Unlimited

Onbeperkt bellen en internetten

Met Tele2 Unlimited trek jij het internet he-le-maal leeg. Zo stream je series tot je een ons weegt en game je online tot je erbij neervalt. Om te zorgen dat alle Tele2-klanten het meest uit ons schandalig snelle 4G-netwerk halen, zijn er wat spelregels voor het gebruik van Unlimited Data. Check hier hoe het zit.

Unlimited Bel/SMS

Onbeperkt bellen en sms'en

Met Unlimited Bel/SMS kun je onbeperkt bellen en sms’en, mits je gebruik redelijk is. Let op: dit geldt niet als je naar betaalde servicenummers (zoals 090x-nummers) of vanuit Nederland naar het buitenland belt. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. De kosten voor servicenummers verschillen per telefoonnummer.

Unlimited Data

Onbeperkt internetten

Met Unlimited Data werkt het net even iets anders. Je krijgt standaard 10GB per dag. Elke dag om middernacht staat de teller weer opnieuw op 10GB. Wanneer je nog 1600MB over hebt, sms’en we je dat je bundel bijna op is. In de MijnTele2 omgeving of in de MijnTele2 app vraag je gratis een extra BundelBooster van 2GB aan. Deze kun je onbeperkt opnieuw aanvragen, zo ben je altijd bereikbaar!

Binnen de EU

Voor alle Tele2-abonnementen geldt dat je Bel/SMS-bundel én internet/databundel geldig zijn in de hele EU en in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland. Met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Je kunt dus internetten en bellen en sms’en naar Nederlandse nummers in de EU met de bundels die je ook gewoon in Nederland gebruikt.

Bellen en smsen

Bellen en sms'en

Zijn je belminuten op en bel je naar Nederland of een ander EU-land? Dan betaal je het tarief voor mobiel bellen naar het buitenland.

Check de tarieven
Mobiel internetten

Mobiel internetten

Met Unlimited Data heb je in het buitenland 24GB. Daarna betaal je € 0,0036 per MB tot je onze buiten-de-bundel limiet van € 60,50 bereikt.

Check de tarieven
Roaming aanzetten

Roaming aanzetten

Vergeet niet om roaming aan te zetten in het buitenland. Anders kun je niet internetten. Onze Toestelhulp helpt je met inschakelen!

Naar de Toestelhulp

Buiten de EU

Buiten de EU kun je niet internetten, bellen en sms’en uit je bundel. Toch hebben we iets handigs, want voor elk land hebben we een Verre Landen Bundel. Die kun je ter plaatse kopen.

Bellen en smsen

Bellen en sms'en

Ben je niet in de EU en ga je bellen? Dan betaal je het buiten-de-bundel tarief. Dit verschilt per land. Goed om vooraf even uit te zoeken, om niet voor verrassingen te staan.

Check de tarieven
Internetten

Mobiel internetten

In de meeste landen buiten de EU kun je een Verre Landen Bundel kopen. Zo internet je ook daar voor een vast tarief. Doe je dat niet? Dan betaal je per MB. Deze kosten kunnen snel oplopen. Daarom ligt onze limiet op € 10. Scheelt jou misschien een boel extra kosten.

Check de tarieven
Verre Landen Bundel

Een Verre Landen Bundel kopen

Je ontvangt van ons een sms zodra je arriveert in een ver land. In dit berichtje staat hoe groot de bundel is en wat hij kost. Die kun je daarna direct bestellen. Makkelijk gefixt!

Unlimited spelregels

  • De Unlimited data-bundel van Tele2 is niet bedoeld voor gebruik in data only-apparaten, zoals een router of een dongle.
  • Unlimited is bedoeld voor individueel gebruik – dus niet als hotspot voor anderen – en alleen voor consumenten – dus niet voor zakelijke klanten.
  • Je dataverbruik mag geen andere klanten benadelen of hinder veroorzaken aan onze systemen of aan het netwerk. Denk hierbij aan het dag en nacht laten doorlopen van zware downloads of streaming content.

Veelgestelde vragen

  • Ja, met Tele2 Unlimited Data kun je zoveel internetten als je maar wilt. Hiervoor krijg je standaard 10GB data per dag en dit wordt elke dag om 12 uur 's nachts gereset. Is je 10GB op? Dan kun je via de MijnTele2 omgeving en de MijnTele2 app gratis een BundelBooster van 2GB nemen. Dit kun je onbeperkt doen en is altijd gratis. Met Unlimited Data kun je dus écht zoveel internetten als je maar wilt.

  • Dit regel je makkelijk zelf via de MijnTele2 omgeving. Daar kun je bundels veranderen en aanvullende bundels kopen. Of kijk op de pagina over het wijzigen van je abonnement.

  • Zeker! Dat fix je makkelijk zelf via MijnTele2.

  • Hiermee voorkomen we dat Unlimited gebruikt wordt op een manier die daar niet voor is bedoeld. Op die manier gebruikt iedereen onbeperkt internet op een normale manier en wordt het netwerk niet overbelast.

  • Bij Unlimited data krijg je standaard 10GB per dag. Elke dag om middernacht staat de teller weer opnieuw op 10GB. Wanneer je nog 1600MB over hebt, sms’en we je dat je bundel bijna op is. In de MijnTele2 omgeving, de MijnTele2 app of via een sms vraag je gratis een extra BundelBooster van 2GB aan. Deze kun je onbeperkt opnieuw aanvragen.
    Maar let op! Nadat je 20GB van je Unlimited databundel hebt verbruikt op 1 dag, kun je alleen nog via de MijnTele2 omgeving en de MijnTele2 app een BundelBooster aanvragen. Hiermee voorkomen we eventueel misbruik, zodat jij de best mogelijke internet verbinding houdt!

Wij helpen je graag

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen met Tele2.

Community

Community

Brandende vraag? Vraag het aan medegebruikers! 24 uur per dag beschikbaar.

Naar de Community
Chatbot

Chatbot

Stel al je vragen aan onze superslimme chatbot! Altijd bereikbaar en supersnel antwoord.

Stel je vraag
Bellen

Bellen

Openingstijden
ma - vr: 09:00 - 20:00
za: 09:00 - 17:30
zo + feestdagen: gesloten

Bekijk telefoonnummers
Zelf regelen

Zelf regelen

Doe het zelf in MijnTele2. Bestel extra bundels, bekijk je instellingen of wijzig je gegevens.

Naar MijnTele2