tv-app-tele2
03 - 12 - 20183 min. leestijd

Een tv app maakt je leven leuker en makkelijker: kijk maar!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Bepalen wat je eet, bepalen wat je draagt, bepalen wat je zegt. Sure, jij hebt de regie over je eigen leven. Dat je ook zelf bepaalt waar en wanneer je welk programma kijkt, is dan ook vanzelfsprekend. Het enige wat je nodig hebt is een chille tv app. En welke dat is? dat bepaal je helemaal zelf ;-).

Zo’n tv app is lekker handig

Zal je net zien: lig je ultiem te bankhangen met First Dates op de buis, stormt je roomie of broertje binnen. Hij of zij grist de afstandsbediening uit je handen en schakelt over naar een voetbalwedstrijd. Niet te doen toch?! Tel tot tien en haal je schouders erover op. Want met een tv app kijk je jouw favo programma op ’t gemakje terug of verder zonder dat je last hebt van afstandsbedieningskapers. Hoe? Gewoon op je telefoon.

Tele2 Online TV App

tv-app-tele2-online-tvWeet je nog, vroeger toen iedereen tv keek op een échte televisie… #nostalgie. Nu gaat dat er toch heel anders aan toe. Met de Online TV App van Tele2 kijk je waar je maar wilt tv. Op de wc, op het dak, op de trap, in bed, in de tuin, in bad of op de grond. You name it. Download de TV App op je telefoon, tablet of gebruik ‘m op je laptop. Top! Met de app check je live programma’s of kijk je een uitzending terug wanneer het je uitkomt. Het zenderaanbod is trouwens een hele mond vol: NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6, NET5, FOX en National Geographic en nog veel meer…

Heb je Interactieve TV van Tele2 en wil je ook de Online TV App gebruiken? Kan! De app is beschikbaar voor iOS en Android.

NPO Start

tv-app-npo-start-tele2Speciaal voor alle tv-programma’s op NPO 1, 2 en 3 is er de NPO Start-app. Dé ‘heb-app’ voor iedereen die niet kan leven zonder Boer Zoekt Vrouw, Wie is de Mol of DWDD. NPO Start is gratis en hartstikke gebruiksvriendelijk. Eén blik op de app en je ziet welke programma’s hot zijn. En ben je klaar met alle reclames? Overweeg dan een Start Plus-account. Dit is de eerste maand gratis en kost daarna maar 2,95 euro per maand. Ander voordeeltje van zo’n Plus-account: je kunt meer programma’s langer terugkijken.

De NPO Start-app is beschikbaar voor iOS en Android.

RTL XL

tv-app-rtl-xl-tele2Kun jij de verleiding om Temptation Island terug te kijken op je telefoon niet weerstaan? Dan ga je lekker op de RTL XL-app. Kijk tot zeven dagen na de uitzending alle RTL-programma’s terug. Kost da? Niks. Naast alle uitzendingen kun je ook spraakmakende en lollige fragmenten checken en doorsturen naar je buddies. Ook hiervan kun je een premium abo’tje nemen voor 8,99 euro per maand om zonder reclame je lievelingsprogramma’s te bingen en om shows vooruit te kijken.

De RTL XL-app is beschikbaar voor iOS en Android.

KIJK

tv-apps-kijk-tele2Kijk, als NPO en RTL een eigen tv app hebben dan is er vast ook een app voor SBS6, SBS9, Net5 en Veronica. Klopt! Namelijk de gratis KIJK-app. Uiteraard vind je daar alle programma’s, maar ook exclusieve snippets die nooit op de buis zijn geweest #exclusive. Maak een gratis account aan om live Champions League wedstrijden te kijken en een lijst van je favorieten te fixen.

De KIJK-app is beschikbaar voor iOS en Android.

NLZIET

tv-app-nlziet-tele2Ik zie ik zie wat NLZIET en het is: het grootste online aanbod van alle Nederlandse tv-zenders (zo’n 20 stuks). De NLZIET-app is all about online tv-kijken. Zo kijk je live, terug, begin gemist en vooruit. Elk programma is in hoge kwaliteit beschikbaar, wat jouw ogen natuurlijk erg plezant vinden. De app is zelfs geoptimaliseerd voor je iPhone X scherm: kijk bijvoorbeeld Expeditie Robinson full screen door met je vingers in te zoomen. Een abonnement kost 7,95 euro per maand.

De NLZIET-app is beschikbaar voor iOS en Android.

Welk tv-programma kijk jij wat er ook gebeurt áltijd terug?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt