TV_Tiktok_app_Tele2-TikTok_Main
21 - 11 - 20191 min. leestijd

TikTok app: de leukste video’s op een rijtje

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Van #area51 tot VSCO girls. De trends en challenges op TikTok vliegen ons rond de oren. Voordat de een is afgelopen, is een nieuwe alweer gestart. Toch zijn er een aantal all time favorites die telkens leuk blijven om opnieuw te kijken. Wij zetten een aantal van de leukste TikTok video’s op een rijtje. Gewoon #omdathetkan.

Wat is de TikTok app?

Tiktok_app_Tele2-TikTok_inline

Het is dé plek waar jong en oud de leukste en grappigste video’s op plaatst: TikTok! De app, die eerst Musical.ly heette, is razend populair en heeft wereldwijd meer dan 700 miljoen gebruikers. Op TikTok kan je video’s uploaden, waarin je bijvoorbeeld danst, zingt of playbackt. It’s up to you!  De main goal van TikTok is namelijk dat jij honderd procent jezelf kan zijn én deelt waar jij zin in hebt.

Ben je klaar? En heb jij je video geüpload? Dan kunnen andere gebruikers van de TikTok app je video delen, liken of er reacties op geven. Hoe meer dit gebeurt, hoe populairder je uiteindelijk wordt. Je hebt wereldwijd zelfs TikTokkers die al een hele fanbase hebben opgebouwd. In Nederland is dat bijvoorbeeld de 13-jarige TikTokker @ninaschotpoortxx.

Dus, waar wacht je nog op? Open je camera op die iPhone 11 Pro of OPPO Reno 2 en start met filmen!

Vijf leukste video’s in de TikTok app

Zoals we al zeiden: de trends op TikTok gaan vliegensvlug en zijn soms haast niet bij te houden. Daarom hebben wij voor jou gewoon een aantal van onze all time favorite video’s geselecteerd. Just for the fun, enjoy!

1.      We. Love. Cats.

2.     En honden? Ja, daar houden we ook van.

 

3.     Wijnen, wijnen, wijnen.

4.     Voetjes van de vloer.

 

5.     #cutenessoverload

 

#trendingopTikTok

Vreemde satisfying video’s in #oddlysatisfying, het verslaan van zelfbedachte records in #breaktherecord en creatieve dansskills in #dramaticdance. Wil jij echt continue op de hoogte zijn wat de laatste trends en challenges op TikTok? In de trending area zie jij direct over welke topics wereldwijd de meeste video’s worden gemaakt.

Wat is jouw favoriete video in de TikTok app?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt