Toverstok_WhatsApp_Trucjes_Tele2_Main
01 - 12 - 20203 min. leestijd

Word jij met deze WhatsApp trucjes de meister van de groeps-app?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Wil jij de king/queen van de groeps-app worden? Met deze WhatsApp trucjes gaat je dat lukken. Ge-ga-ran-deerd! Van iedereen massaal spammen met hetzelfde berichtje tot het stylen van je messages. Waar wacht je nog op!

WhatsApp trucjes: stuur iedereen hetzelfde bericht met verzendlijstenWhatsApp_Trucjes_Tele2_Main

Verjaardagsfeestje op komst, maar geen zin om daarvoor een groeps-app aan te maken (want: resulteert in eindeloze chatsessies met slechte GIF’jes)? Of iedereen tegelijkertijd een gelukkig nieuwjaar wensen? Een van de beste WhatsApp-trucjes is de Verzendlijsten-optie. Hiermee kun je in een keer alle mensen uit een lijst die je samenstelt hetzelfde bericht versturen. Scheelt weer een paar uurtjes aan berichten forwarden! Je vindt de functie in het startscherm van WhatsApp. Zo gebeurd!

WhatsApp trucjes: alle data van een chat checken

Hoe lang gebruik je WhatsApp al wel niet? Vást al een paar jaar. Kortom: muy mucho gesprekken die jij gevoerd hebt. Dat levert een heleboel interessante data op en het leuke is dat jij dat kunt checken. Ga naar het Instellingenmenu van WhatsApp. Druk daar op Opslag en data en dan op Datagebruik. Je ziet nu hoeveel WhatsApp-berichtjes je hebt verzonden. Ongetwijfeld al meer dan 10 duizend. Ook zie je hoeveel berichtjes je hebt ontvangen en hoeveel data aan foto’s en video’s je hebt gestuurd en ontvangen. Nog maar eens een dikke vette check dat een Unlimited-abonnement van Tele2 wel zo handig is!

WhatsApp trucjes: alle chats jetzt archiverenChats-archiveren-whatsapp-trucjes-Tele2Blog

Eerder kreeg je al een paar handige tips om WhatsApp op te schonen. Geen zin om daar lang mee bezig te zijn? Met een druk op de knop kun je WhatsApp extreem opschonen, namelijk door alle chats in een klap te archiveren. Ga naar het instellingenmenu en druk op Chats. Hier kun je alle chats meteen archiveren door op Archiveer alle chats te drukken. Let wel: dan zie je al je gesprekken dus niet meer, maar je hebt ze niet verwijderd. Soort van schone lei #maartochookniet.

WhatsAppen op je computer

WhatsAppen op werk zonder dat de baas ’t ziet? Dan kun je niet de hele tijd met je Samsung Galaxy S20 in de hand zitten. Met een kantoorbaan is onopvallend WhatsAppen een piece of cake. Je kunt namelijk WhatsAppen op je computer met WhatsApp Web. Hiervoor ga je naar web.whatsapp.com. Daarna zie je instructies hoe je het aan de praat krijgt. De enige ‘check’ die je moet kunnen afvinken is dat je telefoon in de buurt is. Daarna: chatten tot je erbij neervalt!

Een schuine tekst op WhatsApp creëren

Vind je die berichtjes ook altijd zo saai opgemaakt? Unleash your inner pimping-skills! Met een paar WhatsApp trucjes kun je de tekst namelijk stylen. Zo kun je gemakkelijk op WhatsApp een schuine tekst maken. Of hoe je het ook kunt noemen: in italics. Hoe je dit doet? Door je woorden tussen _lage streepjes_ te zetten. Je ziet vanzelf hoe dat berichtje van je ineens naar rechts valt. 😉

Een vetgedrukte tekst via WhatsApp sturen

Sommige appjes hebben gewoon wat meer fire nodig. Bijvoorbeeld als je na weken ein-de-lijk die lover weer in de supermarkt hebt gespot. Dit MOET je delen. Wil jij je chat overzichtelijk houden (oftewel: niet in capslock typen), maar een bericht toch heel urgent maken? Dan kun je een vetgedrukte tekst op WhatsApp creëren. Door een woord tussen sterretjes te zetten, *zo dus*, wordt ie direct bold and beautiful.

Tekst doorstrepen op WhatsApp

Ben je nu helemaal in de styling modus? Je kunt ook teksten doorstrepen op WhatsApp. Dit doe je door je tekst tussen golfjes te zetten. Like this: ~golfje~. Leuk als je tijdens het schrijven van een lang bericht nog ergens een side note wilt toevoegen.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt