Klantenservice Mobiel

Extra tips voor Android


Met je mobiele telefoon kun je internetten, muziek luisteren, agenda bijhouden, foto’s maken en veel meer. Maar, je gebruikt waarschijnlijk maar een klein deel van alle mogelijkheden. Lees hier handige tips voor je Android-toestel.
Handige functionaliteiten

Tele2 helpt je graag bij een optimaal plezier en gebruik van je Android-toestel. Je kunt namelijk zoveel meer met je telefoon dan je je eigenlijk realiseert. En sommige van deze functionaliteiten maken het gebruik van je toestel nog gemakkelijker.

Via diverse kanalen krijgen wij geregeld vragen over hoe je apps kunt downloaden in de Play Store, hoe bepaalde apps werken of hoe je iets kunt instellen op je telefoon. Om dit zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen, zijn er korte video’s gemaakt die ongeveer 1 minuut per video duren. Er zijn diverse thema’s, waaronder Reizen, Entertainment en Productiviteit. Om je hierbij op weg te helpen, staat hieronder een top 4 van handige video’s.

SD-kaart

Wij hebben zo nu en dan acties waarbij je een SD-kaart bij je toestel krijgt. Zo’n kaart is super handig, maar dan moet je wel weten wat je er precies mee kunt. Deze video laat zien hoe je bestanden van je telefoon naar je SD-kaart kunt verplaatsen.

Automatisch bericht

Het kan zijn dat je gebeld wordt, maar dat je niet in staat bent om je telefoon op te nemen. Voor zulk soort momenten kun je heel gemakkelijk een automatisch bericht laten versturen naar degene die jou belt.

Apps downloaden

Als je een nieuwe telefoon hebt, is het altijd even goed zoeken hoe alles werkt. Zo gaat het downloaden van een app altijd net even iets anders of het ziet er net wat anders uit dan dat je gewend bent. In deze video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit moet doen.

Batterijduur verlengen

Niets is vervelender dan de batterij van een telefoon die bijna leeg is en je geen oplader bij de hand hebt. Hier wat tips waarmee je de batterijduur verlengt!

Raak je niet uitgekeken naar deze handige tips om meer uit je telefoon te halen? Bekijk dan alle video’s op het YouTube-kanaal van Android en You.

Direct hulp nodig?

Heb je een vraag? Stel hem aan onze virtuele assistent.
Tele2 schrijft een bericht...

MijnTele2 app
Vraag het de chatbot

Heb je een vraag? Stel deze dan aan onze superslimme, zelflerende chat-robot. Dit is jouw virtuele redder in nood.
Heb je de app nog niet? Download hem dan meteen!