Super zen! Kom tot rust met een vogelgeluiden app

Fiet fieuw! Wie fluit daar zo? HET IS EEN VOGEL! Of je nu in de stad woont of in een rustige omgeving, vogels zijn overal. En ze zingen oh zo prachtig. Vogelgeluiden zijn heel rustgevend en ontspannend als achtergrondgeluid. And guess what? Met je smartphone kun je al die vogelgeluiden nabootsen. Maar je kunt er ook een spelletje van maken en leren welk geluid bij welke vogel hoort! Speciaal voor vogelliefhebbers, vogelaars, pechvogels, slimme vogels en vrije vogels: vier keer een vogelgeluiden app waar jij dit voorjaar uren zoet mee bent.

Vogelgeluiden app: Vogelgeluiden

vogelgeluiden app Vogelgeluiden Tele2

Deze is voor de echte vogelliefhebbers. En voor bezige bijen die even he-le-maal zen willen worden in de natuur. Vogelgeluiden heeft de 24 meest voorkomende vogelgeluiden voor je klaar staan. Speel je ze af, dan waan je je direct diep in het bos. Mega ontspannend! Zet bijvoorbeeld wat gefluit op tijdens je meditatie of als achtergrondgeluid tijdens het koken. Van nature geen vroege vogel? Je kunt deze vogelgeluiden ook als ringtone of wekker op je telefoon gebruiken. Tjilp tjilp tjilp, tijd om je bed uit te komen!

Vogelgeluiden is gratis te downloaden voor Android.

> Tip: Met deze meditatie apps word je nog zenner dan zen! <

Vogelgeluiden app: 100 Vogelgeluiden

vogelgeluiden app 100 vogelgeluiden Tele2Wil je een stapje verder gaan en jezelf helemaal onderdompelen in vogelgezang? Kies dan voor de 100 Vogelgeluiden app. De naam zegt het al: oneindig veel vogelgeluiden! Wat leuk is aan deze app, is dat je de bijbehorende vogel bij het geluid te zien krijgt. Zo leer je ook nog ‘ns wat! Welk geluid hoort bij welke vogel? Je verzamelt geleidelijk je favoriete vogelgeluiden om je heen, zodat je voor iedere stemming het perfecte geluid klaar hebt liggen.

100 vogelgeluiden is gratis te downloaden voor Android.

Vogelgeluiden app: Fluit

vogelgeluiden app Fluit Tele2Diehard vogelaars hebben het al onder knie, nu jij nog: herken je vogel! Met de Fluit app leer je welk vogelgeluid bij welke vogel hoort. Fluit werkt al een game. Het vogelgefluit wordt afgespeeld en jij leert along the way bij welke vogel welk vogelgezang hoort. Zo herken je dus een merel, roodborstje, lijster of zwaluw aan zijn gezang. De volgende keer als jij met je posse in het park picknickt hebt je heul wat om ze mee te imponeren!

Fluit is gratis te downloaden voor iOS.

Vogelgeluiden app: Tjilp! Vogelzang uit West-Europa

Tijd om zelf op pad te gaan, op zoek naar vogelgeluiden! Trek het bos in of ga met mooi weer lekker in het park liggen en sssshhht. Als je stil bent, hoor je ineens hoeveel vogels er om je heen aan het zingen zijn! Wil jij weten welke vogel ’s ochtends zo vrolijk op jouw balkon zit te fluiten? Of welk geluid nu van die gifgroene stadspapegaaien komt? Met Tjilp! Vogelzang uit West-Europa scan je het vogelgeluid dat je hoort en de app vertelt je welke vogel in jouw oren zingt. Een soort van Shazam voor vogelgeluiden dus!

Tjilp! Vogelzang uit West-Europa is te downloaden voor iOS.

> Tip: Met deze fiets apps is het makkelijker dan ooit om er op uit te trekken, op zoek naar vogelgeluiden. >

Welke vogelgeluiden app is jouw favoriet?