beste weer apps
25 - 06 - 20172 min. leestijd

Weer app: wat zijn de vijf beste?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

‘Kan ik vandaag mijn korte broek nou wel of niet aan?’ Je weet het zelf maar al te goed: met ons Nederlandse weertje weet je nooit helemaal zeker of het een mooie dag wordt. Tenzij je een weer app op je smartphone hebt. Maar welke apps geven betrouwbare weersvoorspellingen?

Weer app: wat zijn de vijf beste apps voor het weer?

Stop met zoeken: hieronder zie je in willekeurige volgorde de vijf beste weer apps!

Buienalarm: altijd droog over!

beste weer app Buienalarm Tele2 Niets irritanter dan op weg naar school of werk natregenen, toch? In dat geval is Buienalarm je beste vriend. Zodra je deze gratis weer app opstart, stel je in dat je meldingen wil ontvangen. Ook kun je bepalen wanneer je deze meldingen dan ontvangt: bij een kleine, gemiddelde of grote kans op regen? De app heeft een handige buienradar en ook bekijk je er de weersvoorspellingen van de komende dagen mee.

Buienalarm is beschikbaar voor Android en iOS.

Weer & Radar: handige buienradar voor op vakantie

beste weer app Weer & Radar Tele2 Weer & Radar is een super uitgebreide app. Misschien wel een van de beste weer apps voor Android en iOS. Voeg meerdere ‘plaatsen’ toe, bekijk de weerradar van de hele wereld en zie met de regenradar meteen of het wel of niet droog blijft. Daarnaast kun je uur-tot-uur weersvoorspellingen bekijken en het vooruitzicht voor de komende week. Zo weet je ruim van tevoren wanneer je weer kan bakken op het strand!

Deze weer app is beschikbaar voor Android en iOS.

Weer XL: Piet Paulusma eat your heart out!

Bbeste weer app Weer XL Tele2 en jij de Piet Paulusma van jouw straat? Dan is dit écht een goede app voor jou. Geen weer app die namelijk zo gedetailleerd is als Weer XL. What’s in a name… :-). Zodra je de app opent, vraagt hij meteen toestemming tot je locatie. Daarna downloadt hij alle mogelijke weerinformatie hiervoor. Wil je weten hoe hard het gaat waaien? Of hoe warm het volgende week woensdag om 15.00 is? Deze betrouwbare weer app geeft je het antwoord!

Download de Weer XL app hier voor Android en iOS.

Weeronline: dagelijkse melding met weersverwachting

beste weer app Weer Online Tele2 Het handige aan Weeronline is dat deze weer app je elke dag een melding stuurt met wat het weer wordt. Als je dat wil, tenminste! Je hoeft hier dan niet zelf achteraan te gaan, wat in de vroege ochtend misschien wel makkelijk is, right? Daarnaast zie je met Weeronline in een oogopslag wat de temperatuur nu is en wat de 48-uursverwachting is. Ook voeg je makkelijk verschillende locaties toe. Zo weet je meteen of het ook op het strand lekker weer is.

Deze weer app is beschikbaar voor Android en iOS.

Yr.no: beste weer app als je van simpel houdt

beste weer app YR.no Tele2 In al zijn eenvoud is deze weer app een échte topper. Qua doeltreffendheid is dit misschien wel de beste weer app van 2020. Hij laat je meteen zien wat voor weer het is op jouw locatie. Druk daarna op je locatie voor een gedetailleerde weersvoorspelling. Yr.no hakt hiervoor elke dag op in vier delen. Handig om te zien of je vanavond de barbecue aan kunt zetten! Leuk extraatje: kantel je telefoon horizontaal om een complete weergrafiek met de weersvoorspellingen te zien.

Download deze weer app hier voor Android en iOS.

Dat zijn ze! Wij zijn fan van elke weer app: het bespaarde ons al een nat pak. Laten we eerlijk wezen, dat is wel wat waard toch? Welke weer app haal jij nooit meer van je telefoon af?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt