23 - 10 - 20173 min. leestijd

Vriendenvoordeel: acht types die je in iedere vriendengroep tegenkomt

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Met je crew een lekker avondje uit? Dat kan best in de papieren lopen, maar met Tele2 Vriendenvoordeel kan de uiteindelijke schade best meevallen. Wanneer je vrienden via jou een nieuw abonnement afsluiten via deze link (en volgens deze voorwaarden), krijgen jullie beide tot € 40,- keihard op je bankrekening gestort. En daar kun je best een rondje voor geven. Heb je een grote vriendengroep? Lucky you, want je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je zelf wilt. Al je Facebookvrienden, je Linkedin-netwerk, je volgers op Insta, je oma, you name it. Dat betekent euro’s verdienen! Wij hebben acht types op een rijtje gezet, die je in iedere vriendengroep tegenkomt. Welk type ben jij?

Acht types die je in iedere vriendengroep tegenkomt

1: Het Feestbeest

Altijd lekker aanwezig in iedere vriendengroep en staat regelmatig voor de deur met een lekker flesje bubbels. Het Feestbeest kent de beste feestjes, heeft 1000+ Facebookvrienden en heeft standaard een Feestbeest-plus-twee vermelding op de gastenlijst. Het Feestbeest tettert tijdens feestjes bij voorkeur zo hard ‘DIT IS ZO LIT’ in je linkeroor dat het kriebelt, maar heeft er ook een handje van om zonder afscheid via de achterdeur te verdwijnen.

Via Giphy

2: De Sjaak Afhaak

Ook herkenbaar in iedere vriendengroep: de Sjaak Afhaak lijkt overal voor in te zijn, maar meldt zich regelmatig op het laatste moment af. Geen geld, geen tijd, geen zin, geen vervoer, geen outfit, geen oppas of gewoon geen reden – de Sjaak Afhaak hangt veel liever een zaterdagavond thuis op de bank, dan zich in de steigers te hijsen voor een avondje uit.

Via Giphy

3: De Telefoonverslaafde

Deze vriend heeft maar één bff: haar smartphone. Net wanneer je je afvraagt of de Telefoonverslaafde het eigenlijk wel naar haar zin heeft, word je getagd in 36 foto’s op Instagram met een serie aan like-scorende hashtags. Handig voordeeltje: doordat de Telefoonverslaafde zo vaak voorover gebogen zit, kun je haar tijdig attenderen op die groter wordende uitgroei. #notsocute

Via Giphy

4: De Healthfreak

Heb je na het stappen net lekker zin een vette hap, confronteert de Healthfreak je zorgvuldig op de aanwezige hoeveelheid transvetten en enkelvoudige koolhydraten. De Healthfreak weet van een onsmakelijk iets als bloemkool best een prima pizza in elkaar te flansen en staat op maandagochtend gewoon weer trouw in de sportschool. Summerbodies are made in the winter, you know. 😊

Via Giphy

5: Het Zorgzame Type

Zit je in een gigantische winterdip? Het Zorgzame Type is jouw redder in nood en staat altijd voor je klaar met de juiste ingrediënten. Een bak van je favoriete ijs, een flesje rood en de opbeurende woorden van het Zorgzame Type zorgen ervoor dat jij van een verdrietig muurbloempje opfleurt naar een ‘krachtige, zelfverzekerde zonnebloem’, aldus de woorden van het Zorgzame Type. ‘Ook jij mag er zijn!’

Via Giphy

6: De Laatkomer

Wanneer de Laatkomer appt dat hij onderweg is, weet je gewoon dat ie waarschijnlijk nog in bed ligt. Je kunt het de Laatkomer niet eens echt kwalijk nemen; ‘chaos is his middle name’ en met zijn dramatische gevoel voor planning mag je al blij zijn dat de Laatkomer überhaupt op komt dagen.

Via Giphy

7: De Casanova

Hoe de Casanova het precies doet weet niemand, maar het lukt hem altijd. Foute openingszinnen als ‘“Ik ga naar buiten om met je te zoenen, ga je mee?” zijn voor de Casanova een gegarandeerd succes.

Via Gyphy

8: De Regelaar

De Regelaar is een onmisbare factor binnen je vriendengroep. Als een stabiel baken van orde en structuur, brengt de Regelaar rust, reinheid en regelmaat in de chaos die bovenstaande types met zich meebrengen. Dit is de vriend die warrige planningen omzet naar overzichtelijke excel-overzichten, financiële debacles voorkomt door het sturen van Tikkies en in de middle of nowhere altijd een Uber weet te regelen.

Via Gyphy

Hoe werkt het?

Inmiddels al je vrienden herkent in bovenstaande types? Nice! Dan ben je nu klaar om keihard euro’s te cashen. Via deze link kun je jouw e-mailadres invullen en krijg je een link die je met je vrienden kunt delen. Meer weten over Tele2 Vriendenvoordeel? Klik dan hier!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt