Word jij met deze WhatsApp trucjes de meister van de groeps-app?

Wil jij de king/queen van de groeps-app worden? Met deze WhatsApp trucjes gaat je dat lukken. Ge-ga-ran-deerd! Van iedereen massaal spammen met hetzelfde berichtje tot het stylen van je messages. Waar wacht je nog op!?

1.    WhatsApp trucjes: Iedereen hetzelfde bericht sturen met verzendlijstenWhatsApp_Trucjes_Tele2_Main

Verjaardagsfeestje op komst, maar geen zin om daarvoor een groeps-app aan te maken (want: resulteert in eindeloze chatsessies met slechte GIF’jes)? Of iedereen tegelijkertijd een gelukkig nieuwjaar wensen? Een van de beste WhatsApp-trucjes is de Verzendlijsten-optie. Hiermee kun je in een keer alle mensen uit een lijst die je samenstelt hetzelfde bericht versturen. Scheelt weer een paar uurtjes aan berichten forwarden! Je vindt de functie in het startscherm van WhatsApp. Zo gebeurd!

2.    WhatsApp trucjes: alle data van een chat checken

Hoe lang gebruik je WhatsApp al wel niet? Vást al een paar jaar. Kortom: muy mucho gesprekken die jij gevoerd hebt! Dat levert een heleboel interessante data op en het leuke is dat jij dat kunt checken. Ga naar het Instellingenmenu van WhatsApp. Druk daar op Data- en opslaggebruik en dan op Datagebruik. Je ziet nu hoeveel WhatsApp-berichtjes je hebt verzonden. Ongetwijfeld al meer dan 10 duizend. Ook zie je hoeveel berichtjes je hebt ontvangen en hoeveel data aan foto’s en video’s je hebt gestuurd en ontvangen. Nog maar eens een dikke vette check dat een Unlimited-abonnement van Tele2 wel zo handig is!

3.    WhatsApp trucjes: alle chats jetzt archiveren

Eerder kreeg je al een paar handige tips om WhatsApp op te schonen. Geen zin om daar lang mee bezig te zijn? Met een druk op de knop kun je WhatsApp extreem opschonen, namelijk door alle chats in een klap te archiveren. Ga naar het instellingenmenu en druk op Chats. Hier kun je alle chats meteen archiveren door op Archiveer alle chats te drukken. Let wel: dan zie je al je gesprekken dus niet meer, maar je hebt ze niet verwijderd. Soort van schone lei #maartochookniet.

4.    WhatsApp trucjes: WhatsAppen op je computer

WhatsAppen op werk zonder dat de baas ’t ziet? Dan kun je niet de hele tijd met je Samsung Galaxy S9+ in de hand zitten. Met een kantoorbaan is onopvallend WhatsAppen een piece of cake. Je kunt namelijk WhatsAppen op je computer met WhatsApp Web! Hiervoor ga je naar web.whatsapp.com. Daarna zie je instructies hoe je het aan de praat krijgt. De enige ‘check’ die je moet kunnen afvinken is dat je telefoon in de buurt is. Daarna: chatten tot je erbij neervalt!

5.    WhatsApp trucjes: vetgedrukte, schuine fonts allesss!

Vind je die berichtjes ook altijd zo saai opgemaakt? Unleash your inner pimping-skills! Met een paar WhatsApp trucjes kun je de tekst namelijk stylen. Zo wordt een woordje vetgedrukt als je ‘m tussen sterretjes zet: *zo dus*. En wil je de tekst schuin hebben (in italics)? Dat doe je met _lage streepjes_. Woorden doorstrepen kan ook, met het ~golfje~. Nou, waar wacht je nog op: stylen die handel!

Wat zijn jouw favoriete WhatsApp trucjes?