gemist: Kijk programma’s tot tien dagen terug.

On Demand: Kies een film, serie of programma.

Digitale radio: Alle radiozenders op een rij.

Mijn tv: Jouw persoonlijke tv-voorkeuren.

Instellingen: Kies je ideale instellingen.

Kijktips: De beste huurtips uit de Videotheek.

Navigeren

Je navigeert door het tv-menu met de pijltjes naar rechts, links, omhoog en omlaag. Bevestig je selectie met de OK knop of ga met de terug knop naar het vorige menu-item of kanaal.

Opnemen in de tv-gids

Open de tv-gids, selecteer een programma en bevestig met de rode R knop. Een rood bolletje verschijnt.

Kijk tot 10 dagen terug

Kies je dag, kies je programma, kijken maar!

Minigids? OK!

Druk tijdens het tv-kijken op OK voor de minigids met programma informatie.

Veelgestelde vragen:
Waarom verandert mijn tv-menu?

Achter de schermen werken we continu om onze systemen te verbeteren. Met de wijziging van het tv-menu, maken we het gebruik van tv overzichtelijker en de beeldkwaliteit van het menu scherper.

Ik wil gebruik blijven maken van het oude menu, kan dat?

Nieuwe ontwikkelingen worden voortaan uitgevoerd in het nieuwe menu en het oude zal na jaren trouwe dienst niet meer beschikbaar zijn.

Mijn tv-ontvanger is niet bijgewerkt, wanneer gebeurt dat?

We werken de tv-ontvangers stapsgewijs bij. Als jouw tv-ontvanger aan de beurt is, dan krijg je hier van te voren bericht over.

Hoe kan ik zenders verbergen en sorteren?

Je kunt favorieten zenders instellen, waarmee je met 1 klik makkelijk kunt schakelen tussen alle zenders en jouw favorieten. Favorieten zenders stel je in via het menu: Mijn Tv – Favorieten. De volgorde van de zenders staat vast.

Ik mis bepaalde zenders

Controleer of je favorietenlijst niet is geactiveerd. Druk op de blauwe knop om te schakelen tussen alle zenders en je favorieten. Je ziet in linkeronderhoek de status aan de hand van het label ALL of FAV.

Waar vind ik de lokale zenders?

Ga naar de knop Menu en druk vervolgens op On demand. Hier kun je kiezen uit de lokale TV of Radiozenders.

Hoe kan ik zien wat zo op tv komt zonder de tv-gids te openen, dat kon eerst?

Tijdens het tv kijken, druk je op de OK knop om de mini-tv gids te tonen. Hier zie je wat nu en straks op tv is. Klik je pijltje boven of beneden, dan zie je wat er nu en straks op tv is bij andere zenders.

Ik ben de betaalcode en/of kinderslotcode vergeten?

Neem contact op met de klantenservice op je codes te laten resetten.

Hoe kan ik makkelijk naar de volgende dag gaan in de TV Gids?

Gebruik de knop op je afstandsbediening met de dubbele pijltjes >> om een dag vooruit te springen en de knop met de omgekeerde dubbele pijltjes << om een dag achteruit te springen.