Voetbal.nl app
11 - 10 - 20222 min. leestijd

Til je voetbalgame naar een hoger niveau met de Voetbal.nl app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Is voetbal je lust en passie? De tijd dat je in de kantine moet wachten op de stand ligt achter ons. Tegenwoordig is er de Voetbal.nl app. Dit is de app voor iedereen die op voetbal zit. Of wanneer je de prestaties van de plaatselijke FC in de gaten wil houden. We vertellen je er alles over.

Wat is de Voetbal.nl app?

De Voetbal.nl app is dé app die je gebruikt wanneer je op zaterdagmiddag het allerliefst op het heilige gras staat. Met de app zie je gelijk het programma voor jouw team. Weet je gelijk of je vrijdagavond nog kan stappen of dat je om 9 uur in the middle of nowhere moet zijn voor een potje. Heb je je verslapen? Geen paniek. De adresgegevens van de club waar je naar toe moet, staan gelijk in de app. Super chill! Tip: kopieer de gegevens naar Google Maps, zodat je altijd de perfecte route vindt en alsnog op tijd komt! Ook zie je hoe de stand ervoor staat en wat de uitslagen zijn van de andere teams. Verliest dat ene team elke keer met een dikke 8-0? Allright! Dan is de kans groot dat je als koploper een makkelijke wedstrijd tegemoet gaat!

Voetbal.nl app 2022

Hoe werkt de Voetbal.nl app?

Ben je lid van een voetbalvereniging? Dan log je in met het e-mailadres dat ze van je kennen. Vervolgens kom je in je persoonlijke omgeving terecht van je vereniging. En dan kun je echt van alles doen. Op het openingsscherm zie je de volgende wedstrijd die op het programma staat. Let’s get ready to rumble! Geef gelijk even aan of je present bent. Mochten er veel afwezigen zijn, dan zie je dat in de app. Even die topspeler uit het eerste verleiden om mee te doen!

But there’s more! Op de achterliggende pagina’s vind je ook nog de stand en de uitslagen. Je eigen uitslagen, maar ook zeker die van de tegenstander. Mocht jouw volgende tegenstander alles dik hebben gewonnen, dan kun je je borst nat maken. Ook al is dat een beetje ‘scoreboardjournalistiek’. En dan is er natuurlijk nog de stand. Heb je aan een smerige salon-remise’genoeg om kampioen te worden of moet je echt de drie volle punten mee naar huis nemen? Je vindt ’t allemaal in de Voetbal.nl app.

6 toffe functies

De Voetbal.nl app kent een hoop handige functies. Dit zijn een paar van de tofste:

  • Altijd weten waar en wanneer je moet spelen.
  • De uitslagen van je eigen en andere teams inzien.
  • De stand bekijken.
  • Op de hoogte zijn van het laatste voetbalnieuws.
  • Aangeven of je aanwezig bent.
  • Rijschema’s maken, zodat de benzinekosten eerlijk verdeeld worden.

De Voetbal.nl app downloaden?

Ben jij zelf een voetballer? Of wil je gewoon de prestaties van de plaatselijke FC in de gaten houden? De Voetbal.nl app is een dikke aanrader. Download hem zelf uit de App Store of de Google Play Store voor je iPhone 14, Samsung Galaxy S22 of OPPO Find X5.

App image
Voetbal.nl
Rating starRating starRating starRating starRating star

Uitslagen, programma en standen in dé app voor amateurvoetballend Nederland.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt