Tv-kijken in het buitenland? Check deze VPN apps

Je kent het wel. Iedereen heeft het op Instagram over die supertoffe serie die net online is verschenen, maar jij kan ‘m niet zien omdat het niet in jouw land uitgezonden wordt. Meerrrrp, daar komen de spoilers. Geen stress, want jij kunt hier iets aan doen! Met deze chille VPN apps pas jij je geografische locatie aan én kijk je tóch al die films en series. Yahaaas!

Wat is een VPN app?

First things first, wat is VPN? Megahandig! Met een VPN internet je met een ander IP-adres dat niet te herleiden is tot jou. Zo kun je anoniem en veiliger internetten.

Wat is zo chill aan een VPN app?tvkijken-vpn-apps-Tele2

Maar… wat kan je allemaal met een VPN app? Je kan er onder andere geografische blokkades mee omzeilen. Wat dat betekent? Dat je het internet ‘fopt’ dat je uit een bepaald gebied komt en op die manier toegang krijgt tot een breder aanbod aan internetdiensten. Bijvoorbeeld de onlinestreamingsdiensten uit Amerika of Engeland. Hierdoor kan jij die gave film die in Nederland nog niet online staat dus gewoon alvast zien. Nice!

Maar andersom werkt het ook! Ben jij een tijdje in het buitenland en wil je echt niets missen van Expeditie Robinson? Door een VPN app krijg je gewoon toegang tot Uitzending Gemist van RTL of NPO. Zo kijk jij al je favoriete content waar je maar wilt en heb jij nooit last van spoilers. 😉

4 chille VPN apps

Dus, is een VPN-verbinding al iets voor jou? Wij zetten een aantal populaire VPN apps voor je op een rijtje.

VPN Nederland

Heb je het liefst een VPN app die volledig in het Nederlands is? Dan is VPN Nederland iets voor jou. Deze app versleutelt en beveiligt al jouw data en maakt je volledig anoniem. Je bent dus 100% veilig online. Internetbankieren? Openbare wifi-spots gebruiken? Series kijken uit het buitenland? Dat doe je met gemak. Je betaalt voor deze app wel een bedrag, € 4,99 per maand, maar dan kun je ‘m wel op meerdere apparaten installeren. Ideaal voor als je ook series via je laptop wilt kijken.

VPN Nederland is te downloaden voor Android en iOS.

ExpressVPN

Een van de meest best scorende VPN apps? Dat is ExpressVPN. Via deze app ben je binnen een paar klikken veilig en anoniem op het internet. Zo kan je connecten met meer dan 3000 VPN servers op 160 locaties in 94 landen. Wat dit betekent? Dat jij films, series of clips kan streamen vanaf een van de servers waar ook ter wereld. Chill!  En wist je dat je deze app ook direct kan gebruiken op je tablet of smart tv? Zo kan jij met ieder apparaat veilig online surfen.

De app is gratis te downloaden en kan je voor zeven dagen gratis uitproberen. Wil je ’t hierna nog gebruiken? Voor €6,34 per maand heb je al voor 15 maanden een abonnementje.

ExpressVPN is te downloaden voor Android en iOS.

NordVPN

Een andere chille VPN app? Dat is NordVPN. Ook hiermee kun jij je internetverbinding beter en veiliger maken. Met één klik schakel je over naar een privéverbinding waardoor anderen op het netwerk niet mee kunnen kijken. En je ontvangt met deze app ook altijd en overal waar je maar wilt je favoriete content. Of je nu op vakantie of op zakenreis bent, of gewoon thuis een bioscoopavondje wilt houden.

Het verschil met ExpressVPN? Dat is dat deze app iets goedkoper is. Kies je voor een abonnement van drie jaar, dan betaal je €3,49 per maand. #winwin

NordVPN is te downloaden voor Android en iOS.

Tip: wil je dat bioscoopavondje écht next-level maken? Gebruik een mini beamer en stream op groot scherm!

VPN apps: CyberGhost

Last but not least, CyberGhost! Ook deze VPN app kun jij gewoon op je Android- of iOS-toestel downloaden. De verbindingen zijn mega stabiel en snel, waardoor jij altijd vlekkeloos over het web surft. Verder staat privacy bij CyberGhost voorop, want deze app houdt niets bij van wat jij op het internet doet. En wist je dat je op één VPN-verbinding al met zeven apparaten tegelijk kan connecten? Ideaal als je met het hele studentenhuis het internet wilt delen. #sharingiscaring.

CyberGhost is een van de goedkopere VPN apps. Sluit je een abonnement af voor drie jaar, dan kost het je €2,64 per maand.

CyberGhost is te downloaden voor Android en iOS.

Op zoek naar nog meer veiligheidstips? Check hier hoe jij je online privacy kunt bescherm.

Maak jij al gebruik van VPN apps?