Temptation Island Tele2
03 - 04 - 20184 min. leestijd

Het laatste Temptation Island nieuws!

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

*Zet fluisterstem op*: temptation… Yes, je leest het goed: dit hele blog staat in het teken van de ultieme guilty pleasure-televee: Temptation Island! Inmiddels nadert de relatietest zijn einde en zijn de eerste relaties al zo goed als op de klippen gelopen. Kortom, de hoogste tijd om je up to date te brengen met de laatste gossip over de Temptation-stelletjes en verleiders.

Even flashbacken deze dinsdag. Wat waren ze schattig he, die stelletjes. Deborah en haar Tim – die niet kan wachten om in het huwelijksbootje te stappen. Inmiddels HAAT ZE HEM ZO HARD, dus daar blikken we zo zéker op terug! Megan betaalde haar vreemdgaande vriendje met gelijke munt terug en ook tussen Daniëlle en Mezdi is er veel irritatie. Die is er ook bij Vanessa omdat ze Jeremy sneaky vindt, terwijl ‘ie roomser lijkt dan de paus. Kortom, genoeg om bij te praten. Let’s go!

Megan dumpt Kevin en wordt daarna zelf gedumpt?

Temptation Island gossip Tele2

Onze bek viel open en die van jou vást ook. Kevin bleek voor Temptation Island een notoire vreemdganger. In de ultieme relatietest mocht ‘ie Megan bewijzen toch trouw te kunnen zijn. Maar de Temptation is nog maar amper begonnen of Kevin flapt er aan verleidsters al uit dat hij Megan maar naïef vindt. Koekerond, noemt ‘ie dat. “De kaas loopt uit haar oren: als je een fonduetje wil, kun je ’t zo uit haar oren halen”. Eh, tja: da’s niet echt handig toch? Dachten wij ook! En Megan is with us. Na het zien van de beelden bij ’t kampvuur is ze not amused en vindt ze troost in de armen van de gespierde Joshua, met wie ze duidelijk een klik heeft. De beelden die daarop volgen zijn… intens! Saillant detail: verleider Joshua heeft achteraf spijt van dit avontuurtje!

En Megan ook, zo blijkt in de vijfde aflevering. Maar, zo praat ze zichzelf wat moed in: “Op dat moment leek het gewoon goed”, aldus the day after the night before. Vervolgens stort ze zich vol op Joshua, maar vangt daar op de een of andere manier toch bot. Friends with benefits, dat vindt de beste jongen prima. Maar meer ook niet. En dus wordt Megan toch een soort van gedumpt door een verleider. HOE dan!?

Houdt Mezdi zijn hoofd koel?

Mezdi en Danielle zijn een gelukkig stelletje, so it seems. Maar Mezdi lijkt in het begin, net als Kevin, moeite te hebben met de Temptation. Zeg nou zelf: ’s nachts zwemmen met een topless Zwanetta is nou niet echt het handigste to do, toch? “De hele wereld zal zien wat voor zwijn jij bent… Mezdi”, zijn daarop de pittige woorden van (toekomstig ex-?) vriendin Danielle. Ze is helemaal klaar met hem en huilt de nacht na het kampvuur haar verdriet weg. Of dat probeert ze althans. Ondertussen laat Mezdi rustig weer zijn handjes los op Zwanetta. Als dat maar goed gaat! Bovendien verdwijnt ‘ie ook een keer in het holst van de nacht de hut van verleidster Denise in. Niet handig, Mezdi.

Ondertussen kan Danielle het wel heel goed vinden met ‘kleurplaat’ Fabrizio, tegen wie ze wulps aanschuurt tijdens het dansen. Houdt dit stel wél het hoofd koel? Of doen ze een ‘Lizetje’, die er vandoor ging met verleider Ken met wie ze nog altijd gelukkig samen is? De vonk slaat echter nog steeds niet over, tot grote irritatie van Fabrizio. En dus wordt er al gegrapt dat deze kleurplaat binnenkort ook wel mag aansluiten bij het kampvuur van de mannen die naar beelden van hun lovers kijken.

Huisje, boompje, baby, relatie kaduuk: TIMtation is AAN

En dan is daar ook nog misschien wel het schattigste Temptation-stel: Deborah en Tim. Timmie is hoteldebotel op Deborah en voor het stel is dit de allerlaatste test voordat hij haar ten huwelijk gaat vragen. Eindigt dit stel inderdaad in het huwelijksbootje? De geruchtenmolen lijkt iets anders te beweren: het huis van de twee zou kort na het einde van Temptation Island in de verkoop zijn gegaan!

Het was on-denk-baar dat er iets mis zou gaan. Maar het gebeurde toch. Tim viel voor de Hollandse Cherish en heeft daar eigenlijk niet echt spijt van. Het is misschien wel de meest radicale plottwist in de Temptation van dit jaar. ‘Deborahleemans’ breekt bij het zien van de beelden en haat Tim nu. Hard! Wij kijken nu al uit naar de hereniging tussen deze twee… *popcorn erbij pakt*


En Vanessa en Jeremy?

Van alle stelletjes zijn Vanessa en Jeremy het langst bij elkaar: al zes jaar. Dat zit wel goed, zou je zeggen. Toch is hun relatie even uit geweest omdat Vanessa not amused was toen Jeremy en ‘chat side chick’ had. Aan hem dus de eer om te laten zien dat hij te vertrouwen is. En tot nu toe lijkt dat goed te gaan! Maar of dat ook zo blijft…

Verleidsters irriteren zich al tijden mateloos aan Jeremy. Hij houdt zijn hoofd koel en doet wat ‘ie moet doen: geen scheve schaats rijden. Maar volgens de dames is hij sneaky, en loert hij wel degelijk naar ze als de camera’s uit staan. Logisch natuurlijk, hij is ook niet van steen. De opmerkingen van de dames komen wel aan bij Vanessa, die boos op Jeremy is omdat ‘ie sneaky is. Zit je dan met je brave gedrag…

Iets anders kijken? Deze guilty pleasures zijn absoluut de moeite waard!

Temptation Island kijken

Temptation Island is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. De laatste aflevering zal ergens eind maart of halverwege april zijn. Kortom: er kan nog genoeg gebeuren op het exotische eiland in Thailand… Inmiddels komt de hereniging tussen de koppels dichterbij. Wij kunnen niét wachten. Jij?

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt