Jottem! 24U Unlimited
gratis voor jou

We zijn superblij met jou als klant. En daarom geven we je een cadeautje. Je krijgt van ons 24 Uur Unlimited Data, waarmee je een dag gratis en voor niks onbeperkt kunt internetten in heel Nederland. Zomaar, omdat jij het bent!
Wat is het cadeautje?

Je krijgt van ons 24 Uur Unlimited Data, waarmee je een dag gratis onbeperkt kunt internetten in Nederland! Gewoon zomaar, omdat we blij met je zijn. Je hoeft niks te doen. Je hebt een mail of sms van ons gekregen, en de bundel gaat vanzelf in op de dag die daarin staat aangegeven.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Hoe werkt het cadeautje?

In de mail of sms die je van ons hebt ontvangen, staat wanneer je een dag gratis internet van ons krijgt. De 24 uur worden op die dag automatisch geactiveerd en gaat in om 00:00 uur. De bundel loopt vanzelf weer af om 23:59 uur.

Waar vind ik mijn cadeautje?

Swipe op de dag zelf in de app naar rechts om jouw cadeautje te zien. In de MijnTele2 omgeving zie je de bundel ook staan in je verbruikstatus.

Is de bundel ook geldig in de EU?

Nee, de bundel is alleen geldig in Nederland. In de app staat na een doorklik dat de bundel ook geldig is in de EU, maar dit is een foutje van ons.

Waar kan ik mijn cadeautje gebruiken?

De bundel is geldig in Nederland. Op de dag dat je je cadeautje krijgt, verbruik je je data binnen Nederland uit je gratis internetbundel. Ben je buiten Nederland op deze dag? Dan gaat je internetverbruik gewoon uit je normale internetbundel.