Dit zijn de leukste WK 2022 apps
15 - 11 - 20222 min. leestijd

Dit zijn de beste WK 2022 apps

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Niks missen van het WK voetbal 2022? Wij zetten de zes handigste WK apps van 2022 voor je op een rij. Perfect om de speelschema’s en uitslagen te checken. Maar ook voor andere leuke dingen! Check it out!

De 6 leukste WK 2022 apps

Als echte voetbalfanaat heb je natuurlijk meerdere voetbal apps op je iPhone 14 Pro of OPPO Find X5 staan. Benieuwd welke WK 2022 apps écht niet op je telefoon mogen ontbreken? Bijvoorbeeld een app voor het voorspellen van het WK? Of het bijhouden van de standen? Check ze hier!

WK App 2022

Van live scores tot het nieuws over alle teams: met de WK App 2022 ben je altijd op de hoogte. Ben je onderweg en kun je even niet op je mobiel kijken? Zet dan je pushmeldingen aan. Zo hoor je het wanneer er gescoord wordt en hoef je niet telkens je telefoon in de gaten te houden.

App image
WK Speelschema & Live-Scores
Rating starRating starRating starRating starRating star

Uitslagen & live-scores voor het WK.

Voetbalzone

Wil je altijd up-to-date zijn van het laatste voetbalnieuws? Hoe gaat het bijvoorbeeld met de blessure van Georginio Wijnaldum? En hoe zit het met de vervanging van Gerard Piqué? Je checkt het allemaal bij Voetbalzone.

App image
Voetbalzone
Rating starRating starRating starRating starRating star

Download gratis de officiële en gloednieuwe Voetbalzone-app voor je smartphone!

Voetbalpoules WK Pool 2022

Wil je alvast beginnen aan de voorpret van het WK? Start dan met je collega’s, matties of teamgenoten een pool en voorspel de wedstrijden! Denk je écht dat Nederland die eerste wedstrijd met 6-1 wint, of wordt het een gelijkspel met Senegal? Zet er een wedje op en de tijd zal ’t leren!

App image
Voetbalpoules WK Pool 2022
Rating starRating starRating starRating starRating star

Maak een WK Pool aan, voorspel het WK of de Eredivisie en versla je vrienden!

WK Speelschema 2022

Door alle wedstrijden en poules raak je soms het overzicht kwijt. Gelukkig is daar WK Speelschema 2022. Hier zie je overzichtelijk wat de speel- en wedstrijdschema’s zijn tijdens het WK. Ook kun je per landen zien hoeveel procent van de wedstrijden er gewonnen of verloren zijn en hoeveel procent geëindigd is in gelijkspel.

App image
WK Speelschema App
Rating starRating starRating starRating starRating star

Live uitslagen, push meldingen, speelschema voor het WK

LiveScore app

LiveScore is dé app als je 24/7 op de hoogte wilt zijn van de live scores van het WK. En als zelfs Cristiano Ronaldo deze app zegt te gebruiken, dan mag je zekerrr niet achterblijven. Ook leuk: in deze app check je analyses van verschillende voetbalexperts.

App image
LiveScore: Live Sports Scores
Rating starRating starRating starRating starRating star

Ontvang scores voor het WK 2022, sportnieuws, voetbalresultaten, statistieken en meer.

Forza Football

Forza Football barst van de mogelijkheden. In deze app check je namelijk niet alleen een overzicht van statistieken, maar ook tussenstanden, kaarten en wissels. Niet alleen voor het WK, maar ook voor allerlei andere competities wereldwijd, inclusief damesvoetbal.

App image
Forza Football: Live uitslagen
Rating starRating starRating starRating starRating star

De complete voetbal-app met live scores, statistieken en video-hoogtepunten

Altijd up-to-date blijven tijdens het WK?

Wil je 24/7 op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws, op je iPhone, Samsung, OPPO of Xiaomi? Kies dan voor Unlimited Data bij Tele2. Zo kun je onbezorgd oneindig lang voetbalwedstrijden kijken, nabeschouwingen checken en je poules in de gaten houden.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt