tijdschriften-app-Tele2-Blog
28 - 12 - 20202 min. leestijd

Tijdschriften app: lees overal je favo magazines

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Vanaf je strandhanddoek duik je in de sappige verhalen van &C en op een luie zondag speur je naar de nieuwste modetrends in de Vogue. Lees jij graag tijdschriften, maar wil je niet steeds een los exemplaar kopen? Dan komt een tijdschriften app goed van pas. Want die favo magazines? Die heb je dan altijd bij je, gewoon in je broekzak! Dit zijn de vijf handigste apps. 

Tijdschriften app: Tijdschrift.nl

Tijdschrift.nl-Tele2-Blog

Heb je de ene keer zin in de LINDA? Maar lees je ook graag af en toe de Donald Duck? Dan is de app Tijdschrift.nl jouw nieuwe must-download. In deze app vind je namelijk ruim 75 verschillende tijdschriften die je kunt lezen. Van ELLE tot Grazia en van Quest tot AutoWeek. En dat voor maar € 9,99 per maand! Je kunt dan overal door je favo magazine bladeren, tijdschriften offline downloaden én zelfs met vijf personen tegelijk lezen. Trommel die huisgenootjes maar alvast op dus … 😉

App image
Tijdschrift.nl
Rating starRating starRating starRating starRating star

De beste tijdschriften onbeperkt en digitaal lezen

Tijdschriften app: Readly

Readly-tijdschriften-app-Tele2-Blog

Voor de allergrootste magazine lovers is er Readly. Het grootste voordeel van deze tijdschriften app? Je kunt er letterlijk ALLES lezen. Met meer dan vijfduizend verschillende magazines, jaja ook internationale titels staan ertussen, raak jij never nooit uitgelezen. Blader door de laatste nieuwtjes in de Cosmopolitan of omarm je spirituele kant met Happinez. En zoek je dat ene toffe verhaal uit een tijdschrift van vorige maand? No worries! Je kunt ook oudere exemplaren lezen. Voor € 9,99 per maand blijf je altijd op de hoogte van je favo magazines.

App image
Readly – Unbegrenzte Magazine
Rating starRating starRating starRating starRating star

Geniet van onbeperkte toegang tot duizenden tijdschriften op één plek

Tijdschriften app: Blendle

Blendle-tijdschriften-app-Tele2-Blog

Lees je naast tijdschriften ook graag kranten? Blendle it is! In deze app lees, luister en volg je meer dan 3 miljoen artikelen. Holy moly! Neem je een abonnement op Blendle (voor € 10,00 per maand), dan heb je toegang tot meer dan honderd nationale, regionale én internationale magazines en kranten. Lees overal waar je maar bent het laatste nieuws, de interessantste artikelen en de leukste tijdschriften. Niet zo’n zin om te lezen? Laat artikelen je dan voorlezen. Ideaal voor als je al lekker lui in bed ligt, maar nog wel de laatste nieuwtjes wilt horen. Oortjes inpluggen en luisteren maarrr.

App image
Blendle
Rating starRating starRating starRating starRating star

Lees kranten en tijdschriften

Altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Check deze nieuws-apps.

App voor tijdschriften: VPRO Koos

KOOS-tijdschriften-app-Tele2-Blog

Nog een handige én vette app voor tijdschriften? VPRO Koos! De naam zegt het eigenlijk al: VPRO kiest de tofste verhalen voor jou uit. Elke dag ontdek je in deze app de vijf beste lees-, kijk- en luistertips. Van spannende documentaires tot een poëtische podcast of een interessant artikel: het is een surprise wat je te zien of te horen krijgt. Fijn voor als je graag op zoek gaat naar nieuwe kennis én nieuwe inspiratie.

App image
VPRO Koos
Rating starRating starRating starRating starRating star

Nice viewing, reading and listening tips from VPRO Koos every day

Tijdschriften en boeken lezen via Cliffer

Cliffer-tijdschriften-app-Tele2-Blog

Alle boekenwurmen verzamelen! Duik je, naast tijdschriften, ook graag in boeken? Hou je vast, deze app wil je straks écht meteen op je telefoon downloaden. Via Cliffer geniet je namelijk voor € 9,99 per maand eindeloos van tijdschriften, boeken én luisterboeken. Switch gemakkelijk van alle health tips uit de Santé naar die spannende cliffhanger uit je Harry Potter-boek. Met Cliffer bepaal je zelf waar je zin in hebt.  

App image
Cliffer
Rating starRating starRating starRating starRating star

Cliffer. Onbeperkt lezen én luisteren

Zoek je liever een app met alleen maar boeken? Check dan deze e-book-apps.

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt