*heart eyes* Valentijn apps voor jouw lieffie en voor jezelf

Yeah baby, it’s Valentine’s Day! Dé dag waarop je ongegeneerd lekker verliefd mag doen. Jaha, dat mag inderdaad op iedere dag van het jaar. Maar op Valentijnsdag kan het nét wat meer over the top. Met een paar handige Valentijn apps als hulp, leg je jouw lieffie lekker in de watten. Zwijmel zwijmel zwijmel…

Valentijn apps: Happy CoupleHappy-couple valentijn apps tele2

Happy Couple kan goed of slecht uitpakken. Je moet het zien als een soort van quiz, waarbij je allerlei vragen over je lief moet beantwoorden. Hoe goed kennen jullie elkaar werkelijk? Begin op Valentijnsdag met het beantwoorden van vijf vragen over elkaar. Iedere dag komen er nieuwe vragen bij. Leuk om goed voor te gaan zitten. Vooral leuk als jullie liefde nog pril is!

 

Happy Couple is gratis te downloaden voor iOS.

Valentijn apps: romantisch Spotify

Spotify kun je natuurlijk op Valentijnsdag natuurlijk goed gebruiken als wingman! Een sexy Marvin Gaye door de speakers is nooit weg wanneer het echt romantisch wordt. Speciaal voor deze zwijmeldag hebben we een lekkere verzameling romantische nummers klaargezet op Spotify. Check de Tele2 Valentine’s Day Playlist! En staat jouw favoriete nummer en niet tussen? Dan voeg je ‘m gewoon zelf toe aan de lijst.

Spotify kun je gratis downloaden voor iOS en Android.

Valentijn apps: GreetzGreetz valentijn apps telel2

Zeg het met bloemen! We know, bluhhh lekker onorigineel. Maar toch blijven bloemen blijvertjes. Via Greetz bestel je de mooiste Valentijnboeketten. Een topcadeau als je je lief eens wil vertellen hoe mooi, chill of fantastisch hij of zij is. En pssst: ook last-minute heel handig als je vergeten bent een cadeau te kopen. Of als je lief toevallig iets in de trant van ‘als iemand denkt dat ik niet aan Valentijnsdag doe, hebben ze het mis’ laat vallen. Bloemen dus! Bij Greets bestel je ze.

Greetz is gratis te downloaden voor iOS en Android.

Tip: Je kunt bij Greetz ook terecht voor chocolade en een mooie kaart. You’re welcome. ;-).

Valentijn apps: Restaurant appsRestaurants valentijn apps tele2

Wat doe je op Valentijnsdag met je vlam? Juist, een grandioos diner. Logisch dus dat een goede restaurant app wel van pas komt op een dag als deze. Eén restaurant app is niet genoeg. Nee, wij hebben er maar liefst zes (!) voor je op een rij gezet. Voor de spontane boeker, de hidden gem-fanaat én voor de sterrenzoeker.

 

 

Valentijn apps: HappnHappn valentijn apps tele2

Geen date, wel groot voorstander van Valentijnsdag? Of misschien gewoon zin in gezelschap op de Dag van de Liefde? Duik dan lekker Happn in. Dé dating app voor een snelle ontmoeting. De app houdt bij met wie jij je pad kruist en op basis daarvan krijg je een match voorgesteld. Je kunt dus eigenlijk al in de kroeg gaan zitten en matchen met iemand die nét voorbijloopt!

 

Happn kun je gratis downloaden voor iOS en Android.

Waar ga jij mee los op Valentijnsdag?