stocard-Tele2Blog
27 - 09 - 20213 min. leestijd

Stocard: maak een digitale versie van al je pasjes

Luister naar dit artikel Deel dit artikel

Bonuspas hier, spaarkaart daar: je portemonnee ontploft straks nog van al die chille klantenkaarten. Tijd om ze daarom te digitaliseren. Met Stocard heb je al je pasjes altijd op zak. Gewoon op je smartphone. Check hier hoe het werkt. 

Wat is Stocard?

Stocard is jouw ultieme, digitale portemonnee. Je kunt in deze app al je pasjes, spaarkaarten en klantenkaarten opslaan. Met één klik tover je die bonuskaart van de Appie op je scherm. Of haal je die pas van de HEMA tevoorschijn. Nope, die gratis tompouce zal je écht never nooit missen. Voeg een pas van je favoriete winkel toe, laat hem via je telefoon scannen … en klaar. Je korting wordt gelijk verrekend of je punten direct gespaard. 

Het voordeel van Stocard

Met Stocard op je telefoon wordt shoppen een echt feestje. Vooral voor de koopjesjagers onder ons. Want een korting? Die pak je altijd mee. Je hoeft je geen zorgen te maken of je je portemonnee wel bij je hebt. Alle klantenkaarten van je favo winkels staan toch op je tellie. En dat is gelijk nog een voordeel. Je hoeft je wallet niet overal meer mee naartoe te slepen. Scheelt weer geprop in je broek- of jaszak. Alles heb je gewoon netjes en overzichtelijk bij elkaar in één app. 

albert-heijn-stocard-Tele2Blog

Stocard: nu ook voor je vaccinatiebewijs

Ook kun je aan de app sinds kort een vaccinatiebewijs toevoegen. Handig, als je deze moet laten zien bij een feestje. Of als je een reis naar het buitenland op de planning hebt staan. Je hoeft alleen maar op ‘EU COVID-19 Vaccinatiebewijs’ te zoeken en je QR-code toe te voegen. Hierna kun je hem gelijk gebruiken. 

Zo werkt het!

Denk je nu: deze app is écht iets voor mij? Tijd om aan de slag te gaan. Of je nu de iPhone 13, de Samsung Galaxy Z Flip3 of de OPPO Reno6 hebt: op elke telefoon werkt het digitaliseren van je pasjes in Stocard hetzelfde. Check hier hoe je dit doet. 

Een digitale pas toevoegen

  1. Download de Stocard app (AndroidiOS). 
  2. Maak een account aan. Dit is slim, want dan kun je een back-up maken van al je pasjes. Switch je een keer van telefoon? Dan hoef je alleen in te loggen op je Stocard-account en alles staat voor je klaar.
  3. Ga naar ‘Kaarten’ en klik rechtsboven op het plusteken.
  4. Zoek een kaart die je wilt toevoegen. Bijvoorbeeld van Albert Heijn of Domino’s.
  5. Pak het pasje erbij en scan de barcode ervan. Of voeg je klantnummer toe. 
  6. Klaar! Je klantenkaart is nu digitaal. 

Een digitale pas gebruiken
Heb je een pas van je favoriete winkel toegevoegd? Top, dan kun je deze gelijk gebruiken. Je hoeft hiervoor alleen maar op de digitale pas te klikken en deze te laten scannen. Fluitje van een cent. 

Help, mijn pasjes zijn weg! En nu?

Zijn je pasjes ineens uit de Stocard app verdwenen? Geen paniek. Vaak kun je ze eenvoudig terughalen door opnieuw met je Stocard-account in te loggen. Je pasjes verdwijnen nog weleens als je switcht naar een nieuwe telefoon. Deze moeten dan opnieuw op het toestel geladen worden. Kwestie van inloggen en downloaden maar. 

Heb je geen nieuw toestel gebruikt en zijn ze plots echt helemaal pleite? Dan kun je het beste via de website van Stocard contact met het bedrijf opnemen. Zij kunnen dan achterhalen waar het mis is gegaan. 

Meer digital wallets, minder portemonnees

En, vertel: best handig die digitale portemonnee, toch? Het leuke is: er zijn er nog veel meer beschikbaar. Zo heb je apps voor pasjes als OK. Hierin verzamel je niet alleen al je spaarkaarten, maar ook cadeaukaarten en tickets. Of apps als PasNL, waar je ook gelijk alle kortingen en deals in ontdekt. Voor welke digital wallet ga jij? 

Deel dit artikel

Interessante artikelen

We denken dat je dit leuk vindt