Tele2 Blog

Tele2 Kids: zoon- of dochterlief Unlimited bereikbaar voor habbekrats

Je kind aan de mobiele telefoon: on-ver-mij-de-lijk. Direct na school in z’n telefoon klimmen om te WhatsAppen met vriendjes of vriendinnetjes. Net zoals jij dat vroeger deed via MSN (remember?). Als hij nog geen smartphone heeft, gebeurt dat op een gegeven moment tóch. En nu is er dan ook een abonnement dat perfect is voor je zoon of dochter: Tele2 Kids. Let’s meet!

Update: Tele2 biedt geen Tele2 Kids meer aan

Tele2 Kids is een verouderd concept dat Tele2 niet meer aanbiedt. Bezoek voor andere abonnementen en ons actuele aanbod deze pagina.

Wat is Tele2 Kids?

Tele2 Kids is ons speciale Sim Only abonnement dat je voor je zoon of dochter kunt afsluiten. Hiervoor kan ‘ie dus mooi jouw oude telefoon gebruiken. Tele2 Kids is bedacht voor kinderen tot dertien jaar, maar is beschikbaar voor alle leeftijden. Het Tele2 Kids-abonnement kost €7 per maand. Daarvoor kan ‘ie Unlimited bellen naar drie vooraf bepaalde telefoonnummers en heeft hij een databundel van 1 GB.

Een Tele2 Kids-abonnement voor jouw zoon of dochter: daarom!

tele2-kidsEen mobiele telefoon met abonnement voor je telefoon? Heel begrijpelijk dat je dat een hele stap vindt. En tóch is het, als je zoon of dochter het eenmaal heeft, een fijne gedachte. Ga maar na: je kind is vaak op pad. Eerst naar school, daarna spelen met vriendjes en ’s avonds lekker sporten. Wel zo fijn als zoon- of dochterlief dan goed bereikbaar is, maar dat er ook makkelijk naar huis gebeld kan worden. Tele2 Kids is het ideale abonnement om je kind de stap naar een extra stukje vrijheid te gunnen mét gecontroleerde verantwoordelijkheid.

De voordelen van Tele2 Kids

Tele2 Kids is het ideale abonnement voor je kind. Why? Check de voordelen hieronder.

Voordeel 1: Tele2 Kids is spotgoedkoop

€7 per maand. Dát kost Tele2 Kids. Geen ander abonnement dat gericht is op kinderen, en ook rekening houdt met kinderen, is zó betaalbaar. Voor dat geld kan er onbeperkt gebeld worden naar drie vooraf ingestelde telefoonnummers (check daarvoor het tweede voordeel) en kan zoon- of dochterlief elke maand 1 GB aan data knallen.

Voordeel 2: Unlimited bellen naar drie telefoonnummers

Onbeperkt bellen? Met Tele2 Kids is dat voor je kind mogelijk. Hiermee kan je zoon of dochter onbeperkt bellen met drie telefoonnummers die vooraf zijn ingesteld. Denk bijvoorbeeld aan het telefoonnummer van jou, je partner én je kinds beste vriendje. Deze nummers zijn maximaal één keer per maand te wijzigen. Alleen jij, als ouder, kunt dit doen door onze klantenservice te bellen op 020-754 4444 of door met jouw telefoon de voicemail te bellen (1200).

Hoe zit het met bellen naar andere telefoonnummers? Dat is met Tele2 Kids ook mogelijk. Hiervoor geldt het buiten-de-bundeltarief van €0,15 per minuut. Meer daarover check je bij voordeel 4.

Voordeel 3: Ouderlijk toezicht op verbruik

Met zijn eerste Tele2 Kids-abonnement krijgt je kind een stukje verantwoordelijkheid waar hij ongetwijfeld goed mee omgaat. Fijne gedachte: jij hebt ondanks dit stukje verantwoordelijkheid toezicht op het abonnement. Zónder over de schouder van je zoon of dochter te hoeven meekijken. Iets wat je zelf vroeger ook maar niets vond, toch?

Zo krijg jij een melding als 80% van de internetbundel is verbruikt. Daarnaast kun je via de MijnTele2-app het verbruik van een Tele2 Kids-abonnement bekijken. En als de internetbundel op is? Dan heb je de mogelijkheid om extra data bij te kopen.

Voordeel 4: Een stop op kosten buiten-de-bundel

Een ander fijn voordeel van Tele2 Kids is dat er een stop zit op buiten-de-bundelkosten. Die kunnen daarom maar heel beperkt gemaakt worden. De limiet is €10 en daarbij gaat het om buiten-de-bundelkosten die je kind maakt als ‘ie andere nummers belt dan de drie die vooraf zijn ingesteld. Bereikt je zoon of dochter de limiet? Dan schakelen we de mobiele diensten uit en kan er niet meer worden gebeld, -sms’t of -internet. Bij het behalen van de limiet ontvang je als ouder een iDEAL-betaallink. Zodra je die betaald, worden de diensten voor je kind weer gedeblokkeerd.

Het is met Tele2 Kids niet mogelijk om buiten-de-bundelkosten te maken omdat de internetbundel op is. Zodra alle MB’s uit de databundel zijn verbruikt, stopt namelijk de mobiele internetverbinding.

Wanneer mag jouw kind zijn eerste telefoonabonnement?

Reacties