Tv gids app Tele2
18 - 12 - 20172 min. leestijd

Nooit meer je lievelingsprogramma missen met een goede tv gids app

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Helllllll no! Weer vergeten dat je favoriete show op tv was? Hoog tijd om een tv gids app te downloaden. Dit is ten slotte de makkelijkste manier om nooit meer te vergeten dat de nieuwe Say Yes To The Dress op tv is.

TVGids.nl: tv gids app met ingebouwde reminder-functie

tv gids app tvgids.nl Tele2Met deze handige tv gids app check jij in no time wat er op je favoriete zenders te zien is. In deze app zitten namelijk de gidsen van meer dan honderd tv-zenders. Daarnaast verrast de app je met allerlei leuke kijktips. Wie weet ontdek je er dus wel iets nieuws mee! Extra handig aan deze tv gids app is dat je er herinneringen mee kunt instellen. Zo mis je nooit meer een uitzending van je favo realityshow! #chillings

TVGids.nl is beschikbaar voor Android en iOS.

TVGiDS.tv: tv gids app die extra ver vooruit kijkt

tv gids app tvgids.tv Tele2Een andere goede tv gids app is de app TVGiDS.tv. Deze app lijkt veel op de bovenstaande, maar heeft als voordeel dat je er bij veel zenders extra ver mee vooruit kunt kijken. Zo weet je het als eerste wanneer er ergens een leuke film te zien is. Net als bij de TVGids.nl app, kun je herinneringen instellen om je lievelingsprogramma’s niet te missen. En als bonus kun je de app als tweede scherm gebruiken, omdat je er berichtjes van anderen over de show mee kunt lezen. Ideaal om te checken hoeveel gal anderen spuwen over Soundos in Expeditie Robinson. 😉

TVGiDS.tv is beschikbaar voor Android en iOS.

Superguide TVgids: tv gids app met nóg meer zenders

tv gids app superguide tv gids Tele2Puilt jouw zenderpakket uit van de zenders? Dan is deze app voor jou. Superguide TVgids heeft namelijk extra veel zenders: 149(!) om precies te zijn. Daarnaast zie je via de app het aanbod van streaming- en terugkijkdiensten. Zo kun je dus je eigen tv gids voor de avond samenstellen. YEP!

Superguide TVgids is beschikbaar voor Android en iOS.

Tele2 Online TV app: tv gids app en interactieve tv in één

tv gids app Tele2 Online TV App Tele2

Wist je dat de Tele2 Online TV app ook een tv gids app is? In de app zit namelijk een tv gids ingebouwd van de zenders waar je vervolgens ook daadwerkelijk naar kunt kijken. Hoe handig is dat!? En extra leuk is dat je met de Tele2 Online tv app via internet overal in Nederland tv kunt kijken op je smartphone. Zo hoef je ook in de trein naar huis good old GTST (geef toe: óók jij kijkt!) dus niet te missen. Ideaal om MB’s te knallen met je Unlimited-bundel!

Onze Tele2 Online tv app is beschikbaar voor Android en iOS.

Tv gids app van andere categorie: is er voetbal vanavond?

tv gids app is er voetbal vanavond Tele2Tijd om af te ronden, maar niet voordat we deze special treat met je delen. Want weet je al wát je wil kijken – voetbal! – maar weet je niet of er wel een wedstrijd is? Dan helpt deze app je uit de brand. En hij heet, hoe toepasselijk ook, ‘Is er voetbal vanavond?’. In deze app zie je in een oogopslag hoe laat welke wedstrijd is en welke zender het uitzendt. Je mist op die manier nooit meer een wedstrijd en kan binnen de kortste keren aanschuiven bij de bekendere voetbalpraatprogramma’s!

Is er voetbal vanavond? is beschikbaar voor Android.

Wat vind jij de beste tv gids app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt