welke iphone past bij mij

Welke iPhone past bij mij?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Niks so nice als een nieuwe iPhone scoren. Maar welke moet je nou halen? Oftewel, welke iPhone past bij mij? No worries, we helpen je graag op weg in de zoektocht naar je nieuwe iPhone.

welke iphone past bij mij 2022

Voor als je het beste van het beste wil: iPhone 14 Pro (Max)

Soms is het lekker om jezelf te trakteren op het beste van het beste. En dat zijn op dit moment simpelweg de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max. Dit zijn iPhone telefoons waar je jaren, of zelfs lichtjaren mee vooruit kan. Het zijn twee van de allersnelste telefoons die je nu – maar ook volgend jaar – kunt krijgen.

Deze vooruitstrevende telefoons hebben een waanzinnige hoofdcamera met 48 megapixels. Daarmee maak je de perfecte pics. Zelfs bij weinig licht. Ook de ijzersterke telelens en de fantastische ultragroothoeklens helpen je om zoveel mooie plaatjes van dichtbij of ver weg te maken!

Een andere toevoeging is het Dynamic Island. De plek waar de camera zit toont nu slim meldingen. Ook hebben de iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max een Always On display. Zie je gelijk wanneer je BFF je een WhatsApp bericht stuurt! De batterij kan dat aan, want die gaat zonder problemen de hele dag mee.

Ben je een actieveling en maak je graag filmpjes? Dankzij de Actiemodus blijft het beeld stabiel terwijl je rent. Zo zijn je actiefilmpjes ook daadwerkelijk de moeite waard om op Insta te delen. Het is echt een feest om met zo’n krachtpatser rond te lopen.

iPhone 14 Pro

De beste iPhone van dit moment

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 14 Pro Zwart Apple iPhone 14 Pro Zilver Apple iPhone 14 Pro Goud Apple iPhone 14 Pro Paars

Gaat jaren mee: iPhone 14 (Plus)

Twee andere supersnelle iPhone telefoons zijn de iPhone 14 en iPhone 14 Plus. Met deze telefoons zit je jaren goed. Ze hebben veel functies gekregen van de iPhone 13 Pro, waaronder verschillende cameratechnieken. Hierdoor zijn dit perfecte telefoons om bij minder licht waanzinnige foto’s te maken.

Heb je de fear om met een lege batterij te komen zitten? De iPhone 14 neemt die angst zeker weg. Met deze toptelefoon kun je de hele dag doen wat jij wil zonder dat je echt snel in het rood loopt. Ook de video’s die je met de telefoon schiet zijn van de buitencategorie. Tot slot heeft de iPhone 14 de A15 Bionic chip. Die zorgt dat elke app direct voor je klaar staat.

iPhone 14

Goed voor jaren fun

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 14 Zwart Apple iPhone 14 Wit Apple iPhone 14 Blauw Apple iPhone 14 Rood Apple iPhone 14 Paars Apple iPhone 14 Geel

Compact en krachtig: iPhone 13 mini

Heb je bij de vraag ‘welke iPhone past bij mij’ een voorkeur voor een kleine telefoon? De iPhone 13 mini is your new best friend. Hij heeft dezelfde processor van de iPhone 14. Deze kleine iPhone is ideaal om in je broekzak te stoppen of in je handtas mee te nemen.

Size matters? Nee hoor! Dit is een kleine krachtpatser. Hij maakt hele mooie foto’s, draait de nieuwste apps met het grootste gemak en de batterij gaat lang mee. De processor is zo’n vijftig procent sneller dan die van de iPhone 12. En omdat Apple lang zijn telefoons ondersteunt, weet je dat je met de iPhone 13 mini jaren goed zit!

iPhone 13 mini

Ligt perfect in de hand

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone 13 mini Zwart Apple iPhone 13 mini Blauw Apple iPhone 13 mini Groen

Voor de klassieke ervaring: iPhone SE (3e generatie)

Ga je goed op het klassieke iPhone ontwerp met een knop onder het scherm? Dan past de derde generatie iPhone SE uit 2022 bij jou. Het ontwerp is dan wel klassiek, maar vergis je niet: dit is een supermoderne telefoon. Hij heeft de krachtige A15 Bionic chip en dat maakt hem één van de snelste telefoons van dit moment. Ook weet je zeker dat je jarenlang de nieuwe versies van iOS krijgt.

Een ander voordeel is de batterij. Dit is niet de batterij met de meeste inhoud, maar door het relatief kleine scherm wordt er minder van gevraagd. Op die manier heb je een iPhone met uithoudingsvermogen. De camera is niet zo uitgebreid als de andere modellen. Maar Apple weet jarenlang telefoons uit te brengen waar je mooie foto’s meemaakt. Wat dat betreft zit je met de derde generatie iPhone SE goed. Je foto’s zijn ideaal om te delen op je socials!

iPhone SE

Voor de klassieke ervaring

Stap 1: kies je kleur

Stap 2: kies het geheugen vorige stap

Apple iPhone SE Zwart

Welke iPhone past bij mij? Smaken verschillen

Genoeg keuze voor je nieuwe iPhone telefoon. Hopelijk heb je nu een antwoord op de vraag ‘welke iPhone past bij mij?’ En als je dan toch een nieuwe scoort, zorg er dan voor dat je weet hoe je de batterij goed oplaadt. Loopt hij vast? Zo reset je hem.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt