SAMENWERKING
FC UTRECHT &
TELE2

Sinds 2015 zijn Tele2 en FC Utrecht partners. Samen hebben we het stadion Galgenwaard veranderd in een Smart Stadium.
De focus ligt op het digitaliseren van het stadion. Zo krijg je als fan van FC Utrecht bijvoorbeeld gratis wifi-verbinding zodat je alle hoogtepunten van wedstrijden direct online kunt delen.
Daarnaast kun je live alle statistieken zien van de wedstrijd die je bijwoont, bijvoorbeeld hoeveel kilometer een speler gelopen heeft. Het stadium is een stap in de richting van Utrecht als Smart City. Een Smart City gebruikt digitale technologie om de kwaliteit voor de burgers en de groei van de lokale economie te ondersteunen.

Goede doelen & meer

Om meer publiciteit te geven aan goede doelen leent Tele2 de plek van het Tele2 logo op de voetbalshirtjes van FC Utrecht regelmatig uit aan verschillende goede doelen. In de afgelopen seizoenen is de plek van Tele2 op het shirt van FC Utrecht, aan 26 goede doelen gedoneerd. Voorbeelden zijn o.a. het Leger des Heils, het fonds gehandicaptensport, Nationaal fonds Kinderhulp en het Nationale Ouderenfonds.
Ook liet Tele2 de dromen van supporters uitkomen met het FC Utrecht DreamTeam. De ‘Eindbaas voor een dag’-actie bewijst dat we ook voor de zakelijke supporters vanalles doen. Een ondernemer volgde hierbij een wedstrijddag lang dé Eindbaas van FC Utrecht.
FC Utrecht DreamTeam
‘Eindbaas voor een dag’-actie