20 - 04 - 20184 min. leestijd

Verkoop app en andere ‘must apps’ voor Koningsdag

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Oranje boven! Over een week is het weer zover: Koningsdag! En nog wel op een vrijdag, dus dat betekent: lekker lang weekend! Grijp jij de dag aan om een paar extra knaken te verdienen? Met een verkoop app is het elke dag Koningsdag! Maar we pakken er ook gelijk een paar extra apps bij waarmee jouw Koningsdag on-ver-ge-te-lijk wordt!

Wat is de beste verkoop app voor Koningsdag?

Op Koningsdag stikt het van de vrijmarkten. Gaat het jou te ver om tien dagen van tevoren al een plaats op de stoep te reserveren voor je halve inboedel? Met een verkoop app kun je op elk moment van je spullen af en hou je er nog wat centen aan over ook. Kan je dan weer mooi stukslaan als je met Koningsdag op stap gaat!

Beste verkoop app: Letgo

verkoop app letgo tele2De beste verkoop app voor Koningsdag is zonder twijfel Letgo. Deze app maakt het mogelijk om te kopen en verkopen wat je maar wil. En het mooie is: de (ver)koper is altijd in de buurt. Letgo werkt namelijk op basis van locatie: ideaal voor Koningsdag! Via de app kun je chatten met de koper of verkoper en op die manier is dit proces hartstikke overzichtelijk. Daarna? Geen gedoe met verzenden, want… De koper is in de buurt!

Letgo is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste verkoop app: Marktplaats

verkoop app marktplaats tele2Wil je toch een keer van die oude spelletjescomputer, tv, dvd’s, barbies en/of lego af? Geen betere plek om te verpatsen dan op Marktplaats. Met deze verkoop app plaats je supersnel de spullen die je wilt verkopen op de online markt. En daarna? Bieden maar! Je bepaalt zelf of er een minimumprijs is en of de verkochte spullen worden opgehaald of dat je ze opstuurt.

Marktplaats is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste verkoop app: United Wardrobe

verkoop app united wardrobe tele2Puilt je (walk in) closet uit? Hoog tijd om wat oude kleding van de hand te doen. Zeker als je een lopende kledingkast ben is de United Wardrobe app een aanrader. Hiermee verkoop je veilig en snel kleding en schoenen die je niet meer aan doet. De verkoop app is extra veilig, omdat de makers ervoor zorgen dat de verkoper pas betaalt krijgt als jij aangeeft dat je het item écht ontvangen hebt. Is dat niet het geval? Dan krijg jij je geld terug en wordt de verkoper in kwestie op zijn/haar vingers getikt. Dus geen zorgen om oplichters of moeilijk gedoe!

United Wardrobe is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Beste verkoop app: Ebay

verkoop app ebay tele2Kijk je over grenzen heen? Met de Ebay app verkoop je ook makkelijk in het buitenland. Handig als je een echte verzamelaar bent en je van je collectie af wil. Zo bereik je veel meer verzamelaars dan met die andere verkoop app, Marktplaats!

Ebay is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

‘Must apps’ voor Koningsdag

Nederlandser en gezelliger wordt het niet op Koningsdag. Trek jij, natuurlijk helemaal in het oranje, de stad in om lekker de bloemetjes buiten te zetten met je vriendengroep? Met deze apps en instellingen is je smartphone ook helemaal klaar voor Koningsdag.

Find my iPhone en Android Device Manager

In alle drukte en hectiek kan het helaas gebeuren dat je ergens je telefoon verliest. Met Find my iPhone of Android Device Manager vind je ‘m terug. Eventueel kun je de telefoon op deze manier ook via een ander apparaat op afstand blokkeren of zelfs wissen. En dat komt weer van pas als je jouw persoonlijke informatie wil beschermen voor pottenkijkers.

Extra beveiligingsmaatregelen

Neem je graag het zekere voor het onzekere voordat je de drukke stad in trekt? Met wat snelle instellingen beveilig je jouw telefoon extra goed. Zorg er in ieder geval voor dat je telefoon een lastige ontgrendelingscode heeft. Voor Android-telefoons kun je zelfs apps installeren waarmee je telefoon een foto maakt als de code drie keer op rij fout wordt ingevoerd. De app mailt je deze foto dan. Een van de apps die dat kan is Lockwatch.

Groeps-app in WhatsApp: lokaliseer je vrienden!

Niets leuker natuurlijk dan met je beste vrienden tijdens Koningsdag een feestje bouwen in de stad. Alleen, je bent uiteraard niet de enige die de boel op stelten zet. Waarschijnlijk is het ook in jouw stad hartstikke druk. Vind dan je vrienden na een plaspauze maar eens terug. Dé Koningsdagtip: maak een groepsapp in WhatsApp aan! Bovendien kun je in WhatsApp je (live) locatie met elkaar delen. I-de-aal om je matties als een malle terug te vinden en verder te feesten!

Nog meer party apps bij de hand voor Koningsdag? Hier hebben we een paar mooie blogs voor. Wat te denken van de beste festival apps? Of de beste Koningsdag apps? Een paar daarvan komen misschien ook wel op Koningsdag van pas!

Wat ga jij doen met Koningsdag?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt