WieBetaaltWat om al je rekeningen te splitten
02 - 08 - 20221 min. leestijd

WieBetaaltWat: zo split je de rekening!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Going Dutch na een avondje dineren met je beste vrienden? Split de rekening op een makkelijke manier met de WieBetaaltWat app! In dit blog lees je hoe ’t werkt.

Wat is WieBetaaltWat

WieBetaaltWat is een online platform waarmee je lijstjes bijhoudt van gezamenlijke uitgaven. Ben je op vakantie geweest met je matties, hebben jij en je collega’s een avondje behoorlijk wat gespend in de kroeg of wil je de kosten van die barbecue splitten? Dan is WieBetaaltWat het perfecte platform om je een handje te helpen. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken met je e-mailadres. Je kunt dan meteen aanmaken.

App image
WieBetaaltWat – Splitser
Rating starRating starRating starRating starRating star

Verdeel en verreken uitgaven

Handige functies in WieBetaaltWat

Staat de app of de website open? Dan kun je beginnen met het bijhouden en verrekenen van de uitgaven. Deze functies maken WieBetaaltWat extra chill.

Personaliseer de lijsten

Heb je een lijst gemaakt voor de suprise party van je beste vriend? Voeg een leuke foto toe, geef de lijst een geinige, herkenbare naam (emoji’s zijn toegestaan!) en geef aan in welke valuta er betaald is. Zo maak je het lijstje helemaal eigen en wordt het bijhouden van kosten toch nog een beetje fun.

Makkelijk deelnemers toevoegen

Als het lijstje is aangemaakt, kun je iedereen toevoegen die heeft meebetaalt of die nog moet betalen. Je nodigt ze easy uit via een uitnodigingslink. Deze kun je versturen via WhatsApp, e-mail of SMS. Is de uitnodigingslink verstuurd? Dan kan de deelnemer deze accepteren of weigeren.

Alle deelnemers kunnen invoeren wat ze hebben uitgegeven, met daarbij de datum en een beschrijving. Ook kunnen alle deelnemers de balans van de lijst bekijken. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

WieBetaaltWat koppelen aan iDeal

Als de lijst met uitgaven compleet is, is het tijd om alles te verrekenen. Wil je met één druk op de knop betalen? Koppel dan je bankgegevens aan WieBetaaltWat. Selecteer hiervoor je bank, voeg je bankrekeningnummer toe en verifieer je bankgegevens. Klik vervolgens op ‘Verreken lijst’ en WieBetaaltWat rekent precies uit wie wat aan wie moet betalen. Zo staat iedereen in no-time weer quitte.

Hoe kun je WieBetaaltWat gebruiken?

WieBetaaltWat heeft een app die je gratis kunt downloaden voor je iPhone of Android telefoon, zoals Samsung, OPPO en Xiaomi. Liever geen app downloaden? Dan kun je WieBetaaltWat ook gebruiken via hun website.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt