Next level video’s bekijken via YouTube VR

Tien keer over de kop gaan in de achtbaan, oog in oog staan met je favo artiest en zwemmen met haaien: via YouTube VR wordt elke droom die je hebt werkelijkheid. Met je VR-bril kijk je dan naar virtualrealityvideo’s én lijkt het net alsof jij je echt in een scène bevindt. Benieuwd hoe het werkt en welke toffe filmpjes je spot?Check it out!

Wat is YouTube VR?

Dé manier om next level video’s te kijken. Heb jij namelijk een VR-bril? Dan stap je hiermee binnen no time in een nieuwe, virtuele wereld. Met de YouTube VR-app kun je dan naar virtualrealityvideo’s kijken. Ga op safari tussen de olifanten, beleef Pac-Man in 360 graden of sta front row bij een liveconcert van je favo rapper. Via het platform is letterlijk alles mogelijk én het lijkt net alsof jij je écht in die scène bevindt. De ideale manier om even te ontsnappen aan de waan van de dag!

Hoe werkt YouTube VR?

Om via het platform naar virtualrealityvideo’s te kijken heb je een VR-bril nodig, zoals bijvoorbeeld de Oculus Quest of Oculus Go. Daarna is het een kwestie van de app installeren, inloggen en een video uitkiezen.

Heb je geen VR-bril? Probeer dan deze 8D-audio muziek eens of kijk je serie via een mini-beamer. Je zal gegarandeerd overwhelmed worden door de ervaring.

YouTube VR: deze toffe virtualrealityvideo’s kun je bekijken

Van een show van Post Malone tot een ritje van een megahoge waterglijbaan: op YouTube VR vind je talloze ‘activiteiten’ die je gewoon vanuit huis kan doen. Benieuwd wat je allemaal kan zien? Zet je VR-bril maar op en check deze toffe video’s.

VR-video: Waterglijbaan

https://youtu.be/QKm-SOOMC4c

VR-video: Pac-Man

https://youtu.be/p9h3ZqJa1iA

VR-video: Post Malone – Better Now

https://youtu.be/3wp-M5TJ_tI

VR-video: Super Mario

https://youtu.be/RBMaC_xcbs8

VR-video: Luchtballonvaart

https://youtu.be/ihCdBOaRftU

YouTube VR-app downloaden

Wil je zelf virtualrealityvideo’s via je VR-bril bekijken? Belangrijk is dan dat je eerst de app downloadt. Dit kan gemakkelijk via de Google Play Store. Daarna is het een kwestie van een toffe video uitzoeken en genieten maaaar! ;-)

Download in de Google Play Store