verjaardag-app-Tele2Blog
18 - 05 - 20212 min. leestijd

Verjaardag app: vergeet nooit meer een speciale dag

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Ken je dat? Open je je Insta Stories, zie je ineens dat die goede vriend of vriendin gister jarig was. Ouch, hoe kon je dat nou vergeten? Voor iedereen die niet die verlate birthday wish wil sturen (#awkward), zijn er een aantal handige manieren om voortaan elke belangrijke verjaardag te onthouden. Zoals een verjaardag app! Wij zetten de beste op een rij. 

Beste verjaardag apps

  • Birthday Reminder
  • Bdays
  • hip 
  • Big Days
  • Facebook

Verjaardag app: Birthday Reminder 

Birthday Reminder-verjaardag-app-Tele2Blog

Verjaardagen opschrijven op die kalender met hotties of schattige kittens op de wc? Dat is zó oldskool. Met de verjaardag app Birthday Reminder stel jij zelf je eigen verjaardagskalender samen. Gewoon digitaal! Zet in de app alle verjaardagen uit je contactenlijst die je belangrijk vindt en krijg een reminder als de dag daar is. Je kunt zelfs in één oogopslag zien hoe oud diegene wordt. Zo weet je zeker dat je voor die mattie geen kaartje met 30 erop koopt, terwijl ie dat pas over een jaartje is. 😉

App image
Birthday Reminder & Countdown
Rating starRating starRating starRating starRating star

Never miss a birthday again with Birthday Reminder, a simple and elegant app that helps you ke…

Verjaardag app: Bdays

bdays-verjaardag-app-Tele2Blog

Een verjaardag app op Android waarmee je alle speciale dagen onthoudt, is Bdays. In één oogopslag zie je in deze app wanneer iemand jarig is. Importeer gemakkelijk je contacten vanuit je telefoon, of upload zelfs personen uit een andere kalender app. En heb je alle geboortedagen van je squad verzameld? In één klik kun je ‘m ook delen met hen en zetten ze ‘m zelf in hun kalender. Jij vergeet nooit meer wanneer er een sicke birthday party aankomt. Laat die taart en champagne maar komen!

App image
Verjaardagskalender
Rating starRating starRating starRating starRating star

Gemakkelijke import van contacten, wordt herinnerd voor de verjaardag.

Verzamel jij liever alle verjaardagen in je agenda? Check hier de beste agenda apps.

Verjaardag app: hip 

hip-verjaardag-app-Tele2Blog

Nog een leuke verjaardag app voor iPhone? Dat is hip! Ook hierin kun je alle verjaardagenvan je beste vrienden of familie bijhouden. In vergelijking met de andere apps hierboven kun je iemand ook gelijk een verjaardagsgroet sturen. Wil je die tante uit Spanje laten weten dat je aan haar denkt? In één klik neem je via hip een toffe verjaardagsvideo op, of stuur je een uniek berichtje met een heleboel gifs. Feliz compleaños!   

App image
hip: verjaardag herinnering
Rating starRating starRating starRating starRating star

Herinner de speciale dagen – Pas de datum, tijd en frequentie van je herinneringen aan. – Sy…

Verjaardag app: Big Days

Bigdays-verjaardag-app-Tele2Blog

Of je nu de dagen af wilt tellen naar die toffe surpriseparty voor je lover. Of gewoon het aantal nachten slapen voor je eigen b-day wilt weten. De app Big Days is ideaal om in de gaten te houden wanneer die ene speciale dag eraan komt. Voeg een evenement toe en je ziet gelijk hoeveel dagen je nog moet wachten. Van verjaardagen tot examenfeestjes of vakanties: je kunt alles toevoegen wat je maar wilt. Extra leuk: je kunt elk evenement ook een eigen omslagfoto geven. Om maar alvast in de feestsferen te komen! 

App image
Big Days – Events Countdown
Rating starRating starRating starRating starRating star

Stylish app to remember and track your events in a simple and fast!

Verjaardag app: Facebook 

Facebook-verjaardag-app-Tele2Blog

Een app die stiekem uitgegroeid is tot verjaardag app? Dat is Facebook! Je vindt hier alle verjaardagen van je Facebookvrienden. Dat kunnen er door de jaren heen misschien veel zijn, maar je ontdekt ook weer birthdays van mensen die je lang niet gesproken hebt. Wat dacht je van een leuke felicitatie aan die vakantieliefde uit Spanje? Oh, hello there! Wil je in Facebook alle aankomende jarigen zien? Dan ga je naar het Verjaardagen-kopje. Je kunt zelfs elke keer een notificatie ontvangen door dit in je instellingen aan te zetten. Chill!

App image
Facebook
Rating starRating starRating starRating starRating star

Op de hoogte blijven van je vrienden is nu sneller dan ooit.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt