Van wie is dit 06-nummer? Zo achterhaal je het!

Stel: je bent net klaar van dat uurtje zweten in de sportschool, heb je een gemiste oproep. Dit 06-nummer heb je écht nog nooit gezien. Van wie is dit 06-nummer? Wie is deze mysterieuze beller? Trek je detective jas maar aan: het is tijd voor wat online speurwerk. Check hier hoe je dat onbekende 06-nummer binnen no time opspoort.

Van wie is dit 06-nummer? Check WhatsApp!Telefooncel_Van_wie_is_dit_06_nummer_Tele2

Als je dacht dat je via WhatsApp alleen kon appen met die ene hottie of je besties: you’re wrong. Zet WhatsApp in als spyware. Mega handig mocht je willen achterhalen van wie dat 06-nummer nu eigenlijk is. Open je contacten-app en voeg het onbekende nummer toe aan je contactenlijst. Daarna open je WhatsApp en open je een gesprek met dit onbekende 06-nummer… klaar is kees!

De meeste mensen hebben een WhatsApp-profielfoto die je op deze manier kunt bekijken. En het mooie is: dit trucje werkt op elke smartphone. Of je nou een iPhone hebt, een smartphone van een paar jaar oud of de gloednieuwe Samsung Galaxy S10+: dat maakt dus niet uit. En heeft degene geen foto? Dan is dit pas het begin van je zoektocht. 😉

Van wie is dit 06-nummer? Zoek via Facebook

Ja, we weten hoe frustrerend het kan zijn. Dat onbekende nummer belde je net tijdens het douchen en als je terugbelt, wordt er niet opgenomen. Wie is toch die mysterieuze stranger? Ontdek het met Facebook. Mocht diegene zijn Facebook-account via zijn telefoonnummer hebben aangemaakt, vind je die onbekende gemakkelijk terug. Even het nummer in de zoekbalk intypen en je secret caller is ontmaskerd. Wie weet is het wel die hottie van de middelbare school die je nu ineens probeert te bellen.

Altijd zeker zijn dat je de telefoonnummers van je oude toestellen goed bewaard? Check hoe je het beste telefoonnummers overzet.

Van wie is dit 06-nummer: gebruik Google

Is je zoektocht nog niet geslaagd? Gebruik dan de Bijbel voor bijna alles: Google! Hoewel het tegenwoordig wat lastiger gaat, kun je ook hier naar een onbekend 06-nummer zoeken. Je hoeft alleen maar het nummer in de zoekbalk te typen. Mocht het telefoonnummer gekoppeld zijn aan een bedrijf of social media-kanaal, dan vind je diegene direct terug. Easy peasy! En is die onbekende beller nog steeds een mysterie: een paar keer terugbellen en hij neemt vast wel een keer op. #omdathetkan

Hoe zoek jij een onbekend 06-nummer op?