Fit 2020 in met deze stappenteller apps

Het einde van het jaar is bijna in zicht! Dat betekent: weer een knalfeestje met al je vrienden om het nieuwe jaar te vieren, maar ook de hoogste tijd om na te denken over goede voornemens. Stoppen met roken, een maand niet drinken of meer gaan sporten. Wat is jouw doel voor 2020? Voor alle peeps die iets meer in beweging willen komen, zijn dit de beste stappenteller apps.

Stappenteller apps: StappentellerStap-stappenteller-apps-Tele2

Van het treinstation naar huis, naar de supermarkt en weer terug. Weet jij eigenlijk hoeveel stappen je op een dag zet? Nee? Dan is het hoog tijd om dit gemakkelijk bij te houden met de app Stappenteller. Via grafiekjes zie jij hoeveel je op een dag loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en wat je gemiddelde looptijd is. En het fijnste van alles? Deze app gebruikt geen GPS, waardoor jouw batterij later meegaat. Whoop whoop!

Nog meer handige tricks voor je batterij nodig? Check dan onze tips voor batterij opladen.

Stappenteller is gratis te downloaden voor Android.

Stappenteller apps: StepzStepz-stappenteller-apps-Tele2

Kan je tijdens het lopen wel wat motivatie gebruiken? Dan is de app Stepz zeker iets voor jou. Je kan met deze app namelijk ook je vrienden toevoegen, waardoor je nooit alleen wandelt. Stel in hoeveel stappen je per dag wilt lopen, bijvoorbeeld 10.000, en zie in een handig overzicht of je al aan je doel zit. Toch meer stappen zetten? Pas je doel telkens aan én breng de wandelaar in jezelf naar boven.

Stepz is gratis te downloaden voor iOS.

Stappenteller apps: FitbitFitbit-stappenteller-apps-Tele2

Een next-level stappenteller app? Dat is Fitbit. Voor deze app heb je namelijk een speciaal Fitbit horloge nodig. Koppel je horloge aan de app en start met monitoren. Je kan bijhouden hoeveel je loopt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoe je per nacht slaapt. Ook kan je in kaart brengen of je gewicht de afgelopen tijd hetzelfde is gebleven of veranderd. Het mooiste aan Fitbit? Je kan badges verdienen voor het aantal stappen die je hebt gezet. Zo wordt bewegen extra leuk!

Fitbit is gratis te downloaden voor Android en iOS.

In 2020 werken aan een killerbody? Check deze dieet apps.

Stappen tellen met WokamonWokamon-stappenteller-apps-Tele2

Vind je een rondje lopen maar saai? En raak je snel verveeld? Daar heeft Wokamon een oplossing voor. Jep, het klinkt een beetje als Pokémon maar het is net iets anders. In deze app verzamel je namelijk energie met elke stap die je zet. Het leuke is dat je met deze energie je Wokamons (diertjes) kan voeden én laten groeien. Hoe meer je loopt, hoe meer werelden je ontdekt. Ook kan je met je stappen gloednieuwe diertjes of accessoires verzamelen. Kortom: de ideale motivatie om nog een extra rondje te lopen.

Wokamon is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Welke stappenteller apps gebruik jij?