vestiaire collective
27 - 04 - 20222 min. leestijd

Designer items (ver)kopen? Het kan met Vestiaire Collective!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Designerspullen op de kop tikken of juist verkopen? Daarvoor hoef je de deur niet uit! Vestiaire Collective is je redder in nood. Hoe dat precies zit? Dat leggen we je uit in deze blog.

Wat is Vestiaire Collective?

Vergeet Rondstruinen over brocantemarkten! Met Vestiaire Collective kun je gewoon vanaf de bank de allermooiste tweedehands pareltjes scoren! Dat scheelt weer een aantal uur op je zondagmiddag. Van merkkleding tot vintage spullen en chique accessoires: op dit platform koop je de mooiste designeritems met één druk op de knop. Oh, en hadden we al gezegd dat je niet alleen in Nederland, maar wereldwijd kunt shoppen?!

Alright! Hoe werkt Vestiaire Collective?

Zoek je een vintage kledingstuk of een andere second hand eyecatcher? Op Vestiaire Collective vind je duizenden items jij een tweede leven kunt geven. Heb je geen koopzucht, maar wil je juist een zakcentje bijverdienen? Say no more! Via Vestiaire Collective verkoop je ook je eigen pareltjes supersaai. Oh, en good to know: alle items worden door het platform gecontroleerd op kwaliteit en echtheid. Zo weet je zeker dat je niet met een nepperd loopt te pronken.

Liever shoppen via je telefoon? Ook dat kan! Vestiaire Collective heeft een handige app, die te gebruiken is met Android telefoons, zoals de Samsung Galaxy S22. Maar ook met de nieuwste iPhone 13 of derde generatie iPhone SE.

vestiaire collective app tips

Dit kun je allemaal kopen (en verkopen!) via de app

Dagelijks verschijnen er 1500 tweedehands top-items op Vestiaire Collective. Eén ding is dus zeker: er zit vast en zeker ook wat moois voor jou tussen! En ja, we horen je denken: maar wát dan precies? Je kunt het zo gek niet bedenken:

  • Tassen
  • Horloges
  • Sierraden
  • Kleding
  • Schoenen
  • Sportspullen
  • Woonaccessoires
  • Producten voor huisdieren
  • Producten voor baby’s en kinderen

Slimme tip: alerts krijgen zodra je favo product beschikbaar is

Zoek je een collector’s item van een bepaald merk of naar een exclusief kledingstuk in een bepaalde maat? Maar is die nu onvindbaar? No worries: stel een alert in! Dan krijg je een melding zodra-ie in stock is. Zo ben je er als de kippen bij wanneer je favo item online komt.

Korting pakken met Vestiaire Collective

Ben je al enthousiast? Hold your horses. Er is meer. Er lopen vaak allerlei kortingsacties, waardoor je je favoriete producten voor nóg minder poen kunt scoren. Wat je hiervoor moet doen? Tik ‘Vestiaire Collective korting’ in op Google en je vindt ongetwijfeld een mooie kortingsactie. Want wie zegt dat designeritems altijd duur zijn?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt