samsung-galaxy-s10-beyond
07 - 01 - 20193 min. leestijd

Hij komt, hij komt, die nieuwe Samsung Galaxy S10

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Update 14 januari 2019: *News, news, this just in! Samsung ZELF heeft ons verteld dat de nieuwe Samsung Galaxy gelanceerd zal worden op 20 februari 2019 om 20.00 uur. Deze onthulling kun je live volgen op samsung.com/nl. En het aller-allerbeste nieuws: vanaf dat moment kun je het nieuwste pronkstuk van Samsung ook pre-orderen bij Tele2!*

Hold your horses, er komt weer iets prachtig moois aan. We hebben het over de mogelijke opvolger van de Galaxy S9. Waarschijnlijk gaat het dus om de Samsung Galaxy S10! Wanneer komt ‘ie dan? Volgens geruchten maakt dit waanzinnige model begin 2019 zijn entree. Laten we daarom even lekker speculeren over de specs van de S10. Let’s go!

De koning der smartphones

Tele2-Samsung-Galaxy-S10-Inline

Ja, het zijn nog geruchten. En ja: Samsung heeft nog niets officieel bevestigd. Maar laten we met zijn allen hopen dat de geruchten gewoon hartstikke waar blijken te zijn. Want dan belooft de Samsung Galaxy S10 één van de hardlopers van 2019 te worden. Ga maar na: met de huidige Galaxy S9 zijn we allemaal vet tevreden, dus wat heeft de Galaxy S10 dan wel niet voor ons in petto…

Gerucht 1: ‘Drie modellen van de Samsung Galaxy S10’

Niet één, niet twee, maar drie! Drie Samsung Galaxy S10’s, dames en heren. Volgens verschillende bronnen brengt de Zuid-Koreaanse Techreus de Galaxy S10 uit met een 5,8-, een 6,1- en een 6,4-inch scherm. Hoe groot wil jij ‘m? En nog iets opmerkelijks: misschien is één van de drie modellen budget friendly. Dat betekent dat deze goedkopere variant er iets minder fancy uitziet dan zijn bro’s. Maar hey, het gaat om het innerlijk. Toch?

Gerucht 2: ‘Vingerafdruksensor in het scherm’

Een vingerafdruksensor IN het infinity scherm: kan dat? Oh jazeker! De Huawei Mate 20 Pro is al de trotse eigenaar van dit vernuftige snufje en als we de rumours mogen geloven, krijgt de Galaxy S10 dus ook zo’n vingerafdruksensor. Daarnaast schijnt het scherm ook te zijn voorzien van front-facing speaker en een front camera.

Gerucht 3: ‘vijf camera’s op één smartphone’

Over camera’s gesproken: er wordt gezegd dat de nieuwste Samsung is voorzien van maar liefst vijf lenzen. Namelijk een dual selfiecamera aan de voorkant (in het scherm) en drie camera’s aan de achterkant. Het maken van mislukte kiekjes is met de Galaxy S10 dus verleden tijd. Zo gebruik je bijvoorbeeld de ene lens voor het maken van foto’s in het donker en de andere lens voor een haarscherpe selfie. #nofilter #oftochwel.

Gerucht 4: ‘Samsung Galaxy S10 is razendsnel’

Een voorbereide smartphone telt voor twee. Anonieme bronnen hebben laten vallen dat de nieuwe Galaxy S10 5G ondersteunt. En hoewel 5G in Nederland nog in de kinderschoenen staat, is deze verbindingstechniek in Amerika wel actueel. Wat 5G te betekenen heeft? Super-duper-snel streamen en browsen. Je kunt het maar vast hebben hè, 5G op je Galaxy S10. Laat de toekomst maar komen ;-).

Gerucht 5: ‘Harder, Better, Faster, Stronger’

Goed, de nieuwe Galaxy S10 gaat er dus smooth uitzien en is voorzien slimme tools. Hoe zit ’t met de hardware? Ook daar wordt uiteraard druk over gespeculeerd. Zo is er keuze uit een opslaggeheugen van 64 of 128GB. Daarnaast is er een kans dat de nieuwste Samsung-telg een krachtige chip krijgt. Deze chip zal ervoor zorgen dat de S10 zuinig aan doet met de batterij. Al met al wordt de Samsung Galaxy S10 waarschijnlijk sneller dan ooit!

Tot zover het geruchtenrondje over de Samsung Galaxy S10. Niet mis, toch? Wil jij als eerste op de hoogte zijn als de Galaxy S10 er is? Schrijf je dan in voor onze Galaxy S10-update!

Om welke reden(en) sta jij te trappelen om de mogelijke Samsung Galaxy S10 in handen te krijgen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt