welke xiaomi 12 of 12 pro kiezen
17 - 03 - 20223 min. leestijd

Welke past bij jou: de Xiaomi 12 of 12 Pro?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Geweldig nieuws! De Xiaomi 12 en Xiaomi 12 Pro zijn nu bij ons te koop! De toppers van dit grote Chinese merk komen met de beste specs aan bij ons in de shop. Twijfel je tussen de twee toppers? Snappen we! Daarom ontdek je in dit blog welke beter bij je past: de Xiaomi 12, of toch de Xiaomi 12 Pro? Vamos!

Goede reden om de Xiaomi 12 te kiezen: je krijgt een he-le-boel mooie extra’s! Namelijk een 32-inch Xiaomi TV t.w.v. € 299,99 en een soundbar t.w.v. € 279,99. Dat is € 579 aan cadeaus! Deze actie loopt van 16 tot en met 31 maart.

Eerste indruk: de Xiaomi 12 en 12 Pro

De Xiaomi 12 en 12 Pro gaan als warme broodjes over de toonbank. Dat snappen wij wel. Even te lang staren naar deze Xiaomi telefoons en je bent meteen smoorverliefd. Uitkijken dus! Wat de Xiaomi 12 en 12 Pro nog leuker maakt? De binnenkant. Beide telefoons barsten van de goede specs. Zo weet je ook zeker dat de verliefdheid niet zomaar over is. Met de nieuwste telefoons heb je eentje met een beauty and a brain! Lekker lang van genieten dus 😉

Xiaomi 12 of 12 Pro kiezen: welke past bij jou?

De twee toptelefoons van Xiaomi delen een heleboel voordelen. Toch zijn er ook verschillen. En dat is maar goed ook, want zo kan jij erachter komen welke het beste bij je past.

xiaomi 12 of 12 pro kiezen

In de spotlights: de Xiaomi 12

Allereerst richten we de schijnwerpers op de Xiaomi 12. Dit is de kleinste van de twee. Hij meet 152,7 bij 69,9 millimeter en dat is voor huidige smartphones relatief klein. Daarbij is hij 8,2 millimeter dun en weegt hij 179 gram. Groot voordeel: hij ligt lekker in de hand en past makkelijk in je broekzak.

Waar de Xiaomi 12 in uitblinkt? Hij heeft een 6,28 inch OLED-scherm met een hoge Full HD+-resolutie van 2400 x 1080 pixels. Met deze OLED-schermtechnologie zie je realistische, heldere kleuren op je display. Daarmee geniet je extra van je favoriete vlogs, series en films op je telefoon. Beelden zijn magisch!

Ook heeft hij een verversingssnelheid van 120 Hz. Dat houdt in dat het beeld 120 keer per seconde wordt ververst. Hierdoor reageert het scherm perfect op je aanrakingen en scrol je mega soepeltjes. Ideaal tijdens het gamen! Je kan sowieso niet verliezen door een traag scherm.

Verder heeft de Xiaomi ook geweldige camera’s. Zo zit er een 50-megapixel hoofdcamera op de achterkant van de telefoon, die wordt bijgestaan door een ultragroothoeklens van 12 megapixel. Ook heeft hij een macrolens die zorgt voor extra details op je plaatje. Last but not least: de selfiecamera van 32 megapixel. Haarscherp beeld en perfecte selfies vol mooie details!

De schijnwerpers op de Xiaomi 12 Pro

Dan de grote broer. De Xiaomi 12 Pro. Deze superster lijkt natuurlijk veel op de Xiaomi 12. Hij deelt veel Xiaomi 12 specificaties. Maar zoals de naam doet vermoeden, is de 12 Pro nóg professioneler. Hij heeft bijvoorbeeld een nóg beter en groter 6,73-inch scherm, dat nóg meer details laat zien. Dat komt door de torenhoge Quad HD+-resolutie van 3200 x 1440 pixels.

De telefoon is door het grotere scherm een slag groter en ook qua camera’s is er een verschil. De Pro heeft namelijk drie 50-megapixelcamera’s op de achterkant. Een hoofdcamera, een ultragroothoeklens en macrolens. Zo krijg je de beste plaatjes van het hoogste niveau met deze Xiaomi 12 Pro.

De Xiaomi 12 Pro maakt het verschil met zijn extra goede scherm en nóg betere camera’s. Vind je dat belangrijk aan een telefoon? Dan is de keuze makkelijk!

Welke Xiaomi telefoon past het best bij jou?

Ga je voor de grootste, meest uitgebreide en professionele telefoon? Dan kies je de Xiaomi 12 Pro. Die neigt naar perfectie. Of zie jij jezelf liever met de grandioze, maar iets kleinere Xiaomi 12, die eigenlijk ook met de allerbeste mee kan? Het zijn allebei telefoons van het hoogste niveau. En daarom kan ik je verklappen dat een slechte keuze hier niet gemaakt kan worden. Zo, dat lucht op hè?

Goede reden om de Xiaomi 12 te kiezen: je krijgt een he-le-boel mooie extra’s! Namelijk een 32-inch Xiaomi TV t.w.v. € 299,99 en een soundbar t.w.v. € 279,99. Dat is € 579 aan cadeaus! Deze actie loopt van 16 tot en met 31 maart.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt