Tele-2-Upcoming tv-series 2019 _ main
07 - 01 - 20192 min. leestijd

Tv-series 2019: deze WIL je zien

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Nieuw jaar, nieuwe series op tv! Maar welke eigenlijk? Checker-de-check dit kekke blog, want wij zochten uit welke tv-series 2019 je te bieden heeft. Bingewatch alert!

Tv-series 2019: het einde van HomelandTele-2-Upcoming tv-series 2019_inline

In 2019 stoppen aardig wat tv-series. Eén van de topseries die zijn laatste seizoen ingaat is Homeland. Hierin staat de manische Carrie centraal. Ze werkt voor de CIA en het achtste seizoen speelt zich af in Washington, mét uitstapjes naar het buitenland. De kans bestaat dat hiermee Israël wordt bedoeld. Toevallig, want de serie waarop Homeland is gebaseerd – Prisoners of War – komt uit Israël. Het nieuwe en laatste Homeland-seizoen begint in juni in Amerika. Waarschijnlijk is de serie daarna met TV van Tele2 ook snel in Nederland te zien.

Tv-series 2019: Possible Worlds op FOX

Scify-freak? Goed nieuws! Dit jaar start een nieuwe serie van Cosmos, de legendarische tv-serie over het universum. Nadat Neil deGrasse Tyson ons eerder al meenam in het ontstaan van het heelal, gaan ‘we’ nu samen met hem kijken naar andere werelden. Want ‘Possible Worlds’, dat is waar het om gaat in dit nieuwe seizoen van Cosmos. Zijn er andere werelden waar leven mogelijk is? En hoe ziet dat er dan uit? Met Cosmos krijg je een – beetje – beeld bij deze verre werelden. Absoluut een van de tv-series van 2019 die je niet mag missen als je gek bent op sciencefiction en outer space! Het nieuwe seizoen start in maart en het is de verwachting dat het op FOX dit jaar nog ook in Nederland te zien zal zijn. We like!

https://www.youtube.com/watch?v=mXako3rIAr8

Tv-series 2019: start zevende seizoen Last Man Standing

Ja, ja: Mike Baxter is terug! De sympathieke vader van drie dochters die zich tussen alle dames staande probeert te houden. De serie is te zien bij FOX en seizoen zeven is inmiddels in volle gang. Je kunt rekenen op 22 nieuwe afleveringen over het reilen en zijlen van de Baxters. Inschakelen en lachen maar, simple as that!

Tv-series 2019: finale Game of Thrones

Natuurlijk kunnen we er NIET omheen. Niet mogelijk. Impossible: het achtste en laatste seizoen van de moeder alle tv-series. We hebben het natuurlijk over Game of Thrones. Gestart in 2011 en nu zijn we hier. Het laatste seizoen start in april en is ongetwijfeld ook snel in Nederland te zien. Het is nog onbekend waar het laatste seizoen precies over gaat. Er zijn zes afleveringen en wij kunnen niet wachten om deze als een malle te bingen. Jij toch ook niet?

Doe de postcodecheck om te zien of je internet van Tele2 kunt krijgen. Dan kun je via onze app mooi live de tv-series van 2019 kijken!

Welke tv-series ga jij in 2019 absoluut kijken?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt