Tele2 Verwachte Smartphones 2017
03 - 07 - 20172 min. leestijd

Verwachte smartphones: welke telefoons kun jij binnenkort kopen?

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Je had het misschien nog niet door, maar we zitten toch écht alweer over de helft van dit jaar. Nog eventjes en je kunt zelfs weer pepernoten kopen ;-). Met telefoons als de LG G6, Huawei P10 en de Samsung Galaxy S8 kwamen er dit jaar al een paar toptelefoons uit. Maar welke toppers zijn er nog in aantocht? Wij gingen op onderzoek uit: deze verwachte smartphones zijn later dit jaar waarschijnlijk te koop!

iPhone 8

Komt een jaar na de iPhone 7 al de iPhone 8? Die kans is best groot. Vanwege het tienjarig bestaan van de iPhone (wat gaat de tijd toch hard) brengt Apple deze telefoon waarschijnlijk samen met de iPhone 7s en iPhone 7s Plus uit. De iPhone 8 zou als eerste iPhone een Amoled-display krijgen. Goed nieuws, want dit is helderder en weergeeft kleuren mooier dan een LCD-scherm. Ook krijgt de iPhone 8, gebaseerd op onbevestigde ‘renders’ en ‘dummies’, dunnere randen dan we normaal van Apple gewend zijn. Dat zou voor een futuristisch uiterlijk zoeken. Is het al september?

Samsung Galaxy Note 8

verwachte smartphones Samsung Tele2Ook dit is één van de verwachte smartphones waar wij ZE-KER naar uitkijken. Samsung wil met de Galaxy Note 8 iets moois neerzetten. De eerste geruchten liegen er daarom niet om… ben je er klaar voor? Een gigantisch 6,3 inch-display met een 4K-resolutie waar je tv zijn vingers aan kan aflikken én maar liefst 6 GB aan werkgeheugen. Ja, de Samsung Galaxy Note 8 moet een echt ‘specs-monster’ worden. Een pareltje in spé. Nog even geduld: waarschijnlijk kondigt Samsung ‘m ergens in augustus of september aan

Huawei Mate 10

Met zijn Mate-telefoons brengt Huawei elk jaar een gigant op de markt, zowel qua hardware als omvang. Dit jaar is het de beurt aan de Huawei Mate 10, een serieuze concurrent voor de Galaxy Note 8. Hij krijgt als het goed is zijn eigen, door Huawei gemaakte Kirin 970-processor die tot de top van de top behoort. Maar onze mond valt vooral open van de camera’s van de Mate 10. Volgens geruchten krijgt de telefoon maar liefst vier camera’s. Waarom? Voor achteraf scherpstellen en mooiere foto’s in het donker… Awesome!

Google Pixel XL 2

Ook Google is van plan later dit jaar een high end-telefoon uit te brengen. Wat zeggen we: één? Twee zelfs! De Google Pixel 2 en Google Pixel XL 2. Vooral de laatste is een potentie een echte topper. Hij krijgt volgens de laatste geruchten een 6 inch-display en een Quad HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Zijn processor? De Snapdragon 835-processor, die ook in de Amerikaanse versie van de Galaxy S8 zit. Ter aanvulling krijgt de Pixel XL 2 met 4 GB heel veel werkgeheugen. Extra voordeel: op de telefoon zit de nieuwste, onaangepaste versie van Android die supersnel is.

Nokia 9

Nokia is weer he-le-maal back in business. Bracht het eerder dit jaar al budgettoppers zoals de Nokia 6 uit, met de Nokia 9 wil het meedoen met de grote jongens. Deze telefoon komt in twee varianten: eentje met 6 en eentje met 8 GB werkgeheugen. Jep, dat lees je helemaal goed. Zo rolt Nokia. Omdat het kan, en omdat je telefoon daar supersnel van wordt. Als het goed is heeft de telefoon ook een dubbele 13-megapixelcamera aan de achterkant. Schiet je liever selfies? Ook dan is de Nokia 9 een van de beste verwachte smartphones, want aan de voorkant zit een 12-megapixelcamera.

Keuzes, keuzes… Voor welke telefoon ben jij al begonnen met sparen?

Wil je op de hoogte blijven en als eerste weten of één van bovenstaande toestellen aan ons assortiment wordt toegevoegd? Wil je weten wanneer deze dan uitkomt? Schrijf je dan in op de Coming Soon Alert !

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt