Wanneer komt de nieuwe iPhone Main Tele2 Blog
03 - 09 - 20182 min. leestijd

Hey Siri, wanneer komt de nieuwe iPhone?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Hallo september! Hallo nieuwe iPhone? Naast een Instagram-feed die uitpuilt van de #indiansummer selfies, staan ook de nieuwste smartphones symbool voor deze maand. Deze maand kondigen veel fabrikanten hun nieuwste pronkstukken aan, die niet lang daarna alweer bij Tele2 verkrijgbaar zijn. Met Apple is dat niet anders. Dus hey Siri, wanneer komt de nieuwe iPhone dan?!

Nieuwe iPhone update!

Guess what!?  De allernieuwste iPhones zijn hier. Maak kennis met de gloednieuwe iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Vier nieuwe toptelefoons met features waarmee jij je friends so-wie-so verbluft.

Wanneer komt de nieuwe iPhone?

wanneer-komt-de-nieuwe-iphone-tele2-blog-inline

De hamvraag: lanceert Apple zijn nieuwe iPhone(‘s) deze maand? Het antwoord op je vraag is: JA! Op woensdag 12 september presenteert Apple, zo gaan de geruchten, niet alleen zijn drie(?) nieuwe iPhones, maar ook andere nieuwe producten, zoals een nieuwe Apple Watch.

De onthulling waar iedereen op wacht, is de opvolger van de iPhone X. Volgens Apple-nieuwswebsite 9to5Mac zou deze iPhone XS gaan heten. Diezelfde website heeft zelfs als primeur al een gelekt beeld te pakken. Exciting times!

Mocht de onthullingsdatum van 12 september kloppen, dan zullen de nieuwe toestellen naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar zijn vanaf eind september/begin oktober. Dat betekent slaapzakken van zolder halen en een nachtje doorbrengen voor de Apple Store op het Leidse!

Welke toestellen mogen we verwachten?

Het blijft natuurlijk speculeren, maar volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo zullen er drie nieuwe modellen klaar staan volgende maand. Volgens hem zijn dat stuk voor stuk opvolgers van de iPhone X: een met een 5,8-inch OLED-display, een met een 6,5-inch OLED-display (op geruchtenpagina’s beide de ‘iPhone XS’ genoemd) en een met een 6,1-inch LCD-scherm. Onder de vele nieuwe features vallen ook draadloos opladen en dual-sim-opties. Vet chill, want dat betekent nooit meer oplaadkabels mee en geen tweede telefoon meer tijdens een paar maanden in het buitenland!

Meer rumours over de nieuwe iPhone

Natuurlijk kunnen we alleen nog maar speculeren, maar er zijn wel al een paar puntjes die bijna vaststaan. Meer rumours als het gaat om de opvolgers van de iPhone X zijn: Face ID en de notch (inkeping bovenaan het scherm). Als laatste… bereidt Apple alle nieuwe iPhone’s voor op 5G-netwerk. Jawel jawel, we gaan over op 5G. Stream als een baas: check-check-dubbelcheck. Kom maar door!

Hoe blijf je op de hoogte over wanneer de nieuwe iPhone komt?

Leuk, al dat nieuws en al die geruchten. Maar wat doe je ermee? Het Apple-nieuws volgen natuurlijk. Wij helpen je daar graag een handje mee. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws? Lees hier alles over de nieuwste iPhone.

Welke features hoop jij in de nieuwe iPhone(s) terug te vinden?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt