Klantenservice Mobiel

Geldigheid prepaid beltegoed


Lees hier hoelang jouw prepaid beltegoed geldig blijft.
Hoelang is mijn prepaid beltegoed geldig?

Je beltegoed is een jaar geldig. Dit gaat in op het moment dat je prepaid tegoed opgewaardeerd of aangeschaft hebt. Als je *111# belt, zie je op je scherm tot wanneer je beltegoed geldig is.

Beltegoed opvragen? Kijk hier.

Prepaid stopt!

Zoals je wellicht weet hebben T-Mobile en Tele2 de krachten gebundeld. Uiteraard willen wij jou altijd de beste service bieden, en zo zijn we tot de conclusie gekomen dat T-Mobile Prepaid jou meer te bieden heeft!

Je kunt je prepaid simkaart van Tele2 blijven gebruiken tot 15 november 2020. Daarna zullen alle services, zoals je beltegoed en je telefoonnummer, komen te vervallen. Tot 30 november 2019 kun je je beltegoed nog opwaarderen.

Veelgestelde vragen
Waarom stopt Tele2 met de verkoop van prepaid beltegoed?

In de wet is bepaald dat beltegoed van prepaid operators bij verkoop minimaal 1 jaar geldig hoort te zijn. Doordat Tele2 eind 2020 stopt met de dienstverlening voor het prepaid product, moeten we een jaar eerder al stoppen met het verkopen van beltegoed.

Tot wanneer kan ik mijn beltegoed opwaarderen?

Per 30 november 2019 is het niet meer mogelijk om je beltegoed op te waarderen. Tele2 stopt namelijk met de verkoop van opwaardeervouchers en ook is het niet meer mogelijk om via de klantenservice het beltegoed op te waarderen.

Wanneer je toch je prepaid sim wil blijven gebruiken zul je moeten overstappen naar T-Mobile door te gebruik te maken van het unieke aanbod of over te stappen naar een andere provider.

Wat gebeurt er met mijn beltegoed na 15 november 2020?

Je kunt je prepaid simkaart van Tele2 blijven gebruiken tot 15 november 2020. Houd er rekening mee dat na deze datum alle services, zoals je beltegoed en je telefoonnummer, komen te vervallen. Je kunt je simkaart dan niet meer gebruiken. Tot 30 november 2019 kun je je beltegoed nog opwaarderen.

Direct hulp nodig?

Heb je een vraag? Stel hem aan onze virtuele assistent.
Tele2 schrijft een bericht...

MijnTele2 app
Vraag het de chatbot

Heb je een vraag? Stel deze dan aan onze superslimme, zelflerende chat-robot. Dit is jouw virtuele redder in nood.
Heb je de app nog niet? Download hem dan meteen!