Unlimited data vs limited data met Gotu Jim

Heel de dag non-stop films streamen, Insta Stories opnemen en games spelen? Dat willen we allemaal wel. En het liefst ook nog zonder ons zorgen te hoeven maken om ons dataverbruik. Dé ultieme oplossing daarvoor? Unlimited Data! Maar wat doe je als je minder data te besteden hebt? Check hier wat (de enige echte) Gotu Jim er over te zeggen heeft.

Unlimited data vs limited dataJimgotu-Unlimited-Data-Tele2

Dat het streamen van video’s veel MB’s kost, hoeven wij je vast niet te vertellen. Maar wist je dat de ene video meer data verbruikt dan de ander? Heeft een video meer kleur, details of beweging? Dan kost dat je meer MB’s. Natuurlijk geen probleem als je Unlimited Data hebt, maar wat doe je als je een kleinere bundel hebt?

Ask Gotu Jim!  Want hij heeft hier een handige oplossing voor. Ontdek de allereerste videoclip die rekening houdt met je databundel. Ja, je hoort het goed! Heb je een limiet op je data? Dan bekijk je de limited videoclip, die je in totaal maar 19 MB kost. En heb je toch eindeloos veel MB’s om te spenden? Dan is de Unlimited videoclip van Gotu Jim all yours!  Ontdek het zelf!

Gotu Jim – Limited

Gotu Jim – Unlimited

Wie is Gotu Jim?

Gotu Jim, wie is toch die Gotu Jim? Laten we hem even aan je voorstellen. Want Jim was eigenlijk nooit van plan om écht rapper te worden. Sterker nog: het thuis freestylen en spelen met autotune beviel hem wel goed. Tot zijn vrienden een tune van hem online gooiden en hij plots werd ontdekt door platenlabel Burning Fik. Een onverwachte wending die Jim nooit aan zag komen… #lifechanger

Het is wél de reden waarom hij nu verschillende hits heeft. De rapper bracht zelfs pasgeleden nog een nieuw album uit, namelijk Generation K, met onder andere liedjes als Swapfiets en Vliegeren. En wist je dat hij zelfs samenwerkingen heeft met Faberyayo? Kortom: luisteren, luisteren, luisteren!

Ook eindeloos streamen? Ga voor Unlimited Data

Ja, ja, ja. Ook jij kan net als Gotu Jim de superster in jezelf ontwaken, namelijk met Unlimited Data. Hiermee kan je eindeloos vaak video’s streamen, games spelen en internetten! Zonder dat jij je ook maar enige zorgen hoeft te maken over je verbruik. Relaxt, nietwaar? Dat klinkt als een hele middag lang Gotu Jim streamen ;-).

Nog benieuwd naar alle voordelen van Unlimited Data? Check ’t hier!

Unlimited Data, heb jij het al?