romantiek-Tinder-Bellen-Tele2Blog
11 - 06 - 20201 min. leestijd

Beleef een virtuele date dankzij Tinder bellen

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Boyfriend or girlfriend material gevonden? Oh hell yeah! Natuurlijk zou je het liefst direct een date plannen om hem of haar tot in de puntjes te leren kennen #loveisintheair. Hoe je dat binnen no time doet? Door een virtuele date te plannen en met elkaar te videobellen. Wij vertellen je alles over hoe je binnenkort kunt Tinder bellen.

Tinder bellen: catfish or not?Date-Tinder-bellen-Tele2blog

Stel: je praat al weken met dezelfde dude of girl. De gesprekken worden steeds beter, de onderwerpen steeds persoonlijker. Ook kom je beetje bij beetje steeds meer over hem of haar te weten. Terwijl je weer swipet door dezelfde profielfoto’s praat er toch een stemmetje in je hoofd: is het een catfish of niet? Tranquillo! Daar hoef jij je binnenkort geen zorgen meer om te maken. Tinder voegt namelijk een videobellen-functie aan de app toe. Hiermee kun je Tinder bellen met die online vlam wanneer het jou uitkomt én achterhaal je direct met wie je écht praat ;-).

Hoe werkt Tinder bellen?

Ok, je kunt dus binnenkort bellen met Tinder. Check! Alleen hoe gaat het in zijn werking? Daar hebben de makers nog niet veel over verteld. Waarschijnlijk zal er in de chatfunctie een videobelknop geplaatst worden waarmee je direct kan bellen met iemand. Met één druk op de knop zie je dan je potentiele boy- or girlfriend op het scherm. Voordat je kan bellen met je tinder date moet je wel eerst een match zijn. Zo wordt voorkomen dat iedereen je zomaar kan bellen.

Wanneer de belfunctie aan de app toegevoegd wordt, is nog niet duidelijk. Tinder beweert zelf dat dit ergens in juni zal zijn. Wij zijn benieuwd!

Zelf binnenkort Tinder bellen? Download de app

Heb je echt een hottie ontmoet? En wil je zelf videobellen met Tinder? Dan is het natuurlijk verstandig dat je de app op je telefoon hebt staan (mocht je die niet allang hebben natuurlijk!). Je download Tinder gratis op je telefoon voor Android en iOS. Hierna is het een kwestie van een profiel aanmaken én natuurlijk je leukste foto’s toevoegen. Maarrrr… met deze foto bewerking apps en fotografietips voor je smartphone is dat natuurlijk een makkie!

Dus, vertel eens: met welke match zou jij als eerst willen Tinder bellen?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt