xiaomi redmi note 11 en redmi note 11 pro camera vergelijking
07 - 04 - 20225 min. leestijd

Zó goed zijn de Xiaomi Redmi Note 11 (Pro) camera’s!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

In elke situatie het perfecte plaatje schieten? Dat kan alleen met de allerduurste telefoons, toch? Mooi niet! Xiaomi komt met twee superscherp geprijsde telefoons met heel veel supergoede camera’s. In dit blog kom je álles te weten over hoe goede Xiaomi Redmi Note 11 camera’s zijn én hoe geniaal de camera’s van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro zijn. Arriba!

Om deze toppers gaat het

De Xiaomi Redmi Note 11 en Xiaomi Redmi Note 11 Pro zijn nu te koop met een telefoonabonnement. Ze zijn budget qua prijs, maar exclusief qua mogelijkheden. Vooral op cameragebied, maar ook op andere vlakken presteren ze bovengemiddeld goed. Zo hebben allebei de telefoons een kraakhelder Amoled-scherm. En laden ze in no-time de grote 5000 mAh-batterij op. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro zelfs in 42 minuten voor de volle 100%! Maar de camera’s … ja: DIE stelen pas écht de show.

Alles over de Xiaomi Redmi Note 11 camera’s

De Xiaomi Redmi Note 11 is een ontzettend betaalbare telefoon. Dat zou je niet zeggen als je zijn cameraspecificaties ziet:

  • De hoofdcamera maakt foto’s in een waanzinnige 50 megapixel. Zo leg je alles superscherp vast op de gevoelige plaat.
  • De ultragroothoeklens maakt scherpe panoramafoto’s in 8 megapixel. Dat doet hij met een extra brede kijkhoek van 118 graden.
  • De macrolens van 2 megapixel zorgt voor gedetailleerde close-ups.
  • De dieptesensor van 2 megapixel helpt je bij het maken van portretfoto’s. Deze camera realiseert een mooi scherptediepte-effect.
  • De selfiecamera van 13 megapixel schiet superscherpe foto’s die goed zijn belicht. Ook kun je hiermee videobellen in Full HD-kwaliteit!
xiaomi redmi note 11 camera

Voor elke situatie de juiste camera

De Xiaomi Redmi Note 11 heeft, zoals je kunt lezen, maar liefst vijf camera’s. Ideaal als je graag veel verschillende foto’s maakt. Voor elk plaatje heeft de telefoon wel een camera. Uit de losse pols maak je de mooiste beelden met de 50-megapixelcamera. Wil je een specifieke foto maken, zoals een panorama, close-up of portret? Dan helpen de andere camera’s je.

Ook goede foto’s bij minder licht

De hoofdcamera heeft als groot voordeel dat hij een heleboel megapixels heeft: 50. Die komen ook in het donker goed tot hun recht. Dat komt omdat het diafragma, de lensopening, met f/1,8 heel groot is. Zo valt er extra veel licht op de lens. En zijn je foto’s bij minder licht tóch goed belicht. En van hoge kwaliteit, want de camerasensor is bovengemiddeld groot. Hierdoor wordt het licht omgezet in realistisch beeld. De ingebouwde Nachtmodus 2.0 helpt je om ook in het donker de beste beelden te maken.

Superslimme assistentie

Xiaomi is een voorloper op het gebied van kunstmatige intelligentie in telefoons. Hierdoor heeft je Xiaomi Redmi Note 11 in feite een professionele fotograaf ingebouwd. Die helpt je om altijd de juiste camera-instellingen bij de hand te hebben. Ideaal, want zo schiet je supersnel de mooiste foto’s.

Favoriet van vloggers

Met de Xiaomi Redmi Note 11 ligt Insta fame voor het oprapen! De telefoon heeft een speciale vlog-modus, zodat je in een handomdraai de mooiste vlogs maakt. Zo ben je superscherp te zien én goed te horen. En dankzij krachtige hardware kun je probleemloos op de telefoon zelf je vlogs monteren. Duimpje omhoog, voor dit voordeel van de Xiaomi Redmi Note 11 camera!

Psst! Koop nu de Xiaomi Redmi Note 11 met abonnement en krijg gratis Redmi Buds 3 t.w.v. € 59 cadeau. Wees er snel bij, want op = op en de actie loopt tot en met 1 mei 2022!

Alles over de Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera’s

De Xiaomi Redmi Note 11 camera’s zijn al van absolute topkwaliteit. Zeker gezien zijn prijs. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera’s zijn de overtreffende trap:

  • De hoofdcamera maakt foto’s in maar liefst 108 megapixel. Geen telefooncamera die in hogere resolutie zijn foto’s maakt!
  • De ultragroothoeklens maakt zeer goede panorama’s van 8 megapixel. Dankzij een kijkhoek van 118 graden past iedereen op de groepsfoto.
  • De macrolens van 2 megapixel helpt je met het maken van de mooiste close-ups.
  • Selfies schieten? Dat kan de Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera aan de voorkant als de beste. Met wel 16 megapixel!

De hoogste resolutie, de beste kleurweergave en resultaten

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro is een betaalbare telefoon. Toch heeft hij de beste telefooncamera van dit moment. Deze maakt foto’s in een waanzinnige 108 megapixel. Die maakt in elke situatie het perfecte plaatje. Barstend van details, realistisch qua kleur en in superscherpe kwaliteit. Foto’s worden nóg realistischer als de Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera pixels gaat samenvoegen. Zo zijn ook foto’s bij minder licht hartstikke rijk aan details.

Professionele selfiecamera

Twijfel je tussen de Xiaomi Redmi Note 11 en Redmi Note 11 Pro? En vind je het maken van selfies of videobellen in hoge kwaliteit belangrijk? Ga dan voor de pro-variant. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera aan de voorkant is een slag beter. Die maakt foto’s niet in 13, maar 16 megapixel. Extra scherp, extra realistisch en extra goed in het maken van vlogs. Want ook deze telefoon heeft een ingebouwde vlog-modus!

Supersnel op je socials

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro heeft 5G. Een voordeel ten opzichte van de gewone Redmi Note 11. Op die manier slinger je je foto’s en video’s extra snel op WhatsApp, Instagram en Facebook. Van tevoren kun je de foto’s en video’s makkelijk bewerken op de telefoon. Hij is snel en zuinig in gebruik en heeft een batterij die niet snel leeg gaat. Ideaal om de hele dag door beelden naar je besties te sturen!

Veel verschillende cameramogelijkheden

De camera-app van Xiaomi geeft je alle mogelijkheden om de kwaliteit van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro camera’s te benutten. Je hebt allerlei cameramodi tot je beschikking. Van een speciale nachtmodus tot ingebouwde caleidoscoop. De talloze mogelijkheden zorgen dat je je nooit gaat vervelen met het maken van foto’s op deze telefoon. En dankzij ingebouwde kunstmatige intelligentie krijg je altijd hulp om de mooiste beelden te maken.

Sla je slag! Koop nu de Xiaomi Redmi Note 11 Pro met abonnement en krijg gratis Redmi Buds 3 Pro t.w.v. € 79 cadeau. Wees er snel bij, want op = op en de actie loopt tot en met 1 mei 2022!

Xiaomi Redmi Note 11 of 11 Pro kopen

Met allebei de telefoons van Xiaomi maak je professionele foto’s. En krijg je camera’s die qua prijs bovengemiddeld goed zijn. Briljant zelfs. En het mooie is: je kunt nu de Xiaomi Redmi Note 11 en Redmi Note 11 Pro kopen met abonnement. Voor welke cameratopper ga jij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt