Unlimited

Onbeperkt bellen en internetten Onze spelregels voor onbeperkt datagebruik

Met Tele2 Unlimited trek jij het internet he-le-maal leeg. Zo stream je series tot je een ons weegt en game je online tot je erbij neervalt. Om te zorgen dat alle Tele2-klanten het meest uit ons schandalig snelle 4G-netwerk halen, zijn er wat spelregels voor het gebruik van Unlimited Data. Check hier hoe het zit.

Unlimited Bel/SMS

Onbeperkt bellen en sms'en

Met Unlimited Bel/SMS kun je onbeperkt bellen en sms’en, mits je gebruik redelijk is. Let op: dit geldt niet als je naar betaalde servicenummers (zoals 090x-nummers) of vanuit Nederland naar het buitenland belt. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. De kosten voor servicenummers verschillen per telefoonnummer.

Unlimited Data

Onbeperkt internetten

Met Unlimited Data werkt het net even iets anders. Je krijgt standaard 5GB per dag. Elke dag om middernacht staat de teller weer opnieuw op 5GB. Wanneer je nog 500MB over hebt, sms’en we je dat je bundel bijna op is. In de MijnTele2 omgeving of in de MijnTele2 app vraag je gratis een extra BundelBooster van 1GB aan. Deze kun je onbeperkt opnieuw aanvragen, zo ben je altijd bereikbaar!

Binnen de EU

Voor alle Tele2-abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internet/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten en bellen en sms’en naar Nederlandse nummers in de EU met de bundels die je ook gewoon in Nederland gebruikt.

Bellen en smsen

Bellen en sms'en

Wanneer je bundel op is en je belt naar Nederland of een ander EU-land, dan gelden de tarieven voor mobiel bellen naar het buitenland.

Check de tarieven
Internetten

Internetten

Met Unlimited Data kun je in het buitenland maximaal 18GB per maand gebruiken. Buiten deze bundel betaal je € 0,0036 per MB. Dit kan tot de EU buiten-de-bundel limiet van € 60,50.

Check de tarieven
Roaming aan

Roaming aan

Om te internetten is het wel belangrijk dat roaming aan staat op je telefoon. Check onze Toestelhulp als je niet weet hoe je dit inschakelt.

Naar de Toestelhulp

Buiten de EU

Buiten de EU kun je niet internetten, bellen en sms’en uit je bundel. Toch hebben we iets handigs, want voor elk land hebben we een Verre Landen Bundel. Die kun je ter plaatse kopen.

Bellen en smsen

Bellen en sms'en

Bel je naar een land in of buiten de EU, dan gelden de tarieven buiten-de-bundel in het buitenland.

Check de tarieven
Internetten

Internetten

Voor de meeste landen kun je een Verre Landen Bundel kopen. Doe je dat niet en ga je internetten? Dan betaal je per MB. De tarieven verschillen per land en we hebben een maximum van € 10 ingesteld, zodat je niet onverwacht hoge kosten maakt.

Check de tarieven
Verre Landen Bundel

Bestel een Verre Landen Bundel

Voor de meeste landen buiten de EU kun je via de app of sms een Verre Landen Bundel aanvragen. We sturen je een berichtje als je die kunt bestellen.

Unlimited spelregels

 • De Unlimited data-bundel van Tele2 is niet bedoeld voor gebruik in data only-apparaten, zoals een router of een dongle.
 • Unlimited is bedoeld voor individueel gebruik – dus niet als hotspot voor anderen – en alleen voor consumenten – dus niet voor zakelijke klanten.
 • Je dataverbruik mag geen andere klanten benadelen of hinder veroorzaken aan onze systemen of aan het netwerk. Denk hierbij aan het dag en nacht laten doorlopen van zware downloads of streaming content.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik met Unlimited echt onbeperkt internetten?

  Ja, met Tele2 Unlimited Data kun je zoveel internetten als je maar wilt. Hiervoor krijg je standaard 5GB data per dag en dit wordt elke dag om 12 uur 's nachts gereset. Is je 5GB op? Dan kun je via de MijnTele2 omgeving en de MijnTele2 app gratis een BundelBooster van 1GB nemen. Dit kun je onbeperkt doen en is altijd gratis. Met Unlimited Data kun je dus écht zoveel internetten als je maar wilt.

 • Hoe kan ik mijn abonnement aanpassen?

  Dit regel je makkelijk zelf via de MijnTele2 omgeving. Daar kun je bundels veranderen en aanvullende bundels kopen. Of kijk op de pagina over het wijzigen van je abonnement.

 • Ik ben al klant, mag ik overstappen naar Unlimited?

  Zeker! Dat fix je makkelijk zelf via MijnTele2.

 • Waarom zijn er voorwaarden voor redelijk gebruik?

  Hiermee voorkomen we dat Unlimited gebruikt wordt op een manier die daar niet voor is bedoeld. Op die manier gebruikt iedereen onbeperkt internet op een normale manier en wordt het netwerk niet overbelast.

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.
Wil je liever mailen? Gebruik dan ons contactformulier.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Chatbot

Chatbot

Stel al je vragen aan onze superslimme chatbot! Altijd bereikbaar en supersnel antwoord.

Stel je vraag
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2