groot-header-watch-together-facebook-Tele2
30 - 09 - 20202 min. leestijd

Facebook Watch Together: samen video’s kijken met je vrienden

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hey you! Pak die bak met popcorn maar uit de kast en plug je smartphone in de lader. Het is tijd voor een online streamfeestje. Niet zomaar een, maar eentje waarbij je samen met je vrienden tegelijkertijd een video of serie kijkt. Maak kennis met Facebook Watch Together.

Samen video’s kijken via Facebook Watch Together

Nooit meer last van spoilers en samen discussiëren over wie die hottie in jullie favo serie nu is. Watch Together is dé ideale manier om samen met je vrienden op afstand naar video’s te kijken. Via Facebook Messenger klik je een video aan die je graag samen wilt zien. Deze speelt zich dan niet alleen af op jouw scherm, maar ook op dat van je beste vriend. Je kunt dus tegelijkertijd een toffe serie streamen, zonder dat je hiervoor bij elkaar hoeft te zijn. Het leukste aan Watch Together? Je ziet de ander ook direct op je scherm. Zo videobel en stream je dus op hetzelfde moment. Nice!

inline-watch-together-facebook-Tele2

Zo werkt Facebook Watch Together

Heb jij al zin in een streamfeestje? Begrijpen wij! Het fijne is dat je dit snel en eenvoudig kan doen. Het enige wat je hoeft te doen is de app op je telefoon downloaden, of je nu een iPhone 11 of Samsung Galaxy S20 hebt, en een paar stappen te doorlopen. Dit is hoe Watch Together werkt:

  1. Open de Facebook Messenger-app of Messenger Rooms.
  2. Videobel je beste vriend.
  3. Swipe omhoog en druk op het nieuwe Watch Together-icoontje.
  4. Scrol door het menu en kies een serie of video uit. Je kan uit alles kiezen waar je maar zin in hebt: van reality shows tot grappige series.
  5. En klaar is Kees! Jouw streamfeestje kan beginnen.

Extra leuk: in de Messenger-app kun je met wel acht vrienden tegelijk kijken en in Messenger Rooms zelfs met vijftig personen. Als dat geen gezellige binge-avond wordt ;-).

Dit kun je kijken op Facebook Watch

Nu ben je misschien wel benieuwd naar wat je allemaal kunt zien op Facebook Watch. Wij kunnen je alvast verklappen: dat is een heleboel. Hieronder lichten we een paar shows voor je uit.

Sorry For Your Loss

Toe aan een goede serie? Dan is Sorry For Your Loss misschien wel iets om via Watch Together te kijken. Hierin volgen we Leigh Shaw die plotseling haar man verliest. Ze komt er alleen voor te staan en moet ineens heel haar leven aanpassen om weer op de rit te komen. #spoileralert: traantrekkende momenten zitten er zeker in!

Virtually Dating

Of je altijd alleen face-to-face op date kan gaan? Nope! In de serie Virtually Dating gebeurt dit gewoon digitaal. Twee personen gaan op een digitale blind date en leren elkaar online van top tot teen kennen. Letterlijk, want ze kunnen zelfs digitaal met elkaar dansen. Geloof je het niet? Kijk zelf maar eens ;-).

Will Smith’s Bucketlist

Wie is er nou niet dol op hem: Will Smith! In deze serie nemen we zijn bucketlist onder de loep en gaan we het een en ander afstrepen. Van bungeejumpen tot zwemmen met gigantische haaien: Will pakt al zijn dromen met beide handen stevig aan. Als dat maar goed gaat…

Veel kijkplezier! 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt