wijn app tips tele2
02 - 02 - 20182 min. leestijd

Voor alle wijnliefhebbers: check hier 5x de beste wijn app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Komt de kennismaking met je schoonfamilie steeds dichterbij? Of wil je jouw crush verleiden met een heerlijke Merlot, Chardonnay of Pinot Grigio? Een wijn app helpt je het perfecte wijntje uit te kiezen. Ideaal om een perfecte eerste indruk te maken! Dit zijn de vijf beste wijn apps.

De beste wijn apps

  • Delectable Wine
  • WineStein
  • Wine Ring
  • Vivino
  • Wine-Searcher

Wijn scanner app: Delectable Wine

Delectable-wijn-app-Tele2Blog

Ken je dat gevoel? Dat je een slijterij binnenloopt en uit een muur van wijnsoorten moet kiezen? Uhm… where to start? Delectable komt to the rescue! Met deze wijn herkennen app maak je een foto van het label dat om de fles zit. Vervolgens zoekt Delectable meer informatie over de wijn. De app haalt reviews en beschrijvingen voor je op, zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Of, ahum: wat voor wijn je in de fles hebt!

App image
Delectable Wine – Scan & Rate
Rating starRating starRating starRating starRating star

Scan a wine, see ratings and reviews, discover new favorites and buy with a tap.

Wijn app: WineStein

WeinStein-wijn-app-Tele2Blog

Krijg je visite over de vloer om je kookkunsten aan te demonstreren? Kijk, altijd een mooie uitdaging! En een goede, bijpassende wijn maakt het etentje dan he-le-maal af. Maar wat als je wél de keukenprins(es) bent, maar geen vinoloog? No problemo: in comes WineStein! Met deze wijn app kun je selecteren wat je gaat eten. WineStein geeft je dan suggesties welke wijnen daar het beste bij passen. Cheers!

App image
WineStein wine advisor
Rating starRating starRating starRating starRating star

your personal sommelier

Wijn app: Wine Ring

WineRing-wijn-app-Tele2Blog

Nog een beste wijn app? Jij vraagt, wij draaien! Wine Ring gaat een stapje verder dan de andere apps. Deze app is een aanrader als je al het een en ander weet en regelmatig experimenteert met wijnen. In de app kun je voorkeuren aangeven en laten weten wat je zoal drinkt. De app komt dan met suggesties voor wijnen die je misschien ook wel lekker vindt. Zo ontdek je nog eens iets nieuws!

App image
Preferabli
Rating starRating starRating starRating starRating star

Wine Ring is now Preferabli!

Vivino app

Vivino-wijn-app-Tele2Blog

In een heleboel restaurants en wijnbarretjes is de keuze reuze als het om wijn gaat. En hoewel je meestal kunt rekenen op de expertise van de serveer(d)(st)er, haal je er misschien meer lol uit als je helemaal zelf een goede wijn uitkiest. Maar wat als je een wijn-n00b bent? De Vivino app is een wijn app waarmee je een foto van de wijnkaart (of fles!) maakt. De app geeft je vervolgens meer informatie hierover! Bonus: Vivino houdt ook aanbiedingen van wijnhandels in de gaten voor je. Een topwijntje scoren voor een prikkie kan dus ook met deze app!

App image
Vivino: Buy the Right Wine
Rating starRating starRating starRating starRating star

Trusted by millions to discover and buy the right wine every time

Wine-Searcher

Wine Searcher-wijn-app-Tele2Blog

De laatste, beste wijn app is Wine-Searcher. Zeg maar een soort Wikipedia maar dan voor alle Pinot Grigio girls (hint hint: Lady GaGa)! De app weet waar welke wijn het goedkoopst is en je kunt je favorieten opslaan, zodat je nooit meer vergeet wat nou die lekkere wijn in dat gezellige restaurant was. Is deze niet te koop in de winkel? Dan kun je ‘m via de app bestellen!

App image
Wine-Searcher
Rating starRating starRating starRating starRating star

Find wine. Compare Prices. Find wine at the best price where you are.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt