foto-Wondr-Museum_Tele2
06 - 07 - 20202 min. leestijd

Toffe selfies maken? Snuif cultuur in het Wondr Museum

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Nu de musea weer open zijn, is het hoog tijd om je inner cultural junkie te omarmen. We kunnen weer wat cultuur snuiven! Zo is het Wondr Museum de ideale plek om kleurrijke en artistieke selfies te schieten. Leuk voor een nieuwe pic op Instagram of als profielfoto op WhatsApp. Benieuwd wat dit Instagram museum allemaal voor je in petto heeft? Ontdek het hier.

Wat is het Wondr Museum?spekjes-Wondr-Museum_Tele2

Hét artistieke fun house in Amsterdam. Op deze plek is namelijk niks te gek. Zodra je binnenstapt, begeef je je in een ruimte vol vrolijke kleuren, confetti en sensatie. Alle kunstwerken in het museum zijn door creatievelingen uit Amsterdam gemaakt. Wondr zelf beschrijft haar museum ook wel als een ‘speeltuin’. Zo is het museum toegankelijk voor elke leeftijd. Jong of oud, er valt in Wondr genoeg te beleven. Je kan er dansen, schilderen, zingen, schrijven en zelfs zwemmen (ja ja, en dat gewoon in je normale kleding ;-)).

Extra fijn is dat het Wondr Museum elke vorm van zelfexpressie aanmoedigt. Wil jij dus een vette selfie maken? Of liever een vlog opnemen terwijl je je omringt door kleurrijke confetti? Dan mag dat ook. Jij bepaalt zelf hoe je jouw happy moments vast wil leggen.

Dit kun je in het Wondr Museum beleven

Natuurlijk beleef je het Wondr Museum pas op zijn best als je er zelf bent. Daarom verklappen we in dit blog niet alles wat je er kunt doen. We geven je alleen een sneak peek van de toffe ruimtes waar je selfies kan schieten. Rest jou alleen nog om je outfit erop af te stemmen ;-).

Kleurrijke ballenbak

Hoe vaak je wel niet langs Småland in de Ikea liep en stiekem in de ballenbak wilde duiken. Goed nieuws, bij het Wondr Museum kan het. Hier vind je er namelijk eentje met pastelkleurige ballen. Waag zelf een sprongetje in het ‘diepe’ en schiet je ultieme selfie of video. Be creative!

Confettiparadijs

Je hoeft er alleen maar naar te kijken en je wordt er al meteen blij van: confetti! Hoewel we het thuis vaak vervelend vinden als de hele vloer er vol mee ligt, vind je in Wondr een echt confettiparadijs. Als dat geen vrolijke foto’s worden ;-).

Zwemmen in een bad vol spekjes

Holy moly, wie droomt er nou niet van? Je gelooft het misschien niet, maar in het Wondr Museum kun je zwemmen in een bad vol met spekjes. Glijd van de glijbaan, neem een duik of drijf heerlijk op je rug op de zachte snoepjes.

Vette selfies in het Youseum

Niet alleen in het Wondr Museum kun je te gekke foto’s van jezelf of je bestie maken. Ook het Youseum is een Instagram museum in Amsterdam. Hier kun je net zulke te gekke foto’s maken als in Wondr. Zwem in een zee van likes, lig in een badkuip omringd door een jungle of chill op een berg vol dollars. In welke ruimte jij ook je selfie maakt: zeker weten dat hij op Instagram op zal vallen.

Tips nodig voor de ideale selfie?

In een Instagram museum is het vaak het geval dat iedereen dezelfde soort selfies maakt. Wil je hiervan afwijken? Wees dan creatief. Met onze fotografie tips ontdek je bijvoorbeeld hoe je nóg mooiere foto’s met je smartphone maakt. En heb je een toffe foto geschoten, maar wil je er nog een filter over doen of de belichting aanpassen? Met deze Instagram foto bewerken-apps wordt dat een makkie. Wedden dat je straks veel likes op je foto krijgt?

Vertel eens, wat vind jij van het Wondr Museum of Youseum?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt