WhatsApp update Tele2 Blog
01 - 11 - 20213 min. leestijd

Deze WhatsApp updates komen er mogelijk aan

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Een nieuwe functie hier, een frisse look daar. WhatsApp blijft zich om de haverklap verbeteren. Ook nu zijn er weer allerlei mooie WhatsApp updates op komst. Welke, welke, welke, horen we je denken? Check ze hier allemaal.

WhatsApp updates: komen deze functies naar de app?

De laatste update van WhatsApp is versie 2.21.210. Hierin vond je alleen een aantal kleine verbeteringen en bugfixes. Toch zitten de makers van de chat-app niet stil. Het lijkt erop dat er binnenkort ook grootse WhatsApp updates aankomen. Denk aan: meer controle over je privacy en het opnemen van spraakberichten pauzeren. Wij zetten alle mogelijke nieuwe functies die komen op een rij.

Formaat van back-ups beheren

Leuke foto’s, video’s, documenten: je chats staan er waarschijnlijk vol mee. WhatsApp werkt nu aan een functie waarmee je de back-upgrootte van een gesprek kunt beheren. Wat dit betekent? Dat je straks zelf bepaalt welke bestanden je opslaat in de cloudback-up. Handig, want zo bewaar je alleen wat je echt nodig hebt en staat je cloud niet vol met onnodige dingen. 

Meer controle over je privacy

Ken je dat? Je hebt een nummer wel in je contactenlijst staan, maar wilt eigenlijk niet dat diegene al je WhatsApp-gegevens ziet. Wat nu? Moet je diegene nu verwijderen? Met deze nieuwe WhatsApp updates binnenkort niet meer. Er komen een aantal functies die je meer controle over je privacy geven. Zo kun je straks zelf instellen wie je profielfoto, je laatst gezien en WhatsApp-status ziet. Chill als je die ex even wat meer op afstand wilt houden, maar wel zijn nummer wilt bewaren. 😉

Afbeeldingen makkelijk versturen als WhatsApp stickers

Het is niet gelogen: soms zegt een sticker veel meer dan duizend woorden. Daarom is het ook extra leuk dat WhatsApp werkt aan een functie om nog makkelijker zelf WhatsApp stickers te maken. Je kunt straks via WhatsApp voor desktop heel simpel een foto omzetten in een sticker. Maak een digitaal plaatje van je beste vriend, je hond, die gekke oom: noem het maar op. Wij kunnen nu al niet wachten tot we de groeps-app kunnen spammen met te gekke stickers, jij?

Tip: echt opvallende stickers maken? Maak de mooiste foto’s met de iPhone 13 of OnePlus 9 Pro.

nieuwe WhatsApp update Tele2 Blog

Opnemen van spraakberichten pauzeren

Holy moly! Deze WhatsApp update gaat ons leven écht zoveel makkelijker maken. Straks is het waarschijnlijk mogelijk om tijdens het opnemen van een spraakbericht te pauzeren. Ideaal als je onderweg een bericht aan het inspreken was, maar tussendoor even moet afrekenen bij de supermarkt. Of iets aan het vertellen bent over de appjes van je crush en weer even wilt checken wat hij ook alweer gezegd had. Jij kan je spraakbericht zo vaak pauzeren als je wilt. 

Komt er een WhatsApp Community?

Een andere functie waar WhatsApp aan werkt, is een WhatsApp Community. Hoewel er veel geruchten gingen dat het een nieuw soort Facebook of Twitter is, is dit waarschijnlijk niet zo. Het lijkt erop dat het een manier is om nog beter je WhatsApp-groepen te ordenen. Wij zijn heel benieuwd.

Laatst gezien voor bepaalde contacten uitzetten

Nog een vette functie die er waarschijnlijk aan komt? Je kunt straks je laatst gezien voor bepaalde contacten uitzetten. Dat kan nu al voor al je contacten, maar met deze update kun je zelf selecteren wie ziet dat je online bent geweest. Superhandig, want zo kan die crush wel zien of je zijn berichtje hebt gezien, maar die irritante stalker lekker niet. 

WhatsApp update 2021: wanneer komen deze nieuwe functies uit?

Vet hè, al die WhatsApp updates? Nu is natuurlijk de belangrijkste vraag: wanneer komen ze uit? Dat is helaas nog niet bekend. Een heleboel van de updates zijn nu nog in de bètafase en worden nog getest. Wij houden de Play Store en App Store in ieder geval goed in de gaten. Laat die WhatsApp updates maar komen. #cantwait

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt