sinterklaas-deals-tele2
05 - 12 - 20192 min. leestijd

Vette deal in je schoentje? De beste Sinterklaas deals!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Yes peeps: Het heerlijk avondje is gekomen, het avondje van Sinterklaas! En bij Pakjesavond horen natuurlijk cadeaus. De Sint pakt daarom ook bij ons uit met de mooiste Sinterklaas deals. Oftewel: telefoons met heerlijk veel korting. Check hier de beste Sint deals van Tele2!

iPhone Xs kopen met 216 euro korting? Do it baby!

sinterklaas-deals-galaxy-s10-iphone-xs-korting-tele2We vallen maar meteen met de deur in huis: dit is de beste Sinterklaas deal die jij gaat vinden dit jaar. De iPhone Xs is nu met dikke korting bij ons te verkrijgen in combinatie met een abonnement. Deze allround topper kost nu niet 39, maar slechts 30 euro per maand. Combineer dat met een tweejarig abonnement en je pakt wel 216 euro korting op dit toestel.

De iPhone Xs is het beste van het beste dat dé topper in telefoonland, Apple, je te bieden heeft. Denk aan: een kakstrak ontwerp, kraakhelder scherm, supersnelle specificaties, supersoepel iOS én ijzersterke camera’s. Een betere iPhone deal ga je van de Sint écht niet krijgen!

Pakken dus, die kans: koop nu de iPhone Xs met abonnement bij Tele2.

Pak jij 72 euro korting op de Samsung Galaxy S10?

Sinterklaas nam nóg een mooie deal mee toen ‘ie vanuit Madrid de trein naar Nederland nam. Namelijk… *trommelgeroffel*… een Samsung Galaxy S10 met heerlijk veel korting. 72 euro maar liefst! Want met de Sint deal voor de Galaxy S10 betaal je per maand niet 27 euro, maar slechts 24 euro voor deze toptelefoon. Gou-den deal.

Sowieso is deze klasbak van Samsung een superscherpe deal. Hij heeft alleen al het beste telefoonscherm dat je kunt krijgen: Dynamic Amoled, 6,1 inch groot en Quad HD+. Een betere beeldkwaliteit ga jij tijdens het streamen en gamen niet krijgen! Tel daar de beste smartphoneprocessor van 2019 bij op (hoi Exynos 9280-chipset met bizar veel rekenkracht!) en je hebt écht het beste van het beste in huis. En dát voor zo’n topdeal. Enne… hadden we het al over zijn fantastische camera’s gehad? Foto’s schiet je in 16, 12 en 12 megapixel. Altijd mooie selfies, altijd mooie vakantiefoto’s.

Go get ‘m tiger! Koop nu de Samsung Galaxy S10 met abonnement bij Tele2. Dank je Sinterklaasje!

Check deze Sinterklaas deals

Ben je dit jaar zoet geweest? Goed nieuws: Sint en de Tele2 Piet hebben nog meer moois voor je in petto. Hieronder check je een lijst met andere telefoons die je met de Sint deals tegen mooie korting kunt kopen met een abonnement.

  • iPhone Xr: van 29 naar 27 euro per maand. Bespaar 48 euro!
  • Sony Xperia 1: van 30 naar 28 euro per maand. Bespaar 48 euro!
  • Sony Xperia 10: van 10 naar 8 euro per maand. Bespaar 48 euro!

Right in the feels, deze Sinterklaas deals! Pak daarom ook je korting in combinatie met een abbo: dan steel jij straks met je strakke smartphone helemaal de show!

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt