waar-staat-de-maan-app
02 - 09 - 20193 min. leestijd

Vier keer de beste waar staat de maan app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Even met je lover de prachtige zonsondergang bekijken of samen op een kleedje het sterrenstelsel ontdekken. Wat kan de natuur romantisch zijn, nietwaar? Ook met de maan breng jij je date naar the next-level. Van een maansverduistering tot een blauwe maan of supermaan. Ontdek alle ins en outs van ons prachtige zonnestelsel met de beste waar staat de maan app. #Flymetothemoon

De beste waar staat de maan app

Vergeet al die informatieve boeken en websites over het zonnestelsel, want alles over de maan ontdek jij gewoon in een app. Van de aankomende maansverduistering tot speciale maanstanden en het tijdstip van opkomst. Met deze beste waar staat de maan apps imponeer jij je lover ge-ga-ran-deerd.

Moon Phase Calender Plus

waar-staat-de-maan-app-vindenJe date écht naar the next-level tillen? Het kan met Moon Phase Calender Plus. Via deze waar staat de maan app zie je precies wanneer er weer een maansverduistering is. Of je nu in Nederland bent of een citytripje maakt naar Lissabon: de agenda in de app toont de exacte stand van de maan vanaf iedere locatie en telt af naar de volgende fase. Door notificaties aan te zetten ontvang je zelfs meldingen wanneer er weer een speciale maan verwacht wordt. Zo ben jij vanaf iedere plek precies up-to-date wanneer je het best je date mee naar buiten kan nemen.

Moon Phase Calender Plus is gratis te downloaden voor iOS.

NASA

Als we iemand kunnen geloven over de stand van de maan, dan is het de NASA wel. Dit is namelijk dé autoriteit op het gebied van outer space. Ook in deze app vind je alle informatie over waar de maan op dat moment staat. Je bent er altijd op tijd bij, want NASA meldt ver van tevoren wanneer er een speciale maan komt. Verken alle ins en outs én ontdek zelfs welke planeten je nog meer met het blote oog kunt zien. Jij zal je lover zeker verbluffen met alle slimme kennis die je hebt. En wil je ook direct samen een reisje maken door het sterrenstelsel? Check dan deze beste sterren kijken apps. Wij zeggen: zoek een grasveldje en rol dat kleedje maar uit… ;-).

NASA is gratis te downloaden voor Android en iOS.

My Moon Phase

Jep, ook My Moon Phase vertelt jou wanneer het de perfecte dag is om de maan te bekijken. Naast dat de app je laat zien waar de maan staat, toont hij ook wanneer het een heldere nacht is. Zo heb jij gegarandeerd altijd het beste uitzicht. Je kan zelfs inzien wanneer de maan weer ondergaat en de zon opkomt. Ideaal, mocht je nog lekker knus met je lover zitten en willen dat je date forever duurt. En wil je samen herinneringen vastleggen? De app vertelt je precies wanneer het golden of blue hour is. Dat betekent: foto’s in topkwaliteit!

Tip: wil jij de maan het beste vastleggen? De Samsung Galaxy Note10+ maakt prachtige foto’s in het donker!

My Moon Phase is gratis te downloaden voor Android en iOS.

SkySafari

Wil jij er écht een uniek afspraakje van maken? Ga dan samen op SkySafari! Lig op je rug, open de app en richt je telefoon naar de lucht. Alle planeten komen direct tot leven! Dankzij augmented reality vind je gemakkelijk alle planeten, satellieten en miljoenen sterren om je heen. En ben je op zoek naar een specifieke planeet? Zeg dan “select Jupiter” en de app toont je precies waar het zich in de lucht bevindt. Mega handig! Je gooit voor deze app wel een klein beetje geld over de bühne, maar dan heb je wel een topdate.

SkySafari is voor €3,49 te downloaden voor Android en iOS.

Wat vind jij de beste waar staat de maan app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt