01 - 09 - 20174 min. leestijd

Youtube top 10: het dikste van dit moment!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Geen zomer op je radio-o-o, maar de lekkerste tracks van dit moment gewoon op je smartphone. En met een Unlimited abonnementje stream je de dikste videoclips uit onze Youtube top 10 gewoon lekker waar én wanneer jij dat wilt. Wij hebben de nieuwste must see’s vast voor je op een rijtje gezet, you’re welcome!

Deze hits uit de Youtube top 10 móét je vandaag nog luisteren

1: Taylor Swift – Look What You Made Me Do

De nieuwe disstrack van no-more-miss-nice-chick Taylor Swift staat natuurlijk met stip op nummer 1 in onze Youtube top 10. Taylor heeft er weer aardig wat Swifties bij, want ze wist vriend en vijand te verbazen door binnen 24 uur 38 miljoen views binnen te harken. Taylor dropte haar nieuwste creatie tijdens de VMA’s en rekent definitief af met haar oude, lieve en onschuldige imago. Want Tay Tay is boos. Heel boos. Boos op de wereld, boos op Kimye, boos op Katy Perry en boos op ex-bae’s Tom Hiddleston en Calvin Harris. De video is loaded met subtiele en minder subtiele verwijzingen naar eerdergenoemde enemies en maakt hiermee een duidelijk statement. Don’t mess with Taylor.

2: Katy Perry ft. Nicki Minaj – Swish Swish

Taylor is niet de enige die wel raad weet met een goed potje ‘shade throwing. Frenemie Katy kan er ook wat van. In haar nieuwste video ‘Swish Swish’ wordt wel heel duidelijk wie de ‘bish’ is waar Katy over zingt. Ooit waren de twee besties for life, maar inmiddels lijkt de breuk tussen de twee dames niet meer te lijmen. In de video zien we een basketbalwedstrijd waarin Katy’s team (The Tigers) het opneemt tegen het team van Taylor (The Sheep). Of het nu een uit de hand gelopen ruzie of een slim bedachte marketingtruc is, Katy laat Taylor heel duidelijk weten waar ze aan toe is. ‘Don’t you come for me’.

3: P!nk – What About Us

Ze was een tijdje van de radar verdwenen, maar inmiddels is P!nk weer terug van weggeweest. Niet alleen dropt ze deze dikke track, ze kondigt hiermee ook de release van haar zevende studio-album aan. ‘Beautiful Trauma’ komt op 13 oktober 2017 uit en met ‘What About Us’ heeft P!nk een waardig startschot gegeven. Met dit nummer lijkt ze zich op de politieke situatie in de Verenigde Staten te richten, iets wat ze met ‘Dear Mr. President’ in 2006 al eens eerder deed. Aanradertje dit!

4: Fifth Harmony – He Like That

Camilla has left the building, maar dat lijkt geen belemmering voor zwoele tracks te zijn. De dames van Fifth Harmony laten zien dat ze met z’n vieren ook wel het vrouwtje zijn en zien er sexier uit dan ooit. Het eerste album van deze nieuwe formatie is recent uitgebracht en met ‘He Like That’ zien we dat het er behoorlijk heet aan toe kan gaan. We like that! <3

5: Miley Cyrus – Younger Now

Dat Miley definitief afscheid heeft genomen van haar suikerzoete alter ego Hannah Montana, werd duidelijk toen ze half nakend op een sloopkogel de boel onveilig maakte. Inmiddels lijkt Miley het wat rustiger aan te doen en weer volledig in balans te zijn. In ‘Younger Now’ blikt Miley terug op een roerige periode, waarin ze niet helemaal zichzelf leek te zijn. Lyrics on point, goeie Elvis revival. Nice!

6: Martin Garrix – Pizza

Onmisbaar in deze Youtube top 10: ‘onze’ Martin Garrix. Want ja hoor, dit talent van Nederlandse bodem heeft weer een killer van een plaat afgeleverd, opgedragen aan zijn ‘true love’. Sorry girls, pizza stole his heart! Bij een dikke track hoort natuurlijk een vette video. Eerlijk is eerlijk, na het zien van ‘Pizza’ krijgen ook wij best een beetje trek.

7: Sharon Doorson x Rochelle ft. ROLLAN – Come To Me

Wanneer twee powerchicks hun krachten bundelen, kan er alleen maar iets moois ontstaan. Rochelle en Sharon, beide oorspronkelijk bekend van een tv-talentenjacht (Rochelle van X-Factor en Sharon van Popstars: The Rivals) hebben inmiddels hun sporen in de Nederlandse muziekindustrie verdiend en hebben met ‘Come To Me’ een heerlijke song afgeleverd. De dames dropten hun nieuwste video afgelopen week en zetten koers richting een regelrechte hit.

8: Eva Simons – Guaya

Nog meer Hollandse hits! Niet echt fresh van de pers, maar zeker het vermelden waard. Eva Simons heeft al een tijdje een nieuw liefje en die heeft direct zijn skills verwerkt in haar nieuwste song. En hij is lekker hoor! In ‘Guaya’ horen we een interessante mix tussen Oosterse en Latin invloeden. Interessant weetje; ook al lijkt het er niet op, de videoclip is gewoon in Amsterdam opgenomen. SAUCE!

9: Chris Brown – Questions

Zoals we van Chris gewend zijn, is de videoclip van ‘Questions’ een visueel hoogtepuntje. Misschien niet het meest originele nummer, maar wat kan die man dansen. Questions bevat veel samples van Kevin Lyttle’s hit ‘Turn Me On’, maar dat maakt het best een lekker nummertje. Fijn tijdens het sporten of in de club!

10: Roxeanne Hazes – In Mijn Bloed

Hebben we de Nederlandse Lana del Rey in Roxeanne Hazes gevonden? ‘In Mijn Bloed’ is de eerste single van haar gelijknamige nieuwe album en ook al hadden we het niet direct verwacht, dit klinkt best goed! Roxeanne laat zien dat het levenslied heel goed samen kan gaan met een rauwe, eigentijdse sound en met haar eerste track vinden wij dat Roxeanne een fantastisch debuut heeft neergezet.

Dit was ‘m! Onze Youtube top 10. Tien dikke hits regelrecht op je smartphone. Welke track staat bij jou inmiddels op repeat?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt