Tele2 Blog

Nieuwe WhatsApp features die er mogelijk aankomen

We staan ermee op en gaan er mee naar bed: WhatsApp! Plannetjes smeden voor een episch avondje uit in de groeps-app met gifjes of bellen via internet met vrienden in het buitenland. Er komen steeds nieuwe WhatsApp features bij. Benieuwd naar de upcoming features? Wij zetten er een aantal op een rijtje die je misschien binnenkort mag verwachten.

Aan deze WhatsApp features wordt mogelijk drukt gewerktApp_Whatsapp_Features_Tele2

Nieuwe stickers om je chat mee op te fleuren of een functie waardoor je nog makkelijker in chats kan zoeken. WhatsApp blijft zich continu vernieuwen. In de bètaversie die laatst is uitgelekt, stonden weer een aantal mogelijk opkomende features. Check ze hier!

Ongewenste groepen afwijzen

Ken je dat? Heb je een week geleden de groeps-app verlaten, word je opnieuw toegevoegd #leavemealone. Houd je hoofd koel, want binnenkort wordt er mogelijk een functie toegevoegd waarmee je elke groeps-app direct afwijst. Pas je privacy aan in de WhatsApp-instellingen en voorkom dat je telkens wordt toegevoegd aan onnodige groepen.

Makkelijkere zoekfunctie

Of je nu een foto, een chatbericht of een bestand terug wilt vinden. Mocht je nooit je WhatsApp-gesprekken afsluiten, heb je vast een hele berg media om door te spitten. Maar niet voor lang meer, want WhatsApp werkt aan een betere zoekfunctie. Met filters zoek je gemakkelijker en sneller naar de juiste afbeelding, gif of link. En je hoeft niet meer elke chat af te speuren, want de feature wordt toegevoegd aan de algemene zoekfunctie op je telefoon. Mega relaxed!

Geanimeerde stickers

Leuke gifjes, emoji of stickers: we love them! Als echte WhatsApp-liefhebber heb je vast al een extra sticker app gedownload. De plaatjes zijn op het moment nog statisch, maar binnenkort verschijnen er ook bewegende stickers. Chatten met je bestie is nog nooit zo leuk en dynamisch geweest. 😉

Samenwerking met Facebook en Instagram

Facebook, Instagram of WhatsApp: via welke app moet je die lover nu een chatbericht sturen? No stress, want binnenkort kies je gewoon een app die je wilt. Een van de nieuwe WhatsApp features is namelijk het integreren van Facebook en Instagram. Stuur via WhatsApp een bericht naar iemand op Instagram… et voilà! Chatten was nog nooit zo easy. Hoe dit eruit komt te zien? Is nog een groot raadsel, maar wij zijn ontzettend benieuwd.

Ook voor Instagram staan weer nieuwe updates op de planning. Check hier de opkomende Instagram updates volgens de laatste F8-bijeenkomst. En ben je meer een Snapchatliefhebber? Bekijk dan deze laatste Snapchat update.

Bellen via desktop

Even naar die vriend bellen in het Verre Oosten? Met WhatsApp natuurlijk geen probleem. Heb je de desktopversie van de app op je laptop staan? Dan kan je binnenkort ook via je laptop bellen. WhatsApp werkt momenteel alleen nog aan audiogesprekken, maar wie weet kun je ook binnenkort videobellen! Ideaal mocht je lekker in bed liggen met je laptop, willen bellen én via je mobiel een tune willen afspelen.

Jouw favoriete WhatsApp features

Het is nog onbekend of en wanneer de vijf bovenstaande WhatsApp features worden uitgerold. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Om de tijd te doden… wat is jouw favoriete nieuwe functie in WhatsApp?

Reacties