Unlimited-Data-Tele2-Tele2Blog
13 - 07 - 20213 min. leestijd

Boost je weekend! Zo werkt Unlimited Data Elk Weekend

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Pssst, jij daar! Stream je er graag helemaal op los? Ben je vaak op TikTok te vinden? Of is videobellen met je vrienden hét nieuwe appen voor jou? En dan vooral in het weekend? Dan hebben we iets leuks voor je: Unlimited Data Elk Weekend. De bundel waarmee je elke vrijdag, zaterdag en zondag geniet van onbeperkt internet.Nieuwsgierig? Je ontdekt er hier alles over.

Maak kennis met Unlimited Data Elk Weekend 

Doordeweeks zit je nauwelijks op je telefoon. In het weekend ben je er niet meer vanaf te slaan. Iedereen gebruikt zijn smartphone op een andere manier en daarom vinden we bij Tele2 dat je zelf de baas bent over je abonnement. Niet alleen over hoeveel data je wilt, maar ook wanneer je het gebruikt. Jij bepaalt het helemaal! Speciaal voor alle dataslurpers hebben we iets nieuws: Unlimited Data Elk Weekend. De ideale bundel als je je in het weekend nooit meer zorgen wilt maken om je MB’s. Je streamt en gamet gewoon door tot je een ons weegt. 

Unlimited-Data-Elk-Weekend-Tele2Blog

5 voordelen van Unlimited Data Elk Weekend 

Hoe Unlimited Data Elk Weekend precies werkt en wat de voordelen zijn? Vertellen we je! Hieronder zetten we alles wat je moet weten over deze bundel op een rij. 

Ga elk weekend he-le-maal los

Gamen met je vrienden, je favo serie streamen, vlogs opnemen. Heb je de Unlimited Data Elk Weekend-bundel? Dat trek je elk weekend het internet helemaal leeg. Vanaf het moment dat de werkweek erop zit, kun je direct zorgeloos online zijn. De bundel gaat namelijk op vrijdag om 18.00 uur in en stopt pas weer op zondag om 23.59 uur. Oftewel: jij kunt echt het hele weekend helemaal losgaan! 

Gebruik doordeweeks je eigen bundel

Nog een voordeel van deze bundel? Hij gaat alleen in het weekend in. Daarom is ie ook zo spotgoedkoop. Voor maar € 5 extra per maand geniet je al van Unlimited Data Elk Weekend. Doordeweeks maak je dan gebruik van je gewone databundel. Ideaal als je doordeweeks minder op je telefoon zit of veel met wifi verbonden bent en niet voor een te grote bundel wilt betalen. Je kunt Unlimited Data Elk Weekend combineren met je 5GB, 10GB of 20GB databundel.  

Overal in Nederland genoeg data

Of je nu elk weekend die voetbalwedstrijd van je sportcluppie in een ander dorp vastlegt. Of in het weekend vaak met vrienden op pad gaat. Je hebt met deze bundel overal in Nederland onbeperkte data. Ja, zelfs tijdens dat weekendje weg in een hutje op de hei. Je sharet, liket en kijkt wat je maar wilt en waar je dat wilt.

Geniet in het buitenland van extra internet

Maar dat was niet alles. Ook in het buitenland geniet je met deze bundel in het weekend van veel MB’s. Ga je op reis binnen Europa? Dan kun je de data ook hier gebruiken. Je geniet dan niet van onbeperkt internet, maar van 3 GB per maand. Fijn, want zo kun je ook op vakantie nog die nieuwe video’s delen op TikTok. Of die vette film streamen vanaf je strandhanddoek.  

Elke maand opzegbaar

Het laatste voordeel: je zegt de bundel op wanneer je wilt. Heb je even geen extra data nodig in het weekend? Of maak je voor een langere tijd een verre reis? Dan zet je de bundel stop. Dit kan nadat je de bundel één maand hebt gebruikt. Wil je op een later moment toch wel weer genieten van onbeperkt internet? No problemo! Je zet ‘m met één klik ook zo weer aan. Jij bepaalt het helemaal.

Zelf de Unlimited Data Elk Weekend-bundel uitproberen?

Dus: wil je zelf elk weekend het internet he-le-maal onveilig maken? Dat kan! De Unlimited Data Elk Weekend-bundel activeer je gemakkelijk via Mijn Tele2. Ook kun je ‘m gelijk selecteren als je een nieuw telefoonabonnement afsluit. 

Geniet van het zorgeloos online zijn!   

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt