WhatsApp update Tele2
04 - 12 - 20172 min. leestijd

WhatsApp update: YouTube-video’s in de app bekijken!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

WhatsApp komt snel met een nieuwe update voor zijn app. Deze WhatsApp update bevat een feature waar wij wel héél enthousiast van worden, namelijk… YouTube-integratie! Hiermee kijk je in de chat gedeelde YouTube-video’s gewoon in het chatvenster. Je hoeft deze dus niet meer in de YouTube-app te kijken, maar kunt zo tijdens het kijken van de video blijven chatten. Likey, Likey!

Over de nieuwe WhatsApp update

WhatsApp update opnemen Tele2De nieuwe WhatsApp update komt waarschijnlijk binnen de kortste keren naar je telefoon. Volgens de krant Hindustan Times, die wel vaker primeurs heeft, is WhatsApp deze update wereldwijd al langzaam aan het uitrollen. Het zou dus zomaar kunnen dat jij de update al kunt installeren! En anders duurt het dus niet al te lang meer. Hou je app store daarom in de gaten als jij snakt naar deze functie!

De YouTube-integratie in WhatsApp zou heel makkelijk werken. Hoe precies? Net als nu kun je YouTube-links delen in een gesprek. Vervolgens kun je de video gewoon in het gespreksvenster bekijken. Daarmee valt de werking te vergelijken met het embedden van een YouTube-video op een website.

Verder zou het mogelijk zijn om tegelijkertijd in het gespreksvenster een video te bekijken én een bericht te typen. Je zou zelf kunnen instellen of video’s automatisch afspelen of niet. Ook zou je het afspelen van video’s automatisch kunnen laten dempen. Pas als je op de video klikt komt er geluid bij te pas. Net zoals met Instagram-video’s, bijvoorbeeld.

Nog een WhatsApp update: verbeterde audioberichten

Het lijkt erop dat Facebook in de nieuwste WhatsApp update helemaal losgaat met handige nieuwe functies. Zo nemen de ontwikkelaars ook het opnemen van audioberichten onder handen. Nu is dit nog tamelijk onhandig, want je moet het opnameknopje ingedrukt houden tijdens het opnemen van je serenade, mop of belevenis.

Straks niet meer. Je hoeft het microfoon-icoontje dan niet meer ingedrukte te houden. Eén keer drukken en vervolgens omhoog vegen will do the job. Daarna druk je op verzenden of annuleren: de keuze is dus aan jou!

WhatsApp, elk jaar nóg veelzijdiger

Met deze WhatsApp update komt er een einde aan een jaar waarin de app opnieuw flink is verbeterd. Zo schreven we eerder al over andere WhatsApp features die werden toegevoegd. Wat te denken van achteraf berichten bewerken én verwijderen? Ideaal om die drunken mistake te verbloemen… 😉  Ook werkte WhatsApp aan de nachtmodus voor zijn camera en is het mogelijk om real live je locatie met vrienden te delen. En dat alles is in een jaar tijd toegevoegd aan de app. Nice work!

Wat vind jij de tofste nieuwe functie van WhatsApp?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt